Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Jarny VTEC Meeting |
Marek BB |
Zaslal: 29.09.2010, 8:26 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
MAT49 napísal: nic v zlom, ale myslim si ze ak by sklani chalni ktora sa stretavaju na orave kazdy rok uz dlhsiu dobu, chceli pomoc alebo to chceli uz mesiac dopredu zverejnovat tak by to tu bolo.... ak sa nemylim tak to niky nebol oficialny zraz len cisto akcia par jednotlivcov.... po poslednych skusenostiach na "VTEC Meetingu" sa im ani necudujem ze to davaju vediet dopopredia.... Ti ktori tam naozaj chcu prist tak pridu aj bez pripravy a planovania.....
takze veci by mali byt vyjasnene. |
Naposledy upravil Marek BB dňa 29.09.2010, 10:21, celkom upravené 1 krát. _________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 29.09.2010, 9:45 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
To nikto nepozná niektorého z organizátorov osobne aby zistil, či je to teda oficiálne? |
|
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 29.09.2010, 10:15 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
teraz som volal s Jozom a vec sa ma tak ze:
malo to byt teraz v nedelu, ale organizacne sa to nestiha.
Vsetko sa chysta, zraz plati. Mal by to byt honda zraz. ak niekto pride na inom aute, zrejme bude parkovat bokom. Na drahu sa budu pustat len hondy.
planuje sa aj daka hudba a mozno stanok.
Zraz planuju teda na nedelu 17.10. stretnutie klasicky o 10:00 pred hondou v LM ako vzdy. to su posledne aktualne informacie.
Jozo vravel ze to bude a akurat to riesi. |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 29.09.2010, 16:26 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
Marek BB napísal: teraz som volal s Jozom a vec sa ma tak ze:
malo to byt teraz v nedelu, ale organizacne sa to nestiha.
Vsetko sa chysta, zraz plati. Mal by to byt honda zraz. ak niekto pride na inom aute, zrejme bude parkovat bokom. Na drahu sa budu pustat len hondy.
planuje sa aj daka hudba a mozno stanok.
Zraz planuju teda na nedelu 17.10. stretnutie klasicky o 10:00 pred hondou v LM ako vzdy. to su posledne aktualne informacie.
Jozo vravel ze to bude a akurat to riesi.
takze sa mozete vsetci tesit |
|
|
Návrat hore |
|
LeoPP |
Zaslal: 29.09.2010, 17:09 |
|
|
Založený: 15 august 2009
2003 Honda Accord |
ja vtedy robim, takze som sa dotesil |
|
|
Návrat hore |
|
furto |
Zaslal: 30.09.2010, 14:33 |
|
|
Založený: 07 júl 2009
1989 Honda CR-X |
f*ck.ja som tiez v robote. |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 30.09.2010, 16:53 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
Performance napísal: To nikto nepozná niektorého z organizátorov osobne aby zistil, či je to teda oficiálne?
Ak to bude oficiálna akcia tak sa to tu podľa mojho názoru určite objaví.
Povodne bol vtec meeting hlavne stretnutie pár kamarátov, čo sa šli vyblbnúť na letisko v dohodnutom termíne. Posledných pár rokov sa akcia trošku viac spropagovala, zmasovela, počet áut sa dostal na úroveň, ktorú nie je možné bez organizácie bezpečne a úspešne zvládnuť. Je len vecou tejto partie, či sa aj ďalej uberie smerom masovej akcie s potrebou organizácie alebo sa vrátia k povodnej koncepcii tohoto zrazu. Nechápem prečo sa tu teda všetci dožadujú vtec meetingu, ak ho chalani budú robiť pre širšiu honďácku verejnosť, určite sa to musí objaviť tu na fóre.
Je fakt že po minulé zrazy som im pomáhal aj ja, hlavne s nálepkami, tričkami & nejakou tou propagáciou na fórach aj tu, momentálne už na to čas nemám a celý vtec meeting ide mimo mňa, ak nejaký termín bude, rád sa zúčastním, ak nebude, tak toto ich rozhodnutie rešpektujem. |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 30.09.2010, 17:52 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
pepo crx napísal: Performance napísal: To nikto nepozná niektorého z organizátorov osobne aby zistil, či je to teda oficiálne?
Ak to bude oficiálna akcia tak sa to tu podľa mojho názoru určite objaví.
