Filip 2.3i 16v SR napísal:de tam na veternicovej dade?...to si docela blizo ja som na hlavacikovejpiotir napísal:ze vahas , na samom konci az horeFilip 2.3i 16v SR napísal:to by bolo dobré , lafranconi mam kusok z dlhacov
chlapeec byvas na dlhacoch?.....dobree dalsi nas clovek)))
PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
piotir napísal:heej , presneFilip 2.3i 16v SR napísal:de tam na veternicovej dade?...to si docela blizo ja som na hlavacikovejpiotir napísal: ze vahas , na samom konci az hore)))
uuuplne hore hore veternicova
) obcas tu vydavam taky modry civic alebo taky civic takej cudnej aqua farby alebo co to je to si ty ?
)
-
Zdeno Luknár
- Dátum registrácie: 28.06.2009, 14:00
- Garáž (1)
Ma mrzi.. a to som si myslela, ze mam ja najvacsi hnujZdeno Luknár napísal:bolo fajn, ked vyda tak pridem aj nabuduce, musim umyt auto lebo sme mali teraz z vikend v Rači vinobranie a nejake dementne negramotne tela mi pooblevalo komplet cele auto asi dvoma litrami burčáku!!!! som bol ráno schopný vrazdy.
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
nieee toto mi nerobteee prosíííímpalo_lude napísal:Matulo, tuto sobotu vecer, hmm? naco cakat? ja som nadrzany...Filip 2.3i 16v SR napísal:tak , ako kedy by mohol byt ten zraz podtym mostom ?M&R napísal:Rozmyslam,ze by sme spravili velky zraz zase pod mostom Lafranconi.na auticka
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
co najskooor , kym este je ako tak pocasie a kym este nedam auto na vymenu lemupalo_lude napísal:Matulo, tuto sobotu vecer, hmm? naco cakat? ja som nadrzany...Filip 2.3i 16v SR napísal:tak , ako kedy by mohol byt ten zraz podtym mostom ?M&R napísal:Rozmyslam,ze by sme spravili velky zraz zase pod mostom Lafranconi.na auticka
-
Zdeno Luknár
- Dátum registrácie: 28.06.2009, 14:00
- Garáž (1)
hej lepkave jak svina a nejde to poriadne umytmmaxima napísal:Ma mrzi.. a to som si myslela, ze mam ja najvacsi hnujZdeno Luknár napísal:bolo fajn, ked vyda tak pridem aj nabuduce, musim umyt auto lebo sme mali teraz z vikend v Rači vinobranie a nejake dementne negramotne tela mi pooblevalo komplet cele auto asi dvoma litrami burčáku!!!! som bol ráno schopný vrazdy.ale teraz sa mi aspon kapota usmieva... inak.. ako to vyzera? je to lepkave a chyta sa na to hmyz? akoze vazne sa pytam..
ajaaaj no hadam to jedneho dna zide... a co dnes, pani? Ziadne vyhovorky, ze ide prsat, aspon nemusite lestit... a isto budu prezentovane nove skvele upravyZdeno Luknár napísal:hej lepkave jak svina a nejde to poriadne umytmmaxima napísal:Ma mrzi.. a to som si myslela, ze mam ja najvacsi hnujZdeno Luknár napísal:bolo fajn, ked vyda tak pridem aj nabuduce, musim umyt auto lebo sme mali teraz z vikend v Rači vinobranie a nejake dementne negramotne tela mi pooblevalo komplet cele auto asi dvoma litrami burčáku!!!! som bol ráno schopný vrazdy.ale teraz sa mi aspon kapota usmieva... inak.. ako to vyzera? je to lepkave a chyta sa na to hmyz? akoze vazne sa pytam..
![]()
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream