|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie. |
Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?
Ano.Ak budem moct. |
[ 58 ] 95% |
|
Nie. |
[ 3 ] 4% |
|
Celkom hlasov : 61 |
|
M&R |
Zaslal: 28.12.2010, 12:30 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
tatoHP napísal:
...ak by sa to od začiatku volalo Celoslovenský hondaclub zraz a nie Celoslovensky honda zraz táto debata by mala pravdepodobne úplne iné smerovanie...
Mozno som ta ja nepochopil,ale od zaciatku sa to vola Celoslovenský HondaClub zraz2011 |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 28.12.2010, 12:53 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
Vážne?,tak potom prijmite moje ospravedlnenie že tu píšem od veci. |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
honda_typeR |
Zaslal: 28.12.2010, 13:22 |
|
|
Založený: 22 september 2010
2010 Honda Civic |
Honda zraz by mal o znacke Honda a Ti co sa chcu zoznamovat tak sa prihlaste na pokec a cudujem sa moderatorovi a ludom z honda fora ze podporuju ine znacky. |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 28.12.2010, 13:26 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
Filip757 |
Zaslal: 28.12.2010, 13:36 |
|
|
Založený: 07 jún 2010
1993 Honda Accord |
vám dobre drbe ... celo slovenský honda zraz prídu tam majitelia na hondách .. a tý ktorí hondu maly kedysi alebo ju chcu mať alebo su to proste len funs ... z fóra tak zaparkujú niekde mimo ... akože nechápem čo riešite .. |
|
|
Návrat hore |
|
Petrick Vti |
Zaslal: 28.12.2010, 14:01 |
|
|
Založený: 25 júl 2009
|
moja rec Filip
tiez nechapem co tu teraz riesia, ked bol honda meeting v Jakubovanoch, tak tam pekne kto mal hondu, tak zaparkoval na letisku medzi ostatne hondy a kto nie, tak zaparkoval mimo letiska a vsetci boli spokojny. |
_________________ ...Honda Civic 1.6VTi, 5G... |
|
Návrat hore |
|
Filip757 |
Zaslal: 28.12.2010, 14:10 |
|
|
Založený: 07 jún 2010
1993 Honda Accord |
nechápem čo je natom cudne ked na honda zraze budu zaparkované hondi prisebe , a niekde mimo budu auta majitelov ktory chcu mat / maly / alebo su len proste honda funs ... tak by to praveze malo vyzerat |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 28.12.2010, 14:39 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Este raz pre tych co nechapu a nepochopili vysvetlenie pre TatoHP.
honda_typeR napísal: Honda zraz by mal o znacke Honda a Ti co sa chcu zoznamovat tak sa prihlaste na pokec a cudujem sa moderatorovi a ludom z honda fora ze podporuju ine znacky.
Je to HondaClub zraz,nie Honda zraz a z pokecu si asi ty ked to stale spominas,lestit Hondu si mozes doma,tento zraz je prave o kamaratstve,zoznamovani,stretnuti,spoznani sa,zabave,vyblazneni sa,ale hlavne o priatelstve,tolerancii medzi ludmi co maju radi napr.tuning vs netuning,atmo hondy vs turbo v nich,byvalymi majitelmi hond s hondou v srdci a terajsimi majitelmi a podobne.Ak by sme mali byt ortodoxni zastancovia tak by tam nemohli prist napr.tuningaci,lebo niektore tuningove exponaty uz nie su hondy,lebo ich len tuningom pokazili krasu,funkcnost,nemohli by tam prist hondy s turbom,lebo na honde je krasna atmosfera a podobne..
Opakujem,keby si to nepochopil ani teraz,je to HondaClub zraz,nie len Honda zraz a tak to bolo od zaciatku.Nie je to parkovisko pre Hondy,ale zraz ludi nie plechu,ktori maju Hondu v srdci,ak uz toto nepochopis tak uz fakt neviem.
Filip 2.3i 16v SR napísal: ...celo slovenský honda zraz prídu tam majitelia na hondách .. a tý ktorí hondu maly kedysi alebo ju chcu mať alebo su to proste len funs ... z fóra tak zaparkujú niekde mimo ... akože nechápem čo riešite ..
opakujem,je to HondaClub zraz a uz nic neriesime,len bojujeme proti extremistickym a deckym nazorom.
