LucasOil RW day III 6.11.2010 Racing+tuning
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
hm
...zopar Hond sa chysta na ring, len tak na meeting, nejazdit (ja tiez len pozriet, nestihol som vymenit platnicky), myslim ze nas tam bude zopar, co mam feedback od ludi...takze sa tam uvidime...
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
as
jazdymatis007 napísal:taka otazocka, dokedy to tam asi bude? lebo niektory musia chodit aj v sobotu do prace, a mozno by sa mi podarilo tam prist medzi 3-4.
12:30 - rozprava pre popoludňajších účastníkov (povinná)
12:50 - 13:45 - - A
13:45 - 14:40 - - B
14:40 - 15:40 - - A
15:40 - 16:40 - - B
Subaru Impreza
-
Petrick Vti
- Dátum registrácie: 25.07.2009, 12:21
Re: hm
nakoniec som emocionalne nezvladol nejazdit a musel som si na mieste zaplatit pol dnaLastV8 napísal:...zopar Hond sa chysta na ring, len tak na meeting, nejazdit (ja tiez len pozriet, nestihol som vymenit platnicky), myslim ze nas tam bude zopar, co mam feedback od ludi...takze sa tam uvidime...
ale dobre bolo....klasika
Subaru Impreza
hm
si bol asi doobeda, lebo poobeda som ta nevidel...aapalo napísal:Ja som išiel domov ako pojazdný cirkulár, zadné brzdy povedali pá pá a krásne hrali celú cestu domov. Sliky KO- roztrhané, prvú hodinu mi nenamerali ani kolo, ale inak bolo fajn ako vždy. Počasie na objednávku..
Subaru Impreza
hm
len ta levicka integra dost skaredo dopadla...aj celne sklo prasknute...PaloMFC napísal:LastV8 ved to sa nedalo nejazdit, malo aut, genialne počasie.. fantazia.. vdaka matulovi za krasnych 45 minut a 75 km jazdy, driftovat s civicom je celkom sranda,, a čo kvitujem najviac, disciplinovanost jazdcov a minimum nehod
Subaru Impreza
ale to jej prasklo od vystreleneho airbaguLastV8 napísal:len ta levicka integra dost skaredo dopadla...aj celne sklo prasknute...PaloMFC napísal:LastV8 ved to sa nedalo nejazdit, malo aut, genialne počasie.. fantazia.. vdaka matulovi za krasnych 45 minut a 75 km jazdy, driftovat s civicom je celkom sranda,, a čo kvitujem najviac, disciplinovanost jazdcov a minimum nehod
aj tak nepotesi....Marek BB napísal:ale to jej prasklo od vystreleneho airbaguLastV8 napísal:len ta levicka integra dost skaredo dopadla...aj celne sklo prasknute...PaloMFC napísal:LastV8 ved to sa nedalo nejazdit, malo aut, genialne počasie.. fantazia.. vdaka matulovi za krasnych 45 minut a 75 km jazdy, driftovat s civicom je celkom sranda,, a čo kvitujem najviac, disciplinovanost jazdcov a minimum nehod
Subaru Impreza
no ktovie aku mal rychlost ked sa stretol zo zvodidlami.. hmm a ten nissan GTR , nadhera, ked zhltol R8 ako malinu na rovinke...

Naposledy upravil/-a PaloMFC v 06.11.2010, 21:22, upravené celkom 1 krát.