Honda zrazy Lučenec
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
Sisuliatko
- Dátum registrácie: 17.07.2009, 10:24
- Garáž (1)
V piatok v meste?a kde?
Dostala som šmyk a odnieslo ma do poľa,ale ostala som v kopci,predok auta zaborený v snehu a tráve. V takom kopčeku,že auto bolo v polohe ako keď sa titanic potápal.Fakt som bola prekvapená,že sa mu nič nestalo.Len ja mám trošku traumu z jazdenia,ale to sa časom spraví a a jednu poriadnu modrinu.
Dostala som šmyk a odnieslo ma do poľa,ale ostala som v kopci,predok auta zaborený v snehu a tráve. V takom kopčeku,že auto bolo v polohe ako keď sa titanic potápal.Fakt som bola prekvapená,že sa mu nič nestalo.Len ja mám trošku traumu z jazdenia,ale to sa časom spraví a a jednu poriadnu modrinu.
-
danciswift
- Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
- Garáž (4)
-
Sisuliatko
- Garáž (1)
Sisa dakujem aj v mene brata. prajeme ti tak isto vsetko dobre. prijemne prezite sviatky v kruhu najblyzsich, vela zdravicka a stastne a vesele vianoce. tie sny samozrejme nevynimajuc-nech sa splnia aj tebe...a snad uz budeme mat moznost, prilezitost a chut stretnut sa niekedy...Sisuliatko napísal:No to som až príliš opatrná. Chlapci prajem krásne Vianoce a príjemné prežitie sviatočných dní.Nech nájdete okrem krásnych darčekov pod stromčekom aj veľa zdravíčka, šťastia,lásky a pohody a hlavne nech sa Vám splnia všetky sníky.
A k tomu tukesu-verim, ze sa accordu nic nestalo podobnu situaciu som ako spolujazdec prezil s kamaratom na najnovsom Passate a tiez mu na nase prekvapenie nic nebolo...ale je to ponaucenie, ze treba chodit opatrne a to na akychkolvek podmienkach, nie len na snehu...daj na seba pozor, bola by ta skoda
-
Sisuliatko
- Garáž (1)
Autosalón Bratislava
Ahojte.Chystáte sa pozrieť na autosalón do Bratislavy v apríly??? 
-
Sisuliatko
- Garáž (1)
-
Sisuliatko
- Garáž (1)
-
Sisuliatko
- Garáž (1)