Chlapci trnavský kde ste sa dnes flákali, keď ste na zraz neprišli? Som tam bol do 15.35 iba s Pa1com. A po ceste som stretol odparkovaneho Marekarossiho na kríčku ...
sak ked sa tu nik nevyjadri... moreee to skor v horny lopašovcach sa stretnu neake Hondy nez tuna v TT kde ich je jak nasr... Marecku OK tizden dopredu? tak ohlasujem na tento vik co bude a mozte sa vyjadrit!
Nikdy nejazdi rychlejsie nez lieta tvoj
aniel strazny...
6Tommy9 napísal:r... Marecku OK tizden dopredu? tak ohlasujem na tento vik co bude a mozte sa vyjadrit!
jasne, vyjadrit.. co tak navrhnut stretko na buduci mesiac... neaku dobu to tu pobudne, dozvie sa to viac ludi, mozu zareagovat, a popripade si zvolia samy clenova datum a dohodnu sa...
napr 21. august
trnava celkovo umiiiira... raz za rok dojdem povzbudit a este ze tam bol Sloven84 inak by ma tam ty spartaci vytahali za usi... provokacia jak svina ze BA...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
6Tommy9 napísal:r... Marecku OK tizden dopredu? tak ohlasujem na tento vik co bude a mozte sa vyjadrit!
jasne, vyjadrit.. co tak navrhnut stretko na buduci mesiac... neaku dobu to tu pobudne, dozvie sa to viac ludi, mozu zareagovat, a popripade si zvolia samy clenova datum a dohodnu sa...
napr 21. august
21.august, to som na bukovske priehrade, môžte ma tam prísť pozrieť..
RMarek_TT napísal:inac, napadlo ma co tam vimenit miesto stretka... co tam parkovisko za hotelom prestige??? pri sladovni.... alebo za marekom na priehradu na bukovu...
mna napadlo co tak miesto nechat a radsej tam doist...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO