Jarny VTEC Meeting
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Skoda,ze tak skoro,skoda,ze nas nikto neinformoval skor,nechcel pomoc,nechcel pomoc od HondaClubu.
Cakal som,ze sa mi ozve v predstihu nejaky naozajstny organizator a nieco vymyslime aby to bolo este lepsie,HC prispeje nejakou castou,ludmi,technikou,ale ako vidim je to len vas zraz a nepotrebujete nikoho.
Cakal som,ze sa mi ozve v predstihu nejaky naozajstny organizator a nieco vymyslime aby to bolo este lepsie,HC prispeje nejakou castou,ludmi,technikou,ale ako vidim je to len vas zraz a nepotrebujete nikoho.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
o
aj by som siel ale viem len datum a z toho asi nenajdem miesto kde sa to kona zee tak uz dajte poriadne info a nie ziadne asi,mozno,urcite tak poriadne info sem dajte dik
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
Mirec22 napísal:Tak to vyzera ze VTEC MEETING sa bude konat tento vikend v nedelu
keď som toto písal pred mesiacom a pol,myslel som si že sa tomu VTEC meetingu da nejaka fazona,niekto z organizátorov nadviaže kontakt s Majom a v spolupráci s HC sa konečne uskutoční podujatie hodne mena VTEC-meeting,zrejme som sa mýlil.Bohužiaľ, ak sa aj niečo bude konať(zatiaľ žiadne oficiálne oznamenie,alebo pozvanie)nevidím to v ružových farbachtatoHP napísal:Tak na jarnom som nebol,dúfam že jesenný by som mohol stihnúť.Ako bolo už skôr spomínané,treba sa zamyslieť či nevyberať nejaký motivačný príspevok(nechcem to nazvať vstupné)tak,aby bolo možné nejakú sumu zaplatiť vlastníkom letiska a dohodnúť to oficiálne nech sa tam nemotajú "nepovolané osoby".Viem že prenájom letiska stojí dosť peňazí,ale nakoľko chalani majú s nimi dobré vzťahy,tak by to snaď nejakým spôsobom uhrali
Myslím si,že príspevok by možno aj odradil "nasosaných"frajerov,ktorí sa tam prídu predvádzať a robiť zbytočnú neplechu,aby sa predišlo nejakým nemilým príhodam.Kto ma vážny záujem prísť,pokecať a zajazdiť si v krásnom prostredí tak nejake to ečko obetuje hádam.Počkáme na vyjadrenie tych najpovolanejších a možno prispeje aj M&R
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
nic v zlom, ale myslim si ze ak by sklani chalni ktora sa stretavaju na orave kazdy rok uz dlhsiu dobu, chceli pomoc alebo to chceli uz mesiac dopredu zverejnovat tak by to tu bolo.... ak sa nemylim tak to niky nebol oficialny zraz len cisto akcia par jednotlivcov.... po poslednych skusenostiach na "VTEC Meetingu" sa im ani necudujem ze to davaju vediet dopopredia.... Ti ktori tam naozaj chcu prist tak pridu aj bez pripravy a planovania.....