Jarny VTEC Meeting
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
paradne co si neprisiel? pridavam dake foto
Vtec Meeting 2010
Vtec Meeting 2010
brano z BS ale na 80% je nas banskobystricannota11 napísal:Tak nam to dnes nevydalo, lebn sme mali tazku sobotu ale ed sme isli poobede do LM tak sme videli BB v poradi marek BB,rumy a tretie auto som nepoznal.
kde ste nas stretli, ja som si vas nevsimol
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
tak to potom asi veru nienota11 napísal:Kd ste vychadzali LM.Inak ani si si nas nemohol vsimnut lebo sme sa viezli v vw prasate![]()
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
Zraz bol super i ked ma vela veci sklamalo ... hlavne ti skodovkari, neviem je pravda ze Vtec nie je podmienkou, a tiez pochopim ked je niekto pozvany ako host, ale prislo tam fakt pomerne dost ludi s ktorymi som proste nemal o com. Chybalo mi tam aj meranie sprintov ... takto sa tam vsetci nahanali len tak, kto na tom bol vlastne nakoniec najlepsie asi nikto netusi. Aspon kriedou nakreslena ciara 400 metrov alebo 300 alebo kolko to vobec malo to letisko mohla byt nakreslena. 
To len ako priestor na zlepsenie do buduceho weekendu. Kazdopadne v celku musim povedat ze to stalo za to
To len ako priestor na zlepsenie do buduceho weekendu. Kazdopadne v celku musim povedat ze to stalo za to
Taaakže máme za sebou úspešne ďalší VTEC Meeting tak ho skúsim zhodnotiť aj ja za seba:
počasie vyšlo na jednotku, účasť bola slušná odhadoval by som to tak na možno minuloročných 90 áut, z čoho ale hond bolo o trošku menej, asi niekde medzi 50 a 60 kúskami, naozaj ani neviem kto k nám patril a kto nie, čo bolo asi ozaj trošku na škodu, ale za letisko neplatíme a je teda prístupné každému, čo nezmeníme ani neovplyvníme. Myslím že kto chcel, rozhodne sa nenudil, bolo fajn vidieť po zime zas známe tváre a spoznať nové a pár naozaj zaujímavých kár stálo za to vidieť aj šprintovať.
Zabezpečiť časomieru by naozaj nebolo zlé, ale myslím že by sme neboli schopní to zatiahnuť...
tým že by sa celá akcia tým pádom trošku viac zoficializovala, museli by sme zacvakať aj za letisko, už tento rok to k tomu smerovalo a našťastie sa tak neudialo, prenájom časomiery, uzavrieť letisko atď atď, sám netuším čo všetko by bolo potrebné a keby sme sa dostali na konečnú sumu povedzme niekde medzi 15 a 20 € vstupného tak by sme asi skoro skončili, no...
Každopádne myslím, že zraz tradične nesklamal a pre mňa to bola perfektne strávená nedeľa
počasie vyšlo na jednotku, účasť bola slušná odhadoval by som to tak na možno minuloročných 90 áut, z čoho ale hond bolo o trošku menej, asi niekde medzi 50 a 60 kúskami, naozaj ani neviem kto k nám patril a kto nie, čo bolo asi ozaj trošku na škodu, ale za letisko neplatíme a je teda prístupné každému, čo nezmeníme ani neovplyvníme. Myslím že kto chcel, rozhodne sa nenudil, bolo fajn vidieť po zime zas známe tváre a spoznať nové a pár naozaj zaujímavých kár stálo za to vidieť aj šprintovať.
Zabezpečiť časomieru by naozaj nebolo zlé, ale myslím že by sme neboli schopní to zatiahnuť...
Každopádne myslím, že zraz tradične nesklamal a pre mňa to bola perfektne strávená nedeľa
enjoy vtec
Zraz bol super ...
slniečko svietilo a tak som si spálil ruky a tvár - ale to som asi nebol sám. Ďakujem organizátorom za dobrú prácu a Palovi_lude za odvoz, nakoľko ma môj accord sklamal
Gelové nálepky klubu sa tiež nejaké predali, takže zase bude zopár z nás spoznateľných
Škoda len, že naše krásavice neboli pri parkovaní pokope (keď už to bol "H" zraz) a zamiešali sa medzi nás iné značky.
Už sa teším na ďalší zraz
slniečko svietilo a tak som si spálil ruky a tvár - ale to som asi nebol sám. Ďakujem organizátorom za dobrú prácu a Palovi_lude za odvoz, nakoľko ma môj accord sklamal
Gelové nálepky klubu sa tiež nejaké predali, takže zase bude zopár z nás spoznateľných
Škoda len, že naše krásavice neboli pri parkovaní pokope (keď už to bol "H" zraz) a zamiešali sa medzi nás iné značky.
Už sa teším na ďalší zraz