Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Jarny VTEC Meeting

Performance
Zaslal: 11.06.2010, 14:05 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Na foto síce vyzerá fajn, ale naživo je to brutálne krásne auto.

Zaslal: 11.06.2010, 17:17 Odpovedať s citátom
Založený: 07 júl 2009 Príspevky: 33 Bydlisko: Ruzomberok 1989 Honda CR-X
pridavam aj ja nejake foto.
http://www.facebook.com/jmisak?v=photos#!/album.php?aid=27810&id=1814585427&ref=pb
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
mmaxima
Zaslal: 11.06.2010, 23:13 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
výborne, konečne som tam aj ja bola Laughing
silenec
Zaslal: 15.06.2010, 22:21 Odpovedať s citátom
Založený: 31 október 2008 Príspevky: 49 Bydlisko: Czech Republic 2000 Honda Civic
Arrow VIDEO
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
TomasGT
Zaslal: 16.06.2010, 20:12 Odpovedať s citátom
Založený: 27 marec 2010 Príspevky: 94 Bydlisko: Partizanske 1996 Honda Civic
vyzeralo to tam dobre.len fakt tie sprinty Rolling Eyes
pepo crx
Zaslal: 24.06.2010, 19:18 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
jo a keby chcel ešte niekto tričko, tak mi ich pár ostalo Cool
foto nie je problém dodať, cena 13€ + pošta Twisted Evil

Zaslal: 22.08.2010, 14:32 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
No ako to vyzera s jesennym VTEC meetingom? planuje sa toho roku po jarnej akcii?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Performance
Zaslal: 22.08.2010, 21:19 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Čo som sa dopočul neoverenú info, tak by mal byť posledný septembrový víkend.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MAT49
Zaslal: 22.08.2010, 21:39 Odpovedať s citátom
snad sa to coskoro potvrdi...
666potky
Zaslal: 22.08.2010, 22:48 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
peto daj tu fotky ja som na tento meetink bol v spitali tak neviem ao vyzeraju

Zaslal: 24.08.2010, 16:11 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Tak na jarnom som nebol,dúfam že jesenný by som mohol stihnúť.Ako bolo už skôr spomínané,treba sa zamyslieť či nevyberať nejaký motivačný príspevok(nechcem to nazvať vstupné Wink )tak,aby bolo možné nejakú sumu zaplatiť vlastníkom letiska a dohodnúť to oficiálne nech sa tam nemotajú "nepovolané osoby".Viem že prenájom letiska stojí dosť peňazí,ale nakoľko chalani majú s nimi dobré vzťahy,tak by to snaď nejakým spôsobom uhrali Very Happy Myslím si,že príspevok by možno aj odradil "nasosaných"frajerov,ktorí sa tam prídu predvádzať a robiť zbytočnú neplechu,aby sa predišlo nejakým nemilým príhodam.Kto ma vážny záujem prísť,pokecať a zajazdiť si v krásnom prostredí tak nejake to ečko obetuje hádam.Počkáme na vyjadrenie tych najpovolanejších a možno prispeje aj M&R Very Happy

Zaslal: 24.08.2010, 19:26 Odpovedať s citátom
tatoHP napísal:
Tak na jarnom som nebol,dúfam že jesenný by som mohol stihnúť.Ako bolo už skôr spomínané,treba sa zamyslieť či nevyberať nejaký motivačný príspevok(nechcem to nazvať vstupné Wink )tak,aby bolo možné nejakú sumu zaplatiť vlastníkom letiska a dohodnúť to oficiálne nech sa tam nemotajú "nepovolané osoby".Viem že prenájom letiska stojí dosť peňazí,ale nakoľko chalani majú s nimi dobré vzťahy,tak by to snaď nejakým spôsobom uhrali Very Happy Myslím si,že príspevok by možno aj odradil "nasosaných"frajerov,ktorí sa tam prídu predvádzať a robiť zbytočnú neplechu,aby sa predišlo nejakým nemilým príhodam.Kto ma vážny záujem prísť,pokecať a zajazdiť si v krásnom prostredí tak nejake to ečko obetuje hádam.Počkáme na vyjadrenie tych najpovolanejších a možno prispeje aj M&R Very Happy
dusan sprave slova a som za aby sa to takto zorganizovalo..nech chalani co uz v tom chodia nejaky ten cas napisu kolko bude vstupne akym sposobom a kde sa bude vyberat a maju moznost sa aj vyjadrit ostatni...
pepo crx
Zaslal: 24.08.2010, 21:08 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
no čo sa mňa týka, tak zatiaľ nemám o jesennom meetingu žiadne info, čo samozrejme nemusí znamenať že by sa nechystal... Very Happy

Zaslal: 24.08.2010, 21:44 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
tatoHP napísal:
Počkáme na vyjadrenie tych najpovolanejších a možno prispeje aj M&R Very Happy

Smile Smile

Zaslal: 25.08.2010, 9:05 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
velmi by som sa potesil jesennemu zrazu, ale predovsetkym podla mojho nazoru ak sa bude akcia opat konat --> v prvom rade dohodnut sa na organizacnych a BEZPECNOSTNYCH krokoch !!! pretoze niektore veci ktore sme mali moznost vidiet predchadzajuce zrazy boli fakt na zaplakanie. Ako priklad uvediem ked sa tam nejaka audi S3 a nejaka targa hrali na drifterov a doslova meter od nasich aut im lietali rite! alebo ked chalanko sa vozi v protismere pomedzi sprintujucich! Ak mam pravdu povedat boli chvile kedy sme fakt stali radsej za autami lebo sme sa na drahe vobec necitili bezpecne. Ale vsetko sa to da vyriesit ak sa najdu ludia ktori by vedeli organizacne pomoct Wink a napriklad nebolo by odveci skusit akciu zorganizovat s viacerymi klubmi, pripadne zabezpecit nejaku casomieru alebo aj najkrajsie auta zrazu Wink

EK4 98 pred-face Black Phantom
EJ9 00 po-face red
EJ9 97 pred-face black
EK4 99 po-face black pearl
EK4 98 po-face white EK9 style
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 11 z 16
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: