aaa Gandzi chce vytiahnut biele monstrum a obava sa garazi ale zakamufloval to tym,ze by mu tam bolo teplo co?Gandzi napísal:len ziadne podzemne garazeako vam moze byt zima ? sak ani -10 nie je
))
PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ale ale...zacnite sa spravat ako chlapi a nie robit vyvrtky ako dake zenske
ked si netrufate dole, tak nechajte hore na parkovisku a hadam ten kusok peso prejdete, nie? 
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
nieeeeee, preco do garaze? zima tu este neni a ani na dvere neklope. Piotir ,ja nemozem ,lebo musim o urcitom case niekde byt .
btw kumne do auta sa 8 vmestime
btw kumne do auta sa 8 vmestime
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Peto, mozem sa ja najskor stavit po teba a potom pojdeme este po Barbpiotir napísal:okhej okhejotazka na radio jerevan kto sa ce vo stvrtok previes autom a mat zastavku umna doma ze by ma vzal
enahnevam sa
inak dnes ma zase skoro daky j*bo nabural. tym ludom asi prasi, jazdi to jak c0c0t, vyzera to jak c0c0t, nebude to nahodou c0c0t
no tak jak ked ti to nebude vadit tak sa kludne stavbudem cakat na zastavke len napis ze kedy asi tak aby som vedel pripravit seba sapalo_lude napísal:Peto, mozem sa ja najskor stavit po teba a potom pojdeme este po Barbpiotir napísal:okhej okhejotazka na radio jerevan kto sa ce vo stvrtok previes autom a mat zastavku umna doma ze by ma vzal
enahnevam sa
budem zajtra robit taky H-autobus. mestska linka honda prelude
![]()
inak dnes ma zase skoro daky j*bo nabural. tym ludom asi prasi, jazdi to jak c0c0t, vyzera to jak c0c0t, nebude to nahodou c0c0t
repost:
teda keby nam bolo moc zima, postupom casu sa presunieme do garaze, inak von pri kruhaci...mmaxima napísal:konecne poriadne slovo do bitkypalo_lude napísal:oki, takze tento stvrtok sa vidime pri Ikea. stretneme sa o 19-tej vonku tam kde vzdy - pri kruhaci na parkovisku. podla poctu omrzlin zavelime utek do garaze a ostatni s neskorsim prichodom pri prejazde cez kruhac usudia, ktory vyjazd z kruhaca zobrat. kocka z cierneho civica bez posilovaca riadenia vola niekomu z nas v pripade potreby navigaciev pripade inych potrieb sa ozvy tiez
![]()
koksoale ja nacelnik nie som...
uz nech to nikto nemeni, lebo to nakoniec skonci tak, ze sa poskupinkujeme na roznych miestach...