mi ideme v sobotu,okolo 8:00 8:30 sa stretavame na poslednej omv smerom von z mesta daky pokec kavicka a pak smer pistany zatial to vyzera ze nas je sestIgniska napísal:Kto ide z BA a kedy presne?
KLUBOVE PARKOVISKO-HONDA zraz Carat Tuning Party X. 2013
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: odchod z BA
kokos, nechcelo sa mi ist samemu, ale takto sa asi rano pridam...dufam, ze to bude moznepiotir napísal:mi ideme v sobotu,okolo 8:00 8:30 sa stretavame na poslednej omv smerom von z mesta daky pokec kavicka a pak smer pistany zatial to vyzera ze nas je sestIgniska napísal:Kto ide z BA a kedy presne?
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
no jasne cim viac aut tym lepsieRodom napísal:kokos, nechcelo sa mi ist samemu, ale takto sa asi rano pridam...dufam, ze to bude moznepiotir napísal:mi ideme v sobotu,okolo 8:00 8:30 sa stretavame na poslednej omv smerom von z mesta daky pokec kavicka a pak smer pistany zatial to vyzera ze nas je sestIgniska napísal:Kto ide z BA a kedy presne?
no ja este neviem uplne,ale asi pojdem dnes. Takze zajtra sa vidime.piotir napísal:no jasne cim viac aut tym lepsieRodom napísal:kokos, nechcelo sa mi ist samemu, ale takto sa asi rano pridam...dufam, ze to bude moznepiotir napísal: mi ideme v sobotu,okolo 8:00 8:30 sa stretavame na poslednej omv smerom von z mesta daky pokec kavicka a pak smer pistany zatial to vyzera ze nas je sestta tam budeme cakat
tak sme dorazili o cca 11:30, tento rok tam bolo strasne moc aut a povedal by som zla organizacia,kedze chodievam pravidelne tak som to mohol porovnat,cena jednotna ci uz na jeden alebo dva dni,(predtym davali cd,dvd,redbull teraz nic),vsetko tak zvlastne nakope,rozhadzane,odparkovane hala-bala ze som sa ledva dostal von z parkoviska,jeden stanok s jedlom na tolko ludi... a klubove parkovisko,nedostal som sa nan lebo tam bola paska,tak som stal hned za paskou vedla oranzovej CRX,no... ale hlavne ze boli na klubovom parkovisku auta ako kia,mazda,nisan,... ale aspon bol dobry vyhlad na drifterov.
veni vidi vici
si zabudol este na Komarov prasat
ale tak to, ze boli ine znacky zas tak nevadi, skoro vsetky su japonci. Ja som bol prvy krat na Carate, v kolone som stal od 23:00 po prijazde na letisko a kym som sa dostal na klubove parkovisko bolo asi 23:50, ale to sa da pochopit vzhladom na pocet aut, no strasne mi vadil ten chaos a bordel. Ak sa mam riadit tymi cislami co nam pisali na skla tak na carate bolo okolo 5000, teda ak tie cisla su formou poradovnika ....
Poziciu kluboveho parkoviska hodnotim kladne, kedze par metrov bola draha s dobry vyhlad na sprinty. Taktiez som sa nevedel dostat najprv na parkovisko, kedze vsetko bolo obtiahnute paskou, ale tak stale sa nasiel niekto co pasku dvihol
Ku tym stankom este, 1 s jedlom a asi cca. 7 s chlastom, fakt super!
zvlast ked clovek je abstinent 
ale tak to, ze boli ine znacky zas tak nevadi, skoro vsetky su japonci. Ja som bol prvy krat na Carate, v kolone som stal od 23:00 po prijazde na letisko a kym som sa dostal na klubove parkovisko bolo asi 23:50, ale to sa da pochopit vzhladom na pocet aut, no strasne mi vadil ten chaos a bordel. Ak sa mam riadit tymi cislami co nam pisali na skla tak na carate bolo okolo 5000, teda ak tie cisla su formou poradovnika ....
Poziciu kluboveho parkoviska hodnotim kladne, kedze par metrov bola draha s dobry vyhlad na sprinty. Taktiez som sa nevedel dostat najprv na parkovisko, kedze vsetko bolo obtiahnute paskou, ale tak stale sa nasiel niekto co pasku dvihol
Ku tym stankom este, 1 s jedlom a asi cca. 7 s chlastom, fakt super!
ja som az potom zbadal ked tam isila jedna "ovlajkovana" honda na parkovisko ze sa nadvihla paska a odparkoval. pozicia parkoviska bola dobra,taka bola aj pred rokom.
chaos tam bol,aj bordel.to som videl,prazdny stanok tam davali len chlast,pivko,vodka,... a jedlo?to bolo tam kde bol kilometrovy rad,sme radsej isli do mesta papat,a ako tak sme videli,bolo nas viac.
chaos tam bol,aj bordel.to som videl,prazdny stanok tam davali len chlast,pivko,vodka,... a jedlo?to bolo tam kde bol kilometrovy rad,sme radsej isli do mesta papat,a ako tak sme videli,bolo nas viac.
veni vidi vici