Povodne bol vtec meeting hlavne stretnutie pár kamarátov, čo sa šli vyblbnúť na letisko v dohodnutom termíne. Posledných pár rokov sa akcia trošku viac spropagovala, zmasovela, počet áut sa dostal na úroveň, ktorú nie je možné bez organizácie bezpečne a úspešne zvládnuť. Je len vecou tejto partie, či sa aj ďalej uberie smerom masovej akcie s potrebou organizácie alebo sa vrátia k povodnej koncepcii tohoto zrazu. Nechápem prečo sa tu teda všetci dožadujú vtec meetingu, ak ho chalani budú robiť pre širšiu honďácku verejnosť, určite sa to musí objaviť tu na fóre.
Je fakt že po minulé zrazy som im pomáhal aj ja, hlavne s nálepkami, tričkami & nejakou tou propagáciou na fórach aj tu, momentálne už na to čas nemám a celý vtec meeting ide mimo mňa, ak nejaký termín bude, rád sa zúčastním, ak nebude, tak toto ich rozhodnutie rešpektujem.
MAT49 napísal:
nic v zlom, ale myslim si ze ak by sklani chalni ktora sa stretavaju na orave kazdy rok uz dlhsiu dobu, chceli pomoc alebo to chceli uz mesiac dopredu zverejnovat tak by to tu bolo.... ak sa nemylim tak to niky nebol oficialny zraz len cisto akcia par jednotlivcov.... po poslednych skusenostiach na "VTEC Meetingu" sa im ani necudujem ze to davaju vediet dopopredia.... Ti ktori tam naozaj chcu prist tak pridu aj bez pripravy a planovania.....
takze veci by mali byt vyjasnene.
Maš pravdu vsjo jasno,za čem bukvi |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 30.09.2010, 19:23 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
Zvedaví sme lebo myslím, že viacerí tu na HC si tento zraz dosť obľúbili. Pre mňa osobne je to jediný zraz za celý rok na SK, na ktorý sa teším už rok vopred
Dúfam, že to bude opäť určené pre širšiu Honda komunitu, rozumné vstupné predýchame (vďaka tomu tam človek snáď neuvidí na dráhe inú značku alebo ožratého debilka ako naposledy
Posunutý termín mne vyhovuje, snáď dám dovtedy aspoň auto do poriadku. |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 30.09.2010, 20:14 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
Performance napísal: Zvedaví sme lebo myslím, že viacerí tu na HC si tento zraz dosť obľúbili. Pre mňa osobne je to jediný zraz za celý rok na SK, na ktorý sa teším už rok vopred
Dúfam, že to bude opäť určené pre širšiu Honda komunitu, rozumné vstupné predýchame (vďaka tomu tam človek snáď neuvidí na dráhe inú značku alebo ožratého debilka ako naposledy
Posunutý termín mne vyhovuje, snáď dám dovtedy aspoň auto do poriadku.
Sám som zvedavý či/čo chalani nachystajú |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
tomasx17 |
Zaslal: 03.10.2010, 17:23 |
|
|
Založený: 12 marec 2009
1994 Honda Civic |
kks ludia dajte to na sobotu v nedelu idem autom do UK kua som sa tesil a zase nic fnuuk |
_________________ MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD |
|
Návrat hore |
|
Sloven84 |
Zaslal: 14.10.2010, 23:49 |
|
|
Založený: 11 január 2010
1998 Honda Accord |
platí vtec meeting túto nedeľu? Budem mať okolo cestu a rád by som sa ho zúčastnil podobne ako jarného meetingu. Sú nejaké nové info? |
|
|
Návrat hore |
|
Petrick Vti |
Zaslal: 15.10.2010, 10:59 |
|
|
Založený: 25 júl 2009
|
Zevraj ak bude dobre pocasie tak bude |
_________________ ...Honda Civic 1.6VTi, 5G... |
|
Návrat hore |
|
tomasx17 |
Zaslal: 15.10.2010, 20:46 |
|
|
Založený: 12 marec 2009
1994 Honda Civic |
Tak cesta sa odklada cize v nedelu som tam VTEC |
_________________ MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD |
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 16.10.2010, 8:27 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
V pripade,ze bude zajtra pocasie ,ktore bude aspon trocha priat zrazu ,/ budeme v kontakte s chalanmi z Oravy/
odchod z KE na Vtec meeting je naplanovany na 8,30, zraz ako vzdy na OMW na Mieri o 8,15 v nedelu. |
|
|
Návrat hore |
|
|