HondaClub Racing Team
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
HondaClub Racing Team
btw mame tu uz zopar jazdcov, asi by bolo dobre dat tomu formu. Mozno som prehliadol, ale nikde som nenasiel zoznam jazdcov HondaClub Racing Team. Ak chcete, mozem spravit temu, resp. oznam, ktory bude hore a tam bude zoznam, popripade s vozovym parkom a discipliny...ked niekto chce, sa tam prida....aby sme vedeli o sebe, ked sa budeme stretavat na eventoch....
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
hm
jasne, len potrebujem podklady, ze kto vlastne existuje v teame...preto zacinam s temou...aj ked je este cas...registracie iba teraz otvaraju...na TDC som sa registroval, ale to bude hroza, co tam ja budem ukazovatM&R napísal:Super.
Pripravujeme zlavy par predajcocov pre jazdcov co budu jazdit za HondaClub.
Napisem sen kto konkretne.
Ak budes mat cas pustit sa do toho rebricka?
Subaru Impreza
Smola,jedine,ze by ste si dali pri registracii aj HondaClub
.
Jazdis za seba,nie za HC a vies preco jazdis za seba,lebo mate club,team,podporu,partiu...,nam ide aby sme vykryli tych co nejazdia za nejaky club,team a nejako im pomohli,podporili,zdruzili
.
Ale bude rebricek vsetkych co jazdia s hondou a su s nami aj ked nejazdia za HC.
Jazdis za seba,nie za HC a vies preco jazdis za seba,lebo mate club,team,podporu,partiu...,nam ide aby sme vykryli tych co nejazdia za nejaky club,team a nejako im pomohli,podporili,zdruzili
Ale bude rebricek vsetkych co jazdia s hondou a su s nami aj ked nejazdia za HC.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Dnes som dostal mailom info ohladne zmien v kategorizacii aut pri organizacii Autoslalomu. Podrobnejsie info: http://www.autoslalom.sk/novinky/defini ... utoslalom/
Uz dva roky odkladam ucast, do tretice uz snad do toho pojdem a toto ma po pravde mile prekvapilo lebo sa mozem ocitnut medzi skutocnymi neupravenymi autami ale samozrejme ze je to hlavne o vodicoch
Ak som to vlozil do nespravnej temy prosim presmerovat prispevok
Uz dva roky odkladam ucast, do tretice uz snad do toho pojdem a toto ma po pravde mile prekvapilo lebo sa mozem ocitnut medzi skutocnymi neupravenymi autami ale samozrejme ze je to hlavne o vodicoch
Ak som to vlozil do nespravnej temy prosim presmerovat prispevok
hm
prislusnost k HondaClub Racing Team-u bola vyjadrena nalepkou (tusim este Komar alebo Majo maju), sice osobne som svoju pri nalepovani znicil, takze ju nemam 
a este kde bolo treba pri sutazi zadat klub, napr. TDC pri registracii, tak si chalani pisali do prislusnej kolonky 'HondaClub Racing Team', ale poniektori jazdili napr. len v sukromnych kluboch...
...vseobecne tazko nieco dobrovolne organizovat, spatna vazba je mizerna - sudiac podla toho ako aj samotni jazdci chcu byt organizovani a hlasia sa k prislusnym aktivitam (napr. jazdcov co sa prihlasili do TEMY jazdcov HondaClub Racing Team-u je malicko).
plany do buducna su, mne by nevadila ani velka nalepka cez dvere ci kapotu:
HondaClub Racing Team(napr. 5cm x 60cm), kedze auto mam na sutaze... ma niekto moznost dat vyrobit lacno aj v mensich poctoch?
a este kde bolo treba pri sutazi zadat klub, napr. TDC pri registracii, tak si chalani pisali do prislusnej kolonky 'HondaClub Racing Team', ale poniektori jazdili napr. len v sukromnych kluboch...
...vseobecne tazko nieco dobrovolne organizovat, spatna vazba je mizerna - sudiac podla toho ako aj samotni jazdci chcu byt organizovani a hlasia sa k prislusnym aktivitam (napr. jazdcov co sa prihlasili do TEMY jazdcov HondaClub Racing Team-u je malicko).
plany do buducna su, mne by nevadila ani velka nalepka cez dvere ci kapotu:
HondaClub Racing Team(napr. 5cm x 60cm), kedze auto mam na sutaze... ma niekto moznost dat vyrobit lacno aj v mensich poctoch?
Subaru Impreza
hm
ok...ak vyladime rozmer, tak sa hlasim na 3 kusy (dvere a kapota)
...ja som za vacsi, nech to vidno, ale pochopim, ak niektori, ktori pouzivaju auto bezne, chcu nieco decetnejsie...
takze moj navrh:
sirka x dlzka
5 cm x 60 cm
...ja som za vacsi, nech to vidno, ale pochopim, ak niektori, ktori pouzivaju auto bezne, chcu nieco decetnejsie...
takze moj navrh:
sirka x dlzka
5 cm x 60 cm
Subaru Impreza
hm
tak ale chapes...toto clenstvo, ako kazde clenstvo v amaterskej sutazi/sporte je virtualne...nemas na ministerstve skolstva a sportu registraciu ako v profi sporte...takze sa vedie len takto...kde mozes, hlasas prislusnost...ina cesta nie je...
Subaru Impreza