K: Apple macbook/powerbook
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
K: Apple macbook/powerbook
Caute, ak by mal nahodou niekto nazvys doma nejaky starsi Apple Macbook alebo Powerbook a chcel by ho predat. Ozvite sa mi prosim. Mam v plane kupit novy, ale najprv si chcem skusit ci mi vobec bude vyhovovat Mac prostredie.
Dakujem
Dakujem
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
ak chces komp len vyuzivat a nie si z tych co sa radi hrabu v systeme a furt riesia nejake error hlasky a instaluju antiviraky tak bude vyhovovat
mam volny jeden ibook G4, ale to asi nebude moc ok na skusanie, ma to 10 rokov, predposledny system a s novymi macbookmi sa neda moc porovnavat... mam aj novy macbook, tak mozem ukazat..len neviem na co to potrebujes, od toho moze dost zavisiet ci to bude pre teba vhodne...
accord coupe 3.0V6/AT/LPG
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
civic 5-6g, AT aj MT, UK aj JAP
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
No kedze pracujem v IT, tak patrim k tym prvym uzivatelompajo napísal:ak chces komp len vyuzivat a nie si z tych co sa radi hrabu v systeme a furt riesia nejake error hlasky a instaluju antiviraky tak bude vyhovovatmam volny jeden ibook G4, ale to asi nebude moc ok na skusanie, ma to 10 rokov, predposledny system a s novymi macbookmi sa neda moc porovnavat... mam aj novy macbook, tak mozem ukazat..len neviem na co to potrebujes, od toho moze dost zavisiet ci to bude pre teba vhodne...
hm, no ja som len obycajny user, ale o poschodie nizsie je IT firma, chalani su len na apploch a programuju, riesia siete a podobne vecicky...
ten ibook volny nemam, kedze je to jediny comp co mam ktory ma firewire, pouzivam ho k digi kamere na stahovanie a strihanie, takze na predaj neni, ak tak na odskusanie.. ale popytam sa chalanov ci nemaju nieco na predaj
ten ibook volny nemam, kedze je to jediny comp co mam ktory ma firewire, pouzivam ho k digi kamere na stahovanie a strihanie, takze na predaj neni, ak tak na odskusanie.. ale popytam sa chalanov ci nemaju nieco na predaj
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
aha, bo hore si pisal, ze je volnypajo napísal:hm, no ja som len obycajny user, ale o poschodie nizsie je IT firma, chalani su len na apploch a programuju, riesia siete a podobne vecicky...
sorry som sa zle vyjadril, myslel som volny v zmysle ze ho nepotrebujem stale a mozem pozicat, na pracu mam macbook
cr-v 2G/AT/LPG
ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
mazda mx-5 turbo
moto honda NC700S/C-ABS
/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
cr-v 2G/AT/LPG
ex: