CBR 600 RR alebo CB 600 F hornet
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
CBR 600 RR alebo CB 600 F hornet
idem si kupovat moto, len sa rozhodujem medzi tymito dvoma modelmi, poradte ktoru kupit? Dik
toto sa ťažko radí, je to individuálne a vec názoru a vkusu, na čo to budeš využívať, turistika, cesta do práce, okruhy,alebo len tak si zajazdiť nejaké serpentíny, jedna je športiak a druhá naháč, rozdiel vo výkone, zrýchlenie, iný spôsob posedu, každá má svoje pre a proti, najlepšie by bolo na každej sa povoziť nejaké kilometre a potom uvidíš, čo ti viacej sadne, akoby si zrovnával ITR a civic combi a chcel si medzi nimi vybrať
PS: ja by som asi volil horneta, s mojou výškou by to bolo lepšie riešenie, aby som sa na to pohodlne poskladal a nebol som zhrbený ako na športe, ale to by som ešte rozmýšľal nad nejakým endurom transalp alebo varadero a ešte jedna podstatná vec, cena nových plastov kapotáži, na naháči nie sú skoro žiadne
PS: ja by som asi volil horneta, s mojou výškou by to bolo lepšie riešenie, aby som sa na to pohodlne poskladal a nebol som zhrbený ako na športe, ale to by som ešte rozmýšľal nad nejakým endurom transalp alebo varadero a ešte jedna podstatná vec, cena nových plastov kapotáži, na naháči nie sú skoro žiadne