tak tomu verkamtcho napísal:hehe, ty sa nejako nevies dockatMUGEN1 napísal:Takže do Trenčína idem na 100% ..teším sa na šprint aj ked už bez slikov a dúfam, že sa tam nájde nejaký schopný súper do 1400cm pre moj malý japonský "NEMEC KILLER"![]()
![]()
Trenčín - 1.september 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
To viem,že Ty si mojmaroz napísal:ja som tvoj to by si už mohol vedieťMUGEN1 napísal:Takže do Trenčína idem na 100% ..teším sa na šprint aj ked už bez slikov a dúfam, že sa tam nájde nejaký schopný súper do 1400cm pre moj malý japonský "NEMEC KILLER"![]()
škoda že sa nestihli tie zvody ale nevadí
) tentoraz si skusim vybrať nake veci z auta
a ja idem určite v piatok takže tak...
chlapci, aby som vas nedaldole oboch... s tou mojou seriou...MUGEN1 napísal:To viem,že Ty si mojmaroz napísal:ja som tvoj to by si už mohol vedieťMUGEN1 napísal:Takže do Trenčína idem na 100% ..teším sa na šprint aj ked už bez slikov a dúfam, že sa tam nájde nejaký schopný súper do 1400cm pre moj malý japonský "NEMEC KILLER"![]()
škoda že sa nestihli tie zvody ale nevadí
a ja idem určite v piatok takže tak...na Teba si brúsim zuby...ja budem so seriovými zvodmi no tak je to
ale interieér tiež vyhádžem
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

počkaj pali skusim sa ti ja postarať o zabavu tentorazpa1ec napísal:chlapci, aby som vas nedaldole oboch... s tou mojou seriou...MUGEN1 napísal:To viem,že Ty si mojmaroz napísal: ja som tvoj to by si už mohol vedieťškoda že sa nestihli tie zvody ale nevadí
a ja idem určite v piatok takže tak...na Teba si brúsim zuby...ja budem so seriovými zvodmi no tak je to
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
AHcTT
co ides aj ty vyhadzovat interier???maroz napísal:počkaj pali skusim sa ti ja postarať o zabavu tentorazpa1ec napísal:chlapci, aby som vas nedaldole oboch... s tou mojou seriou...MUGEN1 napísal:To viem,že Ty si mojna Teba si brúsim zuby...ja budem so seriovými zvodmi no tak je to
skoda ze to vyzera tak ze mam po zraze...
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

co ides aj ty vyhadzovat interier???pa1ec napísal:
počkaj pali skusim sa ti ja postarať o zabavu tentoraz
skoda ze to vyzera tak ze mam po zraze...
to si nerob srandu vobec ani omylom palino
pani a dámi navrhujme začať navrhovať neajký spoločný odchod tí čo idu v piatok a tí čo idu v sobotu..bolo by vhodné sa už nejako dohodnúť,,,
NH-0 championship white EK9
AHcTT
AHcTT
BTW tak akcia kedy konci, v sobotu vecer, ci v nedelu rano? Kedy sa odchadza?
Moja honda: http://www.hondaclub.cz/MyHonda.aspx?id=156