Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  B:uzivatel ATHL3T

athl3t
Zaslal: 09.03.2011, 8:47 Odpovedať s citátom
Založený: 04 november 2010 Príspevky: 37 Bydlisko: Kosice

Precitaj si Pravidla fora.
Moderatori.

jopal napísal:
athl3t napísal:
... ja som si objednal prevzal a zaplatil takze si myslim ze na tej urovni moje povinnosti skoncili... .

Dovolil by som si nesuhlasit. Kym nie su obaja akteri spokojni, myslim, ze vacsia sucinnost z tvojej strany by ti neublizila... Crying or Very sad
Ak by ti prisla tehla miesto reprakov a drobucik by takto napisal, asi by sa ti to tiez nepacilo, ze? Ja osobne pri takomto pristupe by som s tebou obchodovat nechcel. Exclamation

ak by prisla tehla siel by som to riesit na policiu podanim trestneho oznamenia... a dotycny Drobcurik sa mi ozval po e tyzdnoch ze mu neprisli peniaze a ja som prevzal a zaplatil za tovar po jednom dni...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Drobcurik
Zaslal: 09.03.2011, 9:17 Odpovedať s citátom
Založený: 26 november 2009 Príspevky: 498 Bydlisko: Martin
ako som uz pisal ide o oboch akterov pokial neni vec vyriesena ..aj jopal to pisal ..ano ozval som sa mozno po 2 tyzdnoch ze mi neprisli peniaze lebo ti poviem taku zahadu vies ze na poste sa musi cakat 18 dni ak by si balik neprevzal ty kapacita..mas pravdu neviem kde som co posielal lebo som mal ine meno na teba ako si uviedol neskor v tvojom inzerate ..takze neviem noo ..inak si sa mohol vyjadrit uz aj ku tomu preco si nezaplatil tak dlho za sedacky dalsiemu uzivatelovi 2bera ...ci ani on nevie kde co poslal?Very Happy kapacita...

Zaslal: 09.03.2011, 12:28 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
athl3t:

Ochota je nieco spolu riesit,byt ustretovy,Drobcurik musel cakat,lebo peniaze pridu cca do 14 dni od prevzatia dobierky a on nevedel ci si to naozaj prevzal uz,mal si na to cas takze o tento cas sa moze predlzit aj to cakanie ked mu nechodili peniaze takze ani na poste nevedeli pomoct a trebalo cakat,

Ale tu ide o ochotu,ano,ked si to prevzal tak si to musel zaplatit,ale stacilo to s Drobcurikom riesit,,pomoct mu,doriesit to s nim.Byt mily a ochotny.
Kludne sa mohlo stat,ze tebe prisli tie peniaze,ze on zle vypisal postovu poukazku a miesto adresata seba dal teba,lebo na postovej poukazke sa to pise naopak ako na balik/dobierku.

Ano,je to uz jeho problem,ale vsetci uz vieme ako riesis situacie a pevne dufam,ze s tebou uz nikto nebude obchodovat kvoli tvojmu pristupu.
Sme tu pre to aby sme si pomahali.

Drobcurik,na tvojom mieste by som to uz riesil na poste kam isli peniaze,preco ti neprisli a podobne.On okrem ochoty uz s tym naozaj nic nema ak to prevzal a zaplatil .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Drobcurik
Zaslal: 09.03.2011, 13:20 Odpovedať s citátom
krasny prispevok vystihol si vsetko ..cely cas islo aj mne o ochotu aj z jeho strany ..cital to tu nevyjadril sa ..vtedy ma odbil tym ze on zaplatil ze nech idem na postu s podacim listkom ..dnes mi napisal ss kde mi dal cislo ze si to vydiskutujeme ze mu mam zavolat ..napisal som mu ze nemam zaujem uz snim komunikovat ked som ho ziadal tak na mna kaslal...napisal mi ze vyplakavam na fore ..a podla neho sa ja spravam ako ufnukany fagan . hlavne ze on je kapacita ..tymto ukoncujem diskusiu na tuto temu snad si ludia daju pozor nanho ..hlavne na jeho jednanie s ludmi... a ku tomu seku spisal som reklamaciu prisiel mi domov sek a odosielatel bol slovenska posta tak neviem ci sa stratil ten sek od neho alebo co ..

Zaslal: 09.03.2011, 15:18 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
trosku OT ale predsa. nechapem prečo to riešite šekom a nie priamo dobierkou na účet:
vyhody: peniaze mi nabehli 2 dni po prevzati a zaplatení uz na mojom učte..
a ešte je to tušim aj lacnejšie ako šekova dobierka v cash..
jopal
Zaslal: 09.03.2011, 15:22 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
O takejto moznosti som ani nevedel...

Zaslal: 09.03.2011, 16:11 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Hej,da sa vybrat aku poukazku vypises,ci tu na prevod na tvoj ucet,alebo druhu na tvoju adresu a potom si musis prist po peniaze na postu.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
2Bera
Zaslal: 09.03.2011, 18:05 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
u mna furt nic nove Smile

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
jopal
Zaslal: 09.03.2011, 19:08 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
To bude asi vinny Drobcurik... Laughing

Zaslal: 09.03.2011, 21:51 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
chlapy tak aj mne daco poslite Laughing Laughing Laughing ja som nenarocny Laughing

Zaslal: 09.03.2011, 22:19 Odpovedať s citátom
2bera co tu vyplakavas na fore ?Very Happy ak chces dam ti nanho cislo co mi napisal mozno sa ti vyjadri cez telefon ...

Zaslal: 09.03.2011, 22:32 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
nemusis ja mam nanho cislo Wink ale tak 20.2 mi pisal ss ze mi prachy posle do tyzdna Smile

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Drobcurik
Zaslal: 09.03.2011, 22:40 Odpovedať s citátom
mozno sa unho zastavil cas ..chapes je to kapacita Very Happy ...ale nie nehcapem boze jednanie takychto ludi nech sa mu to vrati nic ine ...nech ti to dopadne dobre

Zaslal: 10.03.2011, 7:19 Odpovedať s citátom
Založený: 23 február 2007 Príspevky: 2661 Bydlisko: mam 2000 Honda CR-V
chalani dajte mu cas ,ved kazdy mame sem tam problemy a este ktomu je pred vyplatou. Ako chapem obe strany ,ale tiez pravda ,ze mohol aspon odkomunikovat ,ano prevzal som si to ,vsetko ok dakujem. Alebo neako normalne... Inac odpoved na tu tehlu Very Happy ako to ma rozveselilo a nielen ja som si spravil asi nazor Very Happy

Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
PaloMFC
Zaslal: 10.03.2011, 8:21 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
na tu tehlu, to bol asi navod pre 2beru ako ma zareagovat, v takom pripade je to jednoduche a chalan by musel zaplatit aj pravnika čo je kapanek drahšie a tak by ho sedacky stali skoro ako nove Smile)

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: