tiez by som sa rad zucastnil niecoho takeho, aj ked najblizsie planujem vyjazd na celoslovensky zraz, kto sa prida? s kym mozem pocitat na spolocnej ceste tam?
Ivana-Pavli napísal: ja tiez idem na zraz..ale, ja mam v plane ist v piatok pretoze v sobotu je uz o 8:30 stretko na spanilu jazdu :)ale daj info
Noo ja mam povodne v plane vyjazd niekedy v piatok rano, alebo som chcel ist aj na zraz do Trencina a potom BB ale este to nieje iste, mozno len sobotu skooooro rano, ale tak aby som stihal spanilu
Navrhujem trosku neskorsi cas odjazdu ... cca 17:30 alebo 18:00. Dôvod: snad bude trochu pokojnejsia pemavka + pre pracujucich do 16:00 by to mohla byt prekazka.
noo ber to tak ze na vychode sa stretnete aby ste mohli ist spolu na stredne slovensko...-))
Uz davam auto do putzu..-) Dnes montujem novy vyfuk.. pôvodny je KO zvnutra... novy diel uz je v aute.. vecer sa montuje... dufam ze to pojde v pohode...
nemyslím si, že po 16-tej bude premávka kľudnejšia,práve naopak bude kulminovať.Ja osobne odchádzam skôr, už na poludnie,predpokladal som že sa stretneme v tom kempe väčšia partia a budeme mať času aj posedieť a pokecať a nie prísť večer o deviatej narýchlo sa ubytovať a vyspať,nepočítam s nejakou slopanicou do rána,nakoľko väčšina si sadá za volant
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“