Trenčín - 1.september 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ja som došiel ráno o pol deviatej..účast bola totálne slabá hned ráno,aj ked k obedu sa to naplnalo...ale aj tak menej ludí ako inokedy....
inak som spokojný..bez slikov som spravil zatial moj osobný rekord - 17.22 a skončil som 6ty do 1400cm3...konečne sa ukázalo kto je v meraní časov naozaj dobrý..kk-sporttiming sú dobrý..čo sa o t-base nedá povedat..v PN si robili časy aké chceli..ale to tu nebudem rozmazávat..v kažom prípade tuningová sezona je za nami a ja som s ňou až na pár kixov zo strany organizácie na niektorých zrazoch velmi spokojný...takže tešme sa na rok
MUGEN SPOON 
Tak si mal kontaktovat potencionalnych "clenov" lebo ked pozeram na vysledky sprintov tak hond bola plna ritpatrick napísal:Tak ucast bola super skor az na zaplakanie...Traja sme boli v piatok s autami + jeden bez auta a v sobotu sa k nam pridali dalsi dvaja...resp.traja kedze nas pctil svojou navstevovu aj pcsko...
videli a aj vyskusali sme toho jeho rkasavca...
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
skoda ze mne sa nepodarilo prist... ktovie aky cas by som spravil ja....MUGEN1 napísal:ja som došiel ráno o pol deviatej..účast bola totálne slabá hned ráno,aj ked k obedu sa to naplnalo...ale aj tak menej ludí ako inokedy....inak som spokojný..bez slikov som spravil zatial moj osobný rekord - 17.22 a skončil som 6ty do 1400cm3...konečne sa ukázalo kto je v meraní časov naozaj dobrý..kk-sporttiming sú dobrý..čo sa o t-base nedá povedat..v PN si robili časy aké chceli..ale to tu nebudem rozmazávat..v kažom prípade tuningová sezona je za nami a ja som s ňou až na pár kixov zo strany organizácie na niektorých zrazoch velmi spokojný...takže tešme sa na rok
MUGEN SPOON
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Ja som sa tam nanešťastie dostal až v sobotu naobed, vtedy tam už veľa Hond nebolo, ale niečo som tiež pofotil. Najviac ma behom toho poobedia
zaujal chalanisko so starším bmw na drifte. Ten pokoj za volantom, asi ako keď ja idem po rovnej ceste cez Dubnicu v rýchlosti 40km/h. To bolo vynikajúce. Ale inak tú plnú pálku vstupného kvoli 3 hodinám si mohli organizátori odpustiť.
zaujal chalanisko so starším bmw na drifte. Ten pokoj za volantom, asi ako keď ja idem po rovnej ceste cez Dubnicu v rýchlosti 40km/h. To bolo vynikajúce. Ale inak tú plnú pálku vstupného kvoli 3 hodinám si mohli organizátori odpustiť.
Seat Ibiza 1,4 CLX
Citroen AX 1,4 TRD
Citroen AX 1,4 TRD
heh, no asi si prisiel neskoro a DVD uz nemali,Svoro napísal:Aké DVD? Ja som dostal len 2 časáky - jeden starší ako druhý.patrick napísal:Tak ale zas si dostal DVD a casak...![]()
![]()
inak to je MATADOR DVD TUNING MAGAZINE
Moja honda: http://www.hondaclub.cz/MyHonda.aspx?id=156