no a mala by to byt skor dvojdnovka...alebo neviem kto co ako pod akym pojmom chape... najlepsie by bolo v piatok vecer prist (mozme poopekat pri ohniku) v sobotu nejake tie sutaze a plasenie na letiskovej ploche (slalom, sprinty, atd) a ako uz bolo povedane podla chuti zbalit a ist domov... zalezi aj od ubytka ktore by sa tam podarilo vybavit... ja by som bol skor za, este v sobotu vecer nejake to posedenie pri ohni, pripadne vytriezvenie a v nedelu odjazd domov...
Organizacia HondaClub zrazu 2011
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
inak cerin-cacin som uz spomynal aj ja... len kto by tam nemal problem zbehnut alebo aspon crnknut ze ci by to slo zrealizovat...
no a mala by to byt skor dvojdnovka...alebo neviem kto co ako pod akym pojmom chape... najlepsie by bolo v piatok vecer prist (mozme poopekat pri ohniku) v sobotu nejake tie sutaze a plasenie na letiskovej ploche (slalom, sprinty, atd) a ako uz bolo povedane podla chuti zbalit a ist domov... zalezi aj od ubytka ktore by sa tam podarilo vybavit... ja by som bol skor za, este v sobotu vecer nejake to posedenie pri ohni, pripadne vytriezvenie a v nedelu odjazd domov...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

vsetci ludia s ktorymi som sa ja rozpraval (a nebolo ich malo) tak rataju prave s letiskom. takze neda sa vyhoviet kazdemu....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Myslim,ze koncept ,ze v piatok prideme niekam ti co budu chciet,zlozime sa.ubytujeme a mozeme opekat,popit,v sobotu na letisko na ZRAZ,pridu aj ti co chcu len na zraz,vecer po zraze zabava ako v piatok a v nedelu odchod.
Myslim,ze takto to je najlepsie pre vacsinu,aj tych co nebudu na vikend a pridu len na ZRAZ.
Edit:ako vas tak citam mam pocit,ze vsetci chceme nieco ine a nedohodneme sa.
Myslim,ze takto to je najlepsie pre vacsinu,aj tych co nebudu na vikend a pridu len na ZRAZ.
Edit:ako vas tak citam mam pocit,ze vsetci chceme nieco ine a nedohodneme sa.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
no majlo a tu je ten hlavny problem... kolko ludi tolko chuti...
preto by bolo asi najidealnejsie postavit tuto komunitu pred hotovu vec, ze vtedy a tam je zraz... hodit sem moznosti ubytka a hotovo...
napokon aj cesky kolegovia by chceli prist a ci budu zrovna spat v stanoch sa neda povedat... ty urcite nepridu len v sobotu...
preto by bolo asi najidealnejsie postavit tuto komunitu pred hotovu vec, ze vtedy a tam je zraz... hodit sem moznosti ubytka a hotovo...
napokon aj cesky kolegovia by chceli prist a ci budu zrovna spat v stanoch sa neda povedat... ty urcite nepridu len v sobotu...
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

lenze problem je,ze ked sa nejako rozhodne tak ta druha cast sa urazi,ze takto si to nepredstavovala,chcela ist do toho inac,mala ine plany a podobne,urazi sa,mozno nepridu.
Uz ma to osobne nebavi tento boj roznych predstav...dohodnite sa vy .
My ked pojdeme tak budeme niekde v hoteli,campa,nie pod stanom,ale to nam nebrani byt,ist niekam kde budu ostatni ubytovani,popripade sa zabavat vecer pred zrazom,po zraze,aj na letisku ak sa bude dat tam mat stany.
Kto bude chciet ten sa bude k tomu stavat konstruktivne,dohodnite sa vy.
Uz ma to osobne nebavi tento boj roznych predstav...dohodnite sa vy .
My ked pojdeme tak budeme niekde v hoteli,campa,nie pod stanom,ale to nam nebrani byt,ist niekam kde budu ostatni ubytovani,popripade sa zabavat vecer pred zrazom,po zraze,aj na letisku ak sa bude dat tam mat stany.
Kto bude chciet ten sa bude k tomu stavat konstruktivne,dohodnite sa vy.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
re
Prečo vidíte problém tam,kde podľa mňa nie je.
FIKCIA:Celoslovenský hondaclub zraz sa koná dňa 12.9.2011 na letisku Čerín -Čačín,pre záujemcov je možnosť ubytovania v campingu cca 20km od miesta konania zrazu(link) už 11.9.-13.9.2011.Pre zabezpečenie dostatočného počtu voľných izieb potrebujeme vedieť v predstihu počet záujemcov o ubytovanie od-do........ prípadne iba jedna noc.
Založiť novy topic kde sa záväzne budu hlásiť záujemcovia s udaním či chcu dve noci,alebo iba jednu.Nahlasiť sa do určitého termínu,aby sa dalo ubytovanie v predstihu dojednať.Vec vybavená,kto len letisko nebude sa hlásiť na ubytovanie,pre tých spustiť v tomto vlákne hlasovanie,alebo nahlásenie sa či sa zrazu zúčastní,aby sa vedelo s akým počtom ľudí treba počítať,aspoň približne.
Ale to v prvom rade musíme vedieť kde sa to konať bude
Ešte dodám,tí čo budu z blízkeho okolia zrejme prídu iba na zraz,nechcem sa teda nijako nikoho dotknúť a spať budu doma,pokiaľ by bolo letisko vybavené na dva dni,nuž kto chce pod stanom nech spi pod stanom,my starší a pohodlní radšej v posteli
Ak by sa nazbieralo dosť ľudí,ktorí by chceli prespať na letisku,nevidím problém na tom letisku posedieť všetci spolu ako podotkol Majo,prípadne posedieť spoločne v campe.
FIKCIA:Celoslovenský hondaclub zraz sa koná dňa 12.9.2011 na letisku Čerín -Čačín,pre záujemcov je možnosť ubytovania v campingu cca 20km od miesta konania zrazu(link) už 11.9.-13.9.2011.Pre zabezpečenie dostatočného počtu voľných izieb potrebujeme vedieť v predstihu počet záujemcov o ubytovanie od-do........ prípadne iba jedna noc.
Založiť novy topic kde sa záväzne budu hlásiť záujemcovia s udaním či chcu dve noci,alebo iba jednu.Nahlasiť sa do určitého termínu,aby sa dalo ubytovanie v predstihu dojednať.Vec vybavená,kto len letisko nebude sa hlásiť na ubytovanie,pre tých spustiť v tomto vlákne hlasovanie,alebo nahlásenie sa či sa zrazu zúčastní,aby sa vedelo s akým počtom ľudí treba počítať,aspoň približne.
Ale to v prvom rade musíme vedieť kde sa to konať bude
Ešte dodám,tí čo budu z blízkeho okolia zrejme prídu iba na zraz,nechcem sa teda nijako nikoho dotknúť a spať budu doma,pokiaľ by bolo letisko vybavené na dva dni,nuž kto chce pod stanom nech spi pod stanom,my starší a pohodlní radšej v posteli
Naposledy upravil/-a tatoHP v 12.01.2011, 22:00, upravené celkom 1 krát.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
Nehnevajte sa na mna,ale takto to bude naozaj donekonecna.Mate prilis volnu ruku.Neda sa vyhoviet kazdemu a kto naozaj chce,najde si aj cas a aj sa prisposobi.Treba povedat,vtedy a vtedy to bude a hotovo.Osobne,ked chcem ist na hondazraz do Madarska,pocitam s tym uz teraz a nerobi mi problem prejst istu vzdialenost,ani zaplatit vstupne.Taktiez mi nerobi problem prespat v stane,alebo v penzione alebo moteli,alebo ist na otocku domov,pretoze tam chcem ist.Kto chce,pride a vsetci su spokojni.To iste hondazraz vo Vyskove.Je proste stanovene,ze bude vo Vyskove v den,kedy to vyhovuje vacsine,pretoze sa to nekrizi so ziadnym inym zrazom a v obdobi,kedy je ustalene pocasie.Taktiez sa plati vstupne.Moznosti ubytovania boli bud spat v stane na letisku,alebo si najst ubytovanie pobliz.Prvykrat sme si nasli ubytovanie spolocne,ako si niektori pamataju,druhykrat neslo vela ludi a ubytovanie si zabezpecil kazdy sam podla toho v akej lokalite bolo volne.Ja som napr spal kusok od Brna aj s ceskymi kamaratmi a nebol ziadny problem.
Ked je zraz v Piestanoch alebo Trencine,taktiez nikto nema ziadne pripomienky,bud pride lebo chce,alebo nie.
Tym chcem povedat,myslim si,ze oblast v strede Slovenska je uplne fajn.Taktiez ten datum v Juni mi pride dobry,nakolko uz bude teplejsie a pocasie by nemalo robit problem.Navyse je to oznamene dostatocne v predstihu,takze ti co tam chcu ist s tym budu ratat a dokazu si vybavit volno.Ti co len kecaju a poburuju by ajtak neprisli.
Navrhoval by som,dajte to na ten Cerin-Cacin,termin uz spomenuty Jun a riesme,v ktorom kempe,alebo hoteli sa ubytujeme.Prijde mi to rozumnejsie,ako zase x stran o tom istom,dotahovanie sa za slovicka a hadanie sa.Po precitani ostatnych prispevkov si myslim,ze vacsina bude spokojna.
Ked je zraz v Piestanoch alebo Trencine,taktiez nikto nema ziadne pripomienky,bud pride lebo chce,alebo nie.
Tym chcem povedat,myslim si,ze oblast v strede Slovenska je uplne fajn.Taktiez ten datum v Juni mi pride dobry,nakolko uz bude teplejsie a pocasie by nemalo robit problem.Navyse je to oznamene dostatocne v predstihu,takze ti co tam chcu ist s tym budu ratat a dokazu si vybavit volno.Ti co len kecaju a poburuju by ajtak neprisli.
Navrhoval by som,dajte to na ten Cerin-Cacin,termin uz spomenuty Jun a riesme,v ktorom kempe,alebo hoteli sa ubytujeme.Prijde mi to rozumnejsie,ako zase x stran o tom istom,dotahovanie sa za slovicka a hadanie sa.Po precitani ostatnych prispevkov si myslim,ze vacsina bude spokojna.
Zase napisem to iste,ze sa to pekne pise,ale..
Akonahle napisem nieco ,ze takto to bude tak polka z vas napise bud mne,alebo sem,ze si to takto nepredstavovali,ze to chceli inac,inde a podobne,ja viem,ze prilis demokracie skodi ako pisete,ale stale cakame co vybavia ludia ,od toho sa to bude odvijat.
Treba realne navrhy so zistenymi udajmi,potom mozeme rozhodnut o mieste,venujme sa terminu.
Akonahle napisem nieco ,ze takto to bude tak polka z vas napise bud mne,alebo sem,ze si to takto nepredstavovali,ze to chceli inac,inde a podobne,ja viem,ze prilis demokracie skodi ako pisete,ale stale cakame co vybavia ludia ,od toho sa to bude odvijat.
Treba realne navrhy so zistenymi udajmi,potom mozeme rozhodnut o mieste,venujme sa terminu.
JJ,je to tak ako pises,tak sa ludia naucili a tak to teraz je,Ano,je to diskusne forum,ako vzdy rad opakujes,ale v istych veciach treba povedat takto to bude a riesme ostatne podstatne veci.Ked napises,podaril sa vybavit racing wheels day na SK ringu a je to vtedy a vtedy,nikto sa neodvazi spochybnovat ten datum a kto chce pride.
Kto to ma blizko,mohol by zistit,ako je to s tym letiskom,potom by som diskutoval o datume.Napr dat na tyzen hlasovanie s datumami,ktore tu ludia navrhli.Potom by som temu ukoncil a zalozil novu,aby ludi nemiatla.Bolo by tam povedane,celoslovenksy hondaclub zraz sa bude konat tam a tam v takomto termine o ktorom sa uz nebude dalej diskutovat.Prispevky o termine odveci,ktore by zas viedli k hadke by som zmazal.tym padom by uz ludia ratali len s jednym terminom.Tu by som dal moznost diskusii o ubytovani aj s ponukami,aby sa vedelo,aka bude cena,kolko ludi sa chce ubytovat,ake maju nacrtnute zariadenia kapacity a prostredie,taktiez moznosti na parkovanie...a tak dalej,potom sa uz iba dotiahne program a je to...viem,predstavujem si to prilis lahko,ale toto je asi jedina cesta ako sa nejak posunut a k niecomu dospiet.
Kto to ma blizko,mohol by zistit,ako je to s tym letiskom,potom by som diskutoval o datume.Napr dat na tyzen hlasovanie s datumami,ktore tu ludia navrhli.Potom by som temu ukoncil a zalozil novu,aby ludi nemiatla.Bolo by tam povedane,celoslovenksy hondaclub zraz sa bude konat tam a tam v takomto termine o ktorom sa uz nebude dalej diskutovat.Prispevky o termine odveci,ktore by zas viedli k hadke by som zmazal.tym padom by uz ludia ratali len s jednym terminom.Tu by som dal moznost diskusii o ubytovani aj s ponukami,aby sa vedelo,aka bude cena,kolko ludi sa chce ubytovat,ake maju nacrtnute zariadenia kapacity a prostredie,taktiez moznosti na parkovanie...a tak dalej,potom sa uz iba dotiahne program a je to...viem,predstavujem si to prilis lahko,ale toto je asi jedina cesta ako sa nejak posunut a k niecomu dospiet.
To je pravda,bolo tam riadne teplo.Ale uvedom si,to je velmi male casove rozpetie okolo madarskeho hondazrazu.Ta hrstka ludi zo zahranicia sa bude trepat aj 500km tam a 500 spat,lebo je to naozaj dobry zraz a pochybujem,ze potom budu ochotni prist este raz sem,alebo pred tym sem,nakolko ich financne moznosti budu vycerpane.To si ,myslim si plati aj o kope Slovakov.