Filip 2.3i 16v SR napísal: nechápem čo je natom cudne ked na honda zraze budu zaparkované hondi prisebe , a niekde mimo budu auta majitelov ktory chcu mat / maly / alebo su len proste honda funs ... tak by to praveze malo vyzerat
Filip,uz to pises druhy krat,nic nie je na tom divne a uz to mame vyriesene tak nechapem co do toho stale vrtas,riesis,to,ze to niekto nechape tak to mu nevysvetlis ani keby si to nakreslil.
Plati to co sme pisali,opakujem je to HondaClub zraz,hondy parkuju spolu,ostatne zvlast,su vitani vsetci co su H fans a nielen z clubu,je to o kamaratsve a stretnuti dobrych ludi s hondou v srdci.
Ja uz neviem ako to napisat,vysvetlit. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 28.12.2010, 20:19 |
|
|
|
Vieš čo Majo,tu iróniu si nechaj od cesty,zdôrazňovať že je to hondaclub zraz si mal začať tu:
M&R napísal: CTR01 napísal: Myslim,ze ide o Honda zraz pokial to niekto nepochopil ,takze tam ine znacky aut nemaju co robit.
Takze v tom pripade sa tam neuvidime .
ak by si to bol spravil nemusel by si teraz bojovať proti extremistickym a detskym názorom
Milos napísal: Ak spravime cisto HONDA zraz, bojim sa, ze 90% ludi tam pride prave takych, s ktorymi je zbytocne sa zoznamovat, lebo ich uz asi nikdy nestretnem (na fore ani nazivo). Jedine, co by ma s nimi spajalo je, ze prave teraz maju Hondu...
Radsej spravit zraz orientovany na toto forum, aby prislo co najviac ludi, ktori si uz rozumeju a to bez ohladu na to, ake auto maju.
toto čo napísal Miloš to vystihuje veľmi trefne,klobúk dolu |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 28.12.2010, 20:49 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Aku ironiu?Co si mam nechat pre seba?Tato,preco vo vsetkom vidis,ze sa pise o tebe a teba sa mysli?
Nechapem,teba som spomenul len preto,ze tebe som pisal o par prispevkov vyssie,ze je to HondaClub zraz a nie honda zraz a dalsi dvaja-traja napisu ,ze honda zraz,to je vsetko!Aku ironiu?Okrem toho to nebola ironia,ale zufaly pokus aby si ludia vsimli ten rozdiel.
A nezdoraznoval som to vtedy,lebo to bolo v nazve stale a od zaciatku.
Fakt uz serem na to,toto nema vyznam.
Ak to chcete organizovat tak si to organizujte.Ja sa uz nebudem vyjadrovat. |
|
Návrat hore |
|
turanza |
Zaslal: 28.12.2010, 21:24 |
|
|
Založený: 04 apríl 2010
2007 Honda Civic |
hoš,i,jak to vidim,bude este bitka skuste uz prosim prestat s obvinovanim a vysvetlovanim,aj dement by uz pochopil,ze to bude zraz tohoto fora!!!uz je to na smiech!!!ak toto cita niekto z ineho fora,tak sa na nas musi poriadne zabavat!!!radsej uz premyslajme o case a mieste konania prosim!!!budte tak dobry!!!dik |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 28.12.2010, 23:02 |
|
|
|
Majo,ja sa do organizovania v žiadnom prípade nehrniem,nechcem aby to dopadlo ako minulého roku,keď sme sa ešte len začali rozprávať o stretnutí v Jakubovanoch tak sme boli nazvaní"samozvaní organizátori"a jednak zraz sa ma konať na strednom slovensku,čo je pre mňa dosť od ruky na nejake vybavovačky,ale aby sa nehovorilo že tu iba tliacham do vetra,čo poviete na toto?,22km odtiaľ je Čerín http://www.velkydvor.sk/ |
|
Návrat hore |
|
Sloven84 |
Zaslal: 29.12.2010, 0:08 |
|
|
Založený: 11 január 2010
1998 Honda Accord |
chlapi nechcem zasahovať do debaty, iba napíšem pár slov ...
keď bol v júni Vtec meeting v Jakubovanoch a vyšla mi pracovná cesta v tom čase, tak som skákal od šťastia, že môžem ísť na služobku na mojom Accorde ... žiaľ 3 dni pred cestou sa mi pokazil ... bolo mi vtedy jedno, aké auto ma tam dovezie, len aby som sa tam dostal ... medzi Vás ... priaznivcov Hondy. Bolo tam vtedy veľa áut iných značiek, ale to, prečo som prišiel ste boli vy a Hondy, nie nikto iný. Ak by som prišiel na inom aute, automaticky idem parkovať mimo, aby som nekazil stretnutie.
Vďaka klubu mám nových priateľov, ktorí už viackrát pomohli - M&R - pneumatiky, PaloMFC - poistka, Duddox - oleje, Palo_lude - odvoz, RMarek_TT - odťah ... Keď bolo treba pomôcť, vedel som, že sa môžem obrátiť na členov klubu, či už majú fabiu, oktávku, svišťa, ...
Veď ten zraz sa volá HondaClub zraz a klub netvoria iba autá, ale hlavne ľudia. Každého, kto je v klube spája niečo s Hondou, inak by sa asi neregistroval.
Prečo sa tu ideme vydeľovať na tých, čo majú v súčasnosti Hondu a tých, čo ju majú alebo budú mať. Dnes Hondu máš a zajtra do teba môže nejaký blbec na ceste naraziť a hondu mať nebudeš ... V tom prípade čo? zrušíme ti hneď členstvo? Nepustíme ťa na zraz?
Áno, na zraz by mal každý prísť na Honde, ale keď ju nemám, má to byť dôvod k tomu, aby som sa nemohol stretnúť s priateľmi z HONDACLUBU? |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 29.12.2010, 14:53 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
Pises velmi inteligentne a mudro Sloven84, plne s Tebou suhlasim. Tato debata sa vyvinula uplne zlym smerom hlavne preto, ze niekto zle chape alebo ma sucastne aj ine zaujmy, ci to nemysli dostatocne vazne. Kto si precita pozorne vsetky moje prispevky k tejto teme musi mu byt jasne ,ze mi oslo o podstatu a tou mal byt celoslovensky Hondaclub zraz. Netusil som ale ,ze /aspon podla niektorych prispevkov / vlastne to ani nebude Honda zraz ale nejaky galimatias. No ine sa snad ani neda cakat ak v samotnom hondaclube je nieco chore. Nemam na mysli samozrejme skutocnych hondakov telom aj dusov, tych nas je tu dost, ale tych co sa na nich len hraju. Takze tato debata sa ani inac vyvinut nemohla ked niekto stojaci vo vedeni klubu ani nema hondu a moderator, ktory by mal dbat na udrzanie temy a podstaty vyplyvajucej z nazvu celeho fora napise toto: Ak spravime cisto HONDA zraz, bojim sa, ze 90% ludi tam pride prave takych, s ktorymi je zbytocne sa zoznamovat.... a ine dalsie nezmysli. Z tohto pohladu je forum Hondaclub.sk ako forum pre skutocnych nadsencov znacky honda je MRTVE.
To je posledny moj prispevok k tejto teme pretoze to uz davno stratilo tu uroven ,ktoru som ochotny akceptovat.
P.S: Ti ,ktori to so znackou honda myslia naozaj vazne / a nejazdia na embecke,bmw,ci tuctovom golfe ale v skutocnosti su pravi Hondaci... smiesne co,ale to len citujem jeden s tych "inteligentnejsich" prispevkov/
sa mozu na jar tesit na skutocny Hondazraz //ked pride cas dame vediet/
OFF |
|
|
Návrat hore |
|
PaloMFC |
Zaslal: 29.12.2010, 15:18 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
no ctr. aby ti nazor tvojho syna nepripadal "inteligentnejši" ked prezentuje to čo si myslis aj ty..
by ma celkom zaujímalo, kolko ludi ma naozaj taky problem s clenmi HC ktorí pridu na inom aute?
kludne nech tu daju poradove číslo.
1 si ty
2. je tvoj starsi syn..
kto bude další kto s tym ma taky neprekonatelny problem?
PS: držím palce pri organizovani "toho praveho Honda zrazu" |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|