Predvianocny "oznacovaci"zraz 18.12. 15.00 BA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
SonIQ napísal:hahapiotir napísal:no to by jako uz mohla sak furt sa len vyvaza a cicus doma odparkovanaRodom napísal:Ak do toho nepride nic fakt, ze dolezite, tak urcite pridem posledny bol velmi supera ked bude pekne a bude sa chciet frajerke, tak pride aj ona civicu
![]()
jasné že dobehneme - šak máme čo ukázať - zrelý fragmentovaný lak, nádherné "kvitnúce" zadné lemy
šak sa moja bárička bude hanbiť
Piotir a sa čudujem, že ťa neruším, keď po večeroch chodím zo školy a kolečkujem kým si nevykúzlim parkovacie miesto![]()
To zas Filip 2.3i 16v SR, ten vždy hlási Rodomovi kade chodím a jakto že idem s otvoreným "šíberom" keď je zima
![]()
piotir napísal:SonIQ napísal:hahapiotir napísal: no to by jako uz mohla sak furt sa len vyvaza a cicus doma odparkovana![]()
jasné že dobehneme - šak máme čo ukázať - zrelý fragmentovaný lak, nádherné "kvitnúce" zadné lemy
šak sa moja bárička bude hanbiť
Piotir a sa čudujem, že ťa neruším, keď po večeroch chodím zo školy a kolečkujem kým si nevykúzlim parkovacie miesto![]()
To zas Filip 2.3i 16v SR, ten vždy hlási Rodomovi kade chodím a jakto že idem s otvoreným "šíberom" keď je zima
![]()
no sak to jako ja som len cakalkedy sa nato ozves sak ja ta tiez stretavam ale to v beznej premavke...a ja ta cel na zraze vidiet s auto
...s tym pocutim rodoma som pocul kedysi aj z kupelky..filipa pucujem vecinou z izby a teba z obyvacky
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
Tak kto sa este prida? - niekto sa este najde neboj
Do kedy tam budeme? - zalezi od pocasia a nalady ktora tam bude pavonat
Potom spravime spanilku?Kam? - radsej nie kvoli bezpecnosti ,urcite sa najde niekto kto sa bude chciet predvadzat
Chcete si ist aj sadnut niekam? - isiel by som ,ale tu cast nepoznam aby sme zbytocne nechodili niekam sadnut cez celu BA ,bolo by to aj vhodne aby sme nemrzli vonku ,z coho sa aj odvyja druha otazka
Do kedy tam budeme? - zalezi od pocasia a nalady ktora tam bude pavonat
Potom spravime spanilku?Kam? - radsej nie kvoli bezpecnosti ,urcite sa najde niekto kto sa bude chciet predvadzat
Chcete si ist aj sadnut niekam? - isiel by som ,ale tu cast nepoznam aby sme zbytocne nechodili niekam sadnut cez celu BA ,bolo by to aj vhodne aby sme nemrzli vonku ,z coho sa aj odvyja druha otazka
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
noo nechcem strasit, ale sobota tyzden pred vianocami,, neviem, minule tam bolo celkom huste.. ale tak myslim ze priechodnejšie ako avion, i ked je tam vačši preivan..M&R napísal:Ja navrhujem pockat vsetkych do 16 a potom spanilku cez Sitinu pod Tesco Lamac,tam zaparkovat,je tam vzdy volne na druhej strane pod Tescom,hore su tie restauracie a da sa tam sadnut po vacsej skupinke.