Je to pre amaterov takze nie,ani skolenie Slovakiaringu.
Povinne bude len klasicky oko,prelepene svetla,prilba,vsetko tak ako na minulych RW day,islo nam o to to zatraktivnit to tym,ze to bude napinavejsie a posunut sa zase niekam dalej.
A doobeda si mozu jazdit tak ako na beznom RW day,v podstate aj poobede,len pojdete postupne na trat na urceny pocet kol a dole a tak dokola podla toho kolko bude startujucich.
Tak snad to dobre dopadne .
A chceli by sme to robit 3 krat do roka ak sa podari.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
M&R napísal:Je to pre amaterov takze nie,ani skolenie Slovakiaringu.
Povinne bude len klasicky oko,prelepene svetla,prilba,vsetko tak ako na minulych RW day,islo nam o to to zatraktivnit to tym,ze to bude napinavejsie a posunut sa zase niekam dalej.
A doobeda si mozu jazdit tak ako na beznom RW day,v podstate aj poobede,len pojdete postupne na trat na urceny pocet kol a dole a tak dokola podla toho kolko bude startujucich.
Tak snad to dobre dopadne .
A chceli by sme to robit 3 krat do roka ak sa podari.
takymto stylom mozem na TDC aj zabudnut, v dobrom slova zmysle...lebo som tam chcel ist nejakych 5 eventov...ked spravite tri, Ring mi sekne najviac a dam este dvakrat babu v ramci TDC a mam vystarano....palec hore
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
aapalo napísal:Super, ešte keby bolo štartovné porovnateľné s TDC bolo by to úplne geniálne..
Ake je tam startovne?
Lenze u nas si zajazdis viac a pre nieco sa nevedia oni dohodnut,proste Skring je strasne drahy.
Bude sa dat objednat cely den,t.j. doobeda treningy a volne jazdy(cca 2h jazdenia kazda skupina) ako vzdy.
Poobede Cup ako som pisal ,vychadza to na cca 80 minut kazdy zavodnik na drahe v zavode.
Po dozavodeni este volne jazdenie pokial dovoli svetlo.
Popripade len doobeda,kto chce si len zajazdit,alebo len poobede kto chce si len zazavodit a potom trochu este zajazdit volnejsie.
Ceny by sa nemali moc odlisovat ako mavame.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ja by som bol za rozpis harmonogramu ze doobeda ten tréning ako spomínaš, 2x 2hodiny a od obeda na ostro, ako kopec: 1 alebo 2ostré. štart -cieľ na 1kolo (lepší čas z 2 jázd vyhráva, alebo spočítanie 2časov z 2 jázd,to už je na vás)..... len štart a CIEľ TýM PáDOM NEMôžE BYť NA JEDNEJ ÚROVNI...
Naposledy upravil/-a Semir v 24.01.2011, 13:48, upravené celkom 1 krát.