vymenim sportovy komplet podvozok na civicu 6g za seriovy komplet. podvozok je wmax, vyskovo nastavitelny (35 mm-75mm priblizne)a bol kupovany pred par mesiacmi...myslim v oktobri alebo v novembri tak by som chcel vymenu za tiez relativne nove tlmice....tak do 1 roka by boli idealne...mam k tomu aj nejake to TUV...
myslim, ze podvozky na EJ/EK civic nepasuju na anglicanov, ani na aerodeck
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Marek BB napísal:anglan nie je sedan!
ako pise papek, podvozky nie su rovnake
tak potom neviem, asi som sa zmylil...proste som to meral na aute ako je to v mojej garazi to modre ci zelene alebo ake to vlastne je (inak to je z googlu)...
staci si pozriet katalogy a pripadne cisla dielov a uvidis, ze nemaju rovnake cisla
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
mozno by som to vymenil za moj, ale su to original showa tlmice, a maju 12 rokov.. Auto bolo jazdene prevazne dialnicu.. Original tlmice na civic od showy su ukrutne drahe, drahsie jak vymakane renomovane sportove podvozky.. ten wmax je taky tuningovy skor, len pre oko, ale mojej mladej by to na slalom aj stacilo si myslim.. porozmyslaj.. tie moje su v poriadku, mozes sa aj previezt na aute..
vticko napísal:mozno by som to vymenil za moj, ale su to original showa tlmice, a maju 12 rokov.. Auto bolo jazdene prevazne dialnicu.. Original tlmice na civic od showy su ukrutne drahe, drahsie jak vymakane renomovane sportove podvozky.. ten wmax je taky tuningovy skor, len pre oko, ale mojej mladej by to na slalom aj stacilo si myslim.. porozmyslaj.. tie moje su v poriadku, mozes sa aj previezt na aute..
no keby som tie tvoje mohol vyskúšať to by bolo fain...aj ked 12 rokov je dost...odkial si? lebo bydlisko mas SR a to je dost siroky pojem