Klasicky ako vzdy na Slovakiaringu.
Info priebezne na www.RacingWheels.sk a www.Slovakiaring.sk .
http://www.facebook.com/pages/RacingWhe ... 620?ref=ts
info na: www.RacingWheels.sk
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

a) prid jazdit, ved budes mat VTI,apropo, mas ho uz?MaroK napísal:Ahojte , prisiel by som kuk.
"Divaci" platia nieco ?
Bude spolocny odchod z BA ?
Mimochodom, bol som na tom školení a žiadnu kartičku mi nedali, vraj moje meno bude zaregistrované v systéme a keď prídem napr. na volné, alebo hocikedy tak im to vyhodí a nebudem to musieť absolvovať. Ale RW to má ošetrené dobre, veď školenie je v podstate to, čo je na tom papieri, čo dávate podpisovať.M&R napísal:Na nasej akcii netreba mat "karticku",postacuje nase skolenie a rozprava pred jazdenim.
Podmienkou je ovladanie vlajok a vsetkych pravidiel,ktore kazdy registrovany jazdec dostane mailom.
Sa mi pacil ten citat s tou alfouLastV8 napísal:a) prid jazdit, ved budes mat VTI,apropo, mas ho uz?MaroK napísal:Ahojte , prisiel by som kuk.
"Divaci" platia nieco ?
b) co to mas za hrozny podpis pod ciarou
hej a kto tu uz je profik, mozno RosinaMaroK napísal:Sa mi pacil ten citat s tou alfouLastV8 napísal:a) prid jazdit, ved budes mat VTI,apropo, mas ho uz?MaroK napísal:Ahojte , prisiel by som kuk.
"Divaci" platia nieco ?
b) co to mas za hrozny podpis pod ciarou![]()
No mozno pridem dorazit pneumatiky este uvidim. V kazdom pripade tam budem ako divak , jazdit moc nechcem , tam by amateri ako ja iba zavadzali