Organizacia HondaClub zrazu 2011
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ja som hlasoval za april z viacerych dovodov.
-Nie je este tak strasne teplo ale uz ani zima , tak akurat aby sa dalo vonku byt prijemne.
-April je blizsie ako maj a jun , a ked sa clovek na nieco tesi,tak chce aby to bolo cim skor
)
-V lete to uz je dost o dovolenkach , koncertoch , festivaloch a peniazky idu inde.
-Mam rad april
p.s.: Som v praci kde naozaj nemam moc vela casu surfovat a kym som vycucal podstatu z tejto temy a presiel tymito piatimi stranami , dalo mi to dost zabrat aj kvoli panom ako je Satan alebo takym co quotuju cely prispevok. Da sa premazat tato tema a ocistit od hluposti prosim nech je to prehladne a jednoznacne ?
-Nie je este tak strasne teplo ale uz ani zima , tak akurat aby sa dalo vonku byt prijemne.
-April je blizsie ako maj a jun , a ked sa clovek na nieco tesi,tak chce aby to bolo cim skor
-V lete to uz je dost o dovolenkach , koncertoch , festivaloch a peniazky idu inde.
-Mam rad april
p.s.: Som v praci kde naozaj nemam moc vela casu surfovat a kym som vycucal podstatu z tejto temy a presiel tymito piatimi stranami , dalo mi to dost zabrat aj kvoli panom ako je Satan alebo takym co quotuju cely prispevok. Da sa premazat tato tema a ocistit od hluposti prosim nech je to prehladne a jednoznacne ?
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
a nezabudaj ,ze existuje aj skupina ludi ,co nevedia ake maju planyPaloMFC napísal:.. potom ešte je skupina ludi čo nehlasuje a pride.
ale trafil si ,naco hlasovat ,ked terminovo mi to je jedno ,ked chcem prist pridem ,ked mi dotoho nieco vojde ,tak nabuduce
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
re
no,zahlasovať už len z toho dôvodu,aby sa zistilo aky je záujem o zraz a s akou účasťou sa da počítať +- 
ak sa teda neda samostatne hlasovanie o účasti-neúčasti
ak sa teda neda samostatne hlasovanie o účasti-neúčasti
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
Tazka realita
aby to nebolo take jednoduche.
Da sa vybavit jedno miesto(Cerine),ale skor na april,lebo je dobra cena na april a musime sa rozhodnut skoro,lebo potom tam to uz nebude mat kto vybavovat a neviem ci niekto nieco ine vybavi niekde inde,alebo tam.
Ide o to ci pustit tuto prilezitost kedze to nebude v termine ktory viaceri chcete,alebo to vyuzit a bude to v aprili a rozhodneme uz teraz bez dalsich inych moznosti kde by to mohlo byt.
Popripade ak by sa dalo este jednat o datume na naskorsi bolo by fajn.
Tazko sa mne rozhoduje kedze sme davali hlasovat a mali by ste vy rozhodnut co vyuzit.
Hmm,co vy na to.
Da sa vybavit jedno miesto(Cerine),ale skor na april,lebo je dobra cena na april a musime sa rozhodnut skoro,lebo potom tam to uz nebude mat kto vybavovat a neviem ci niekto nieco ine vybavi niekde inde,alebo tam.
Ide o to ci pustit tuto prilezitost kedze to nebude v termine ktory viaceri chcete,alebo to vyuzit a bude to v aprili a rozhodneme uz teraz bez dalsich inych moznosti kde by to mohlo byt.
Tazko sa mne rozhoduje kedze sme davali hlasovat a mali by ste vy rozhodnut co vyuzit.
Hmm,co vy na to.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
som zvedavy teraz na tie ohlasy...M&R napísal:Ide o to ci pustit tuto prilezitost kedze to nebude v termine ktory viaceri chcete,alebo to vyuzit a bude to v aprili a rozhodneme uz teraz bez dalsich inych moznosti kde by to mohlo byt.
Hmm,co vy na to.
Kedze z nasej strany to nema kto a kde vybavit a nemozeme zakazat,prikazovat co kde a kedy to bude kedze to nevybavujeme a musime sa spoliehat na vasu iniciativu.
My mozeme byt len radi,ze sa do toho niekto vobec pusti,vybavi to,tak je to na vas ako to prijmete aj ked to nebude v odhlasovanom termine napr.
My mozeme byt len radi,ze sa do toho niekto vobec pusti,vybavi to,tak je to na vas ako to prijmete aj ked to nebude v odhlasovanom termine napr.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.