vidim, ze ty si dnes mal ozaj to LSD v priehradke na rukavice a mozno aj na jazyku, namiesto zadnej napravy.
jo, veru bol a ja som sa v nom aj zviezol. dobre to ide
a zajtra chcem vidiet tvoj graf. ziadne vyhovorky. o hanbu nejde, ide o to aby sa naslo cim to je a odstranilo sa to...
@ all - dnes bolo super, hojna ucast, fajne auticka, super ludia...
no, poniektorym sa o tom asi bude aj snivat
sorry, som musel
see ya next time folks
ja si myslim, ze to bolo o inom, Brano bol smutny, ze sa snazil a aj tak nema
ziadne sorry, pohodicka.. realita je, ze tentokrat nie
vcera bolo super, dobita som na dalsi tyzden a rychlo som zmenila nazor, ze nebudem fotit fotecky budu, do konca vikendu predpokladam
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
sak tie dva posledne boli uplne rovnake, tak naco si minat baterku
ale ne... len sme sa tam dajako zakecali a akosi som na tvoj zabudol nabuduce ti spravim jednu navyse
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Papek napísal:sak tie dva posledne boli uplne rovnake, tak naco si minat baterku
ale ne... len sme sa tam dajako zakecali a akosi som na tvoj zabudol nabuduce ti spravim jednu navyse
no tak toto si pokaslal..a znacne.. ze uplne rovnake?? mozno tak skoro farba laku a rok vyroby...
ocividne nevies, o aky unikat si prisiel... jajajaaaaaaj
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
[quote="palo_lude]
a zajtra chcem vidiet tvoj graf. ziadne vyhovorky. o hanbu nejde, ide o to aby sa naslo cim to je a odstranilo sa to...
[/quote]
sakra ale ja fakt neviem o ziadnom type R ,no nevadi ,musel som odist. No dnesne meranie dopadlo asi tak ,ze graf nemam ,ale poviem asi tolko cisiel bez vtecu pri 7000ot 250ponikov. Vtec sa mi ani raz pri merani nezapol ,zapol sa len ked twoberak zvaral s mojou baterkou Cize zistit ,kde je problem a potom znova. No dalsi stvrtok pridem na neako prekvapeni ,nech je zaujmavost
250 na kolesach alebo na motore? asi na kolesach, ze?
pri 7k? hmm, nizko na esko, potom to uz padalo alebo vobec viac ani netocilo?
buduci stvrtok dame rec. tesim sa na com dobehnes.
no proste rataj na nievtekovej vacke co je sakra dost na esko no problem asi uz viem kde je ,cize ..... No zajtra nejdem slalomovat ,kezde mam inu sutaz co musim obhajit minulorocne alebo ake to bolo vitazstvo