PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
no vcera bolo plno ,nebolo kde parkovat
a o dvanastej koniec ,doby vecer to bol 
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
si mal skor povedat, ze potrebujes sukromieBranislav napísal:no vcera bolo plno ,nebolo kde parkovata o dvanastej koniec ,doby vecer to bol
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Chcel by som dať na známosť jeden nápad ktorý vznikol v sobotu v pár H-lavách a určite stojí za povšimnutie. Čo by ste povedali na to kebyže sa vo štvrtok stretneme nie pred ikeou ale v nejakom podniku napríklad pri kofole, čaji alebo niečom podobnom. Už je večer vcelku chladno a postávať v otvorenom priestranstve by sa mohlo vymeniť za prijemne posedenie. Čo vy na to? Príjmam návrhy na miesto uskutočnenia. Dôležite je snáď, iba aby tam bol nejaký väčší stôl kde sa zmestíme viacerí aby sme nemuseli sedieť napríklad po dvoch po celom podniku a kričať po sebe
. Ak sa na niečom dohodneme šupneme sem mapu ako sa tam dostaneme poprípade súradnice aby tam každý trafil. 
Honda The Power of Dreams
Honda is my Dream
Honda is my Dream
alternativa moze byt, ze este tento tyzden pojdeme ku Ikea, ale schovame sa do garaze aby na nas nefucalo a mozme prebrat miesto, kde sa budeme cez zimu zliezat. aj ked v garazi sa nefajci...
nejak by to chcelo eliminovat riziko, ze nejake H-lavy si to tu neprecitaju a ked tam nikto nebude (pri Ikea), nenajdu nas...
len moje dva centy do debaty
nejak by to chcelo eliminovat riziko, ze nejake H-lavy si to tu neprecitaju a ked tam nikto nebude (pri Ikea), nenajdu nas...
len moje dva centy do debaty
akoze v noci ma byt pod nulou a nechcem si predstavit, kto pod trojuholnikom vydrzi min pol hodinu.. hlavne sa prosim vas dohodnite, lebo chronicki meskajuci (ano, vravim o sebe) vas potom nenajdupiotir napísal:dobre vravite suvyslo az mi je to divnuo.......tak a teraz zase moje dva centy do zbierky...dajme teda este ze pod trojuholnikom odtial eventualne do garaze a predrat kam sa pojde a pak eventualne zaese presun tam kam budeme cet
aaalebo to nehat potom nadruhy krat a teraz len v garazi skoncime put
ja by som povedal..rovno do garaze, aj ked ja tam zase netrafim
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
oki, takze tento stvrtok sa vidime pri Ikea. stretneme sa o 19-tej vonku tam kde vzdy - pri kruhaci na parkovisku. podla poctu omrzlin zavelime utek do garaze a ostatni s neskorsim prichodom pri prejazde cez kruhac usudia, ktory vyjazd z kruhaca zobrat. kocka z cierneho civica bez posilovaca riadenia vola niekomu z nas v pripade potreby navigacie
v pripade inych potrieb sa ozvy tiez
kokso
ale ja nacelnik nie som...
inak uplne super zraz by bol, keby sme aj v kose zostali von, vytiahli dake plechove sudy, nieco vyhrevne do nich + benzin
a pokec okolo horiacich sudov
v garazi to asi skusat nebudeme, ze?
kokso
inak uplne super zraz by bol, keby sme aj v kose zostali von, vytiahli dake plechove sudy, nieco vyhrevne do nich + benzin
konecne poriadne slovo do bitkypalo_lude napísal:oki, takze tento stvrtok sa vidime pri Ikea. stretneme sa o 19-tej vonku tam kde vzdy - pri kruhaci na parkovisku. podla poctu omrzlin zavelime utek do garaze a ostatni s neskorsim prichodom pri prejazde cez kruhac usudia, ktory vyjazd z kruhaca zobrat. kocka z cierneho civica bez posilovaca riadenia vola niekomu z nas v pripade potreby navigaciev pripade inych potrieb sa ozvy tiez
![]()
koksoale ja nacelnik nie som...
inak uplne super zraz by bol, keby sme aj v kose zostali von, vytiahli dake plechove sudy, nieco vyhrevne do nich + benzina pokec okolo horiacich sudov
![]()
mam teraz inu potrebu veru..dakto mi zhabal maly kratky..srobovak
a ucast kvadra/hranolu alebo inych utvarov, ktore si spominal, je momentalne neista
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
ako nam moze byt zima? ako nic... ty si s nami este nezostal ani raz do jedenastej, tak nevies..Gandzi napísal:len ziadne podzemne garazeako vam moze byt zima ? sak ani -10 nie je
))
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
hadam si sa neprestahovala do Ikea?mmaxima napísal:ak chcete byt vonku, tak to sa mi ani auto neoplati zajtra startovat
inak to je celkom dobry napad, je to tam full zariadene, vsetko tam maju, aj najest sa tam da. a ja sa domov chodim aj tak iba vyspat... len by mi asi vadilo, ze tie vecka a sprchy su tam iba take atrapy
ako to ze nie ? predminule som tam bol do dvanastej ci kolko bolo ked sme posledni odchadzalimmaxima napísal:ako nam moze byt zima? ako nic... ty si s nami este nezostal ani raz do jedenastej, tak nevies..Gandzi napísal:len ziadne podzemne garazeako vam moze byt zima ? sak ani -10 nie je
))
ak chcete byt vonku, tak to sa mi ani auto neoplati zajtra startovat