Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Inzercia - ostatné  ~  Spoločný nákup Honda MTF z ebay 12x 1l, cena za liter 12€

RSKK
Zaslal: 18.07.2010, 21:17 Odpovedať s citátom
Založený: 23 máj 2010 Príspevky: 65 Bydlisko: Kosice 1996 Honda Civic
Cena s postovny z USA spolu 150 dolacov, + dph 19%= 178,5 dolacov za 12 litrov MTF, co je 14,88 usd za liter , to je 11,9€ za liter
Dokopy 6 ludi treba na jeden nakup, ak sa najde aj viac, da sa este od neho objednat dalsich 12 litrov kde bude postovne nizsie o 40 usd , tak by vysiel jeden liter potom 10,34€
link:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/12-GENUINE-HONDA-ACURA-HG-MANUAL-TRANSMISSION-FLUID-MTF-/370409035555?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item563e195723#ht_1710wt_732
co myslite?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
M&R
Zaslal: 18.07.2010, 23:10 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Kto ti to sem posle lietadlom?S tym moze byt problem...
Mas tam pripocitane aj clo v tej cene?

Kolko to stoji v honde?

Zaslal: 18.07.2010, 23:24 Odpovedať s citátom
clo sa plati od 150€
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
M&R
Zaslal: 19.07.2010, 0:01 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
RSKK napísal:
clo sa plati od 150€

Very Happy Very Happy

hej,hej,najma ked tam budes mat balik plny olejov,dalej ti mozu/mali by vyrubit dan z olejov,nehovoriac o papieri o zaplateni spedicie za nebezpecny tovar co tiez nieco stoji ...

...nie je to take jednoduche.

a co s tym posielanim...kto ti to posle sem lietadlom?To uz mas osetrene ?

Co to stoji u nas teraz v Honde?17-18,-eur?
Donesiem ti ho za 11-13,-eur /L,podla toho co stoji teraz v Honde u nas...

Zaslal: 19.07.2010, 0:12 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
O postovne by som sa nebal, to riesi predajca na ebay a po zaplateni sa nemoze menit, co sa vsak bude urcite platit, je DPH, cize hned dajake 2€ navrch, potom si to treba ist prevziat a porozosielat. Prajem prijemnu zabavu Razz

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 19.07.2010, 0:51 Odpovedať s citátom
Postovne a dph ma uz pripocitane v cene,ale su tam este dalsie naklady.

Zaslal: 19.07.2010, 7:35 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
S DPH je to vzdy problem, lebo to bere ako fyzicka osoba, cize DPH zaplati v US a potom este na slovensku... nasledne by mali vratit DPH, ktoru zaplatil v US, ak preukaze, ze ju zaplatil u nas, ci tak nejako to je. Az teraz som si vsimol, ze dph tam ma zaratanu. Inak nevidim ziaden dalsi problem na colnici, akurat neviem, ake su povolene mnozstva mineralnych olejov.
Aj tak to podla mna to za tych par korun nestoji, uz len kvoli tomu, ze sa treba trepat na colnicu a zabit tam pol dna dovolenky, nehovoriac o tom, ze to treba este rozposlat dalsim ludom, co si to objednaju.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 19.07.2010, 10:38 Odpovedať s citátom
Papek:
S dovozom olejov a olejovych latok su aj ine problemy a naklady,pisal som to uz hore.Najma ak sa toho berie viac(karton,viac baleni v zasielke..).
Treba si to vyskusat a pochopit,dovazame vyrobky firmy Lucas na Slovensko,su to oleje,ropne produkty..

DPH ti nikto v USA nevrati,proste aby to bolo tu prepustene do naseho obehu musis zaplatit clo,dph a dalsie dane podla toho aky je to tovar.
Dalej ak je to chcemicka,olejova,nebezpecna a ina latka(to urci colnik co to je)musis mat doklad,ze to doviezla spedicka podla specialnych pravidiel inac ten tovar neprepustia do naseho obehu a je jedno ci si sukrom.osoba,alebo firma.Niekedy na to na colnici kaslu,najma ak je to jedno,dve balenia.
Dalsia vec je najst predajcu co ti to sem posle letecky,na vacsine post v USA nechcu preberat tekutinu a posielat ju lietadlom...
Su tam este aj ine problemy.

Zaslal: 19.07.2010, 10:52 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Proste je to blbosť objednávať to z USA, keď na HC to môžeš kúpiť za cca rovnakú cenu Wink Ale ak ti to stojí za ušetrené 1-2€, tak...

Zaslal: 20.07.2010, 21:23 Odpovedať s citátom
Z ebayu uz objednvam dlho, velkrat aj z tretich krajin (to je mimo EU), vtedy sa plati dph (ak je hodnota zasielky na 22€), clo (ak je hondota zasielky nad 150€).
Neuvedomil som si vsak, ze tento olej asi patri do mineralnych olejov kde sa plati spotrebna dan inak ako obycajne zasielky, oleje ani taketo veci som este neobjednaval, preto neviem.
A kedze v honde stoji orginal 17€ a tu ho vie niekto ponuknut aj za 14€ tak sa to vazne neoplati kvoli tym 2€ , keby niekto chcel tak ten link na ebay je vo vyssiom prispevku.
jopal
Zaslal: 23.07.2010, 16:14 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Mne sa paci aspon ten napad. Lebo nech sa nehnevaju, ak teraz v H stoji 17€, odlievaju ho zo suda a Majo pise okolo 12€, tak to potom kolko si na to prihadzuju, 50%?

Zaslal: 23.07.2010, 17:07 Odpovedať s citátom
Založený: 26 november 2008 Príspevky: 343 Bydlisko: Petržalka 1988 Honda CR-X
jopal napísal:
Mne sa paci aspon ten napad. Lebo nech sa nehnevaju, ak teraz v H stoji 17€, odlievaju ho zo suda a Majo pise okolo 12€, tak to potom kolko si na to prihadzuju, 50%?

Myslím že si trafil veľmi presne "do desiatky" Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sorely9
Zaslal: 01.10.2010, 19:42 Odpovedať s citátom
Založený: 01 október 2010 Príspevky: 80 Bydlisko: ZM,NR 1998 Honda Civic
18eur/l ?srandisti v tej honde:D berem aj ja

Naposledy upravil sorely9 dňa 23.01.2011, 12:56, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 01.10.2010, 20:47 Odpovedať s citátom
A cital si cele forum?
Dnes som objednaval 24L original oleja pre ludi z fora,cena bude o cca 27% nizsia ako v Honde.

Zaslal: 16.06.2011, 23:05 Odpovedať s citátom
Založený: 04 január 2007 Príspevky: 916 Bydlisko: PN, Brno 2006 Honda City
od kolko dolacov sa plati to clo?

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na: