W: www.pneumatikypriamo.com
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
objednal som gumy z nejlevnejsipneu.cz no a nerad by som sa nechal ojekabatit dakymi prelezaninami, tak ci by ste mi helpli, jak ma presnejsie vyzerat to cislo s rokom vyroby

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
http://www.pneumatikypriamo.com/start.html
...tu mas vysvetlenie oznacenia DOT cisla...,ale najlepsie by ti to asi vysvetlil Mishenko
...
...tu mas vysvetlenie oznacenia DOT cisla...,ale najlepsie by ti to asi vysvetlil Mishenko
- daysleeper
- Dátum registrácie: 19.12.2006, 23:15
- Garáž (1)
Sledovali ste niekto koncom minuleho roka vyvoj cien pneumatik (letnych) na internetovych obchodoch? Nielen pneumatikypriamo.sk, ale aj pneueshop.sk, pneumatiky.sk, nejlevnejsipneu.cz...ale hlavne na tom prvom z uvedenych sledujem kazdodenny narast cien. Kym v septembri sa dali kupit 195/50 R15 "normalnejsej" znacky od 1500 Sk, dnes je to za 1750 a viac. A stale kazdodenne stupaju..
Myslite, ze je to bezny jav, suvisiaci s koncom roka?
P.S. Stale su to samozrejme velmi dobre ceny oproti kamennym obchodom...len ten vyvoj cien ma zaujima.
P.S. Stale su to samozrejme velmi dobre ceny oproti kamennym obchodom...len ten vyvoj cien ma zaujima.
Hamlet
Gratulujem k uspesnej kupe, moj kolega uz bohuzial uspesny nebol....niekde nastal zadrhel, najskor v nom pretoze je antitalent co sa tyka pocitaca a internet je uz priam hrozba z vesmiru 
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
tak pridam aj ja svoju skusenost so spominanou fy:
objednali sa toya t1-sky, doslo potrvdenie aj s vysvetlenim o platbe... treba vlozit/poslat kese na ich ucet, odkial sa tie nasledne posielaju do Nemecka... kedze som na ucte nemala dostatok kesov, riesilo sa to fyzicky tak, ze sa zbehlo do banky (ktora je len jedna v BA) a vlozili sa kese priamo... LENZE: pokial sa posielaju kese prevodom z uctu na ucet, nie je problem s halierovym vyrovnanim, t.z. ze z uctu vies zadat sumu s halierami, kedy nasledne tato skonci hned do ich systemu. Pri vkladani kesov v banke na ich ucet je problem s halierami, takato suma sa proste poslat neda, je zaokruhlena na cele koruny a tym padom nenaskakuje platba na presnu halierovu sumu v systeme
uvedena fy funguje pri tomto velmi zvlasntym sposobom, pretoze vobec neregistruju variabilny symbol (t.j. c. objednavky), na zaklade ktoreho by si mohli danu sumu priradit k prislusnej objednavke
zaujima ich len suma
doklad o zaplateni sa musel posielat 2x mejlom s diplomatickym pichungom, pretoze gumy dosli az na 3ti tyzden od samotneho objednania pneu cez net!
ak budem nabuduce objednavat nejake gumy, tak skor cez nejlevnejsipneu.cz, ti poslali gumy hned, vykesovali sa typkovi a ziadne trable neboli
... alebo: budem to riesit prevodom z uctu na ucet 
objednali sa toya t1-sky, doslo potrvdenie aj s vysvetlenim o platbe... treba vlozit/poslat kese na ich ucet, odkial sa tie nasledne posielaju do Nemecka... kedze som na ucte nemala dostatok kesov, riesilo sa to fyzicky tak, ze sa zbehlo do banky (ktora je len jedna v BA) a vlozili sa kese priamo... LENZE: pokial sa posielaju kese prevodom z uctu na ucet, nie je problem s halierovym vyrovnanim, t.z. ze z uctu vies zadat sumu s halierami, kedy nasledne tato skonci hned do ich systemu. Pri vkladani kesov v banke na ich ucet je problem s halierami, takato suma sa proste poslat neda, je zaokruhlena na cele koruny a tym padom nenaskakuje platba na presnu halierovu sumu v systeme
doklad o zaplateni sa musel posielat 2x mejlom s diplomatickym pichungom, pretoze gumy dosli az na 3ti tyzden od samotneho objednania pneu cez net!
ak budem nabuduce objednavat nejake gumy, tak skor cez nejlevnejsipneu.cz, ti poslali gumy hned, vykesovali sa typkovi a ziadne trable neboli
Treba pouzivat na platbu internet. Riziko chyb sa minimalizuje. Uz len preto, ze sa vylucuje resp. minimalizuje ludsky faktor.dolly20 napísal:tak pridam aj ja svoju skusenost so spominanou fy:
objednali sa toya t1-sky, doslo potrvdenie aj s vysvetlenim o platbe... treba vlozit/poslat kese na ich ucet, odkial sa tie nasledne posielaju do Nemecka... kedze som na ucte nemala dostatok kesov, riesilo sa to fyzicky tak, ze sa zbehlo do banky (ktora je len jedna v BA) a vlozili sa kese priamo... LENZE: pokial sa posielaju kese prevodom z uctu na ucet, nie je problem s halierovym vyrovnanim, t.z. ze z uctu vies zadat sumu s halierami, kedy nasledne tato skonci hned do ich systemu. Pri vkladani kesov v banke na ich ucet je problem s halierami, takato suma sa proste poslat neda, je zaokruhlena na cele koruny a tym padom nenaskakuje platba na presnu halierovu sumu v systemeuvedena fy funguje pri tomto velmi zvlasntym sposobom, pretoze vobec neregistruju variabilny symbol (t.j. c. objednavky), na zaklade ktoreho by si mohli danu sumu priradit k prislusnej objednavke
zaujima ich len suma
![]()
doklad o zaplateni sa musel posielat 2x mejlom s diplomatickym pichungom, pretoze gumy dosli az na 3ti tyzden od samotneho objednania pneu cez net!![]()
ak budem nabuduce objednavat nejake gumy, tak skor cez nejlevnejsipneu.cz, ti poslali gumy hned, vykesovali sa typkovi a ziadne trable neboli... alebo: budem to riesit prevodom z uctu na ucet
podla mna to je normalny jav na to ze ide leto...HMT napísal:Sledovali ste niekto koncom minuleho roka vyvoj cien pneumatik (letnych) na internetovych obchodoch? Nielen pneumatikypriamo.sk, ale aj pneueshop.sk, pneumatiky.sk, nejlevnejsipneu.cz...ale hlavne na tom prvom z uvedenych sledujem kazdