Peto,dobra poznamka,mohli sme to sobotne stretko spravit po sviatkoch v podzemnej garazi,bude viac volneho miesta,ale uz to menit nebudeme.
Nabuduce budeme vediet kedy a kde robit stretko.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Filip-preco ma citujes?staci dat odpovedat,citovanie je na to aby ten druhy vedel na co odpovedas a kedze pises hned po mne tak ma nemusis citovat.Je to aj v pravidlach.
Pisal som,ze to nemenime a vsetko ostava.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
peto009 napísal:Podla mna sa nebude mikomu chciet mrznut vonku a este ked bude snezit a fukat,takze to vidim na standartnu ucast....
MegaKoncorocneStredko urobit po vianociach (nemusi byt stvrtok,napr.26-27-28.12) ked bude volna garaz v Avione.....
Hmmm?
vsak to mega mega je v sobotu
Vsak hej....To v sobotu je predvianocny zraz a toto som myslel ako koncorocny zraz....
Majo-ja som nechcel riesit miesto a cas predvianocneho zrazu,bolo to myslene na ten koncorocny co navrhla mmaxima....
mmaxima napísal:Páni, ja som ako konročný myslela ten dnešný..alebo uups už včerajší..
uaaa, pomooooc, hrozi nuda
mmaxima napísal:čiže kedy? hodina a miesto predpokladám, že zostanú
ako terminovo mi je to v podstate jedno, ale mohli by sme dat kludne nieco ine ako garaz, napr. bowling... co vy na to?
aj tak nas asi realne nebude hafo...
posledný zraz roku 2010, tzv. povianočný, sa bude konať dňa 29. 12. 2010 (streda) o 19.00 v podzemnej garáži na klasickom mieste. Príďte sa pochváliť, čo ste si našli pod stromčekom alebo iným útvarom, pod ktoré dávate darčeky a poprípade doneste, čoho ste už doma prejedení
Vianočná výzdoba je takisto ešte prípustná...
Dúfam, že účasť bude minimálne taká hojná ako naposledy
Vidíme si.. komu to nevyhovuje?
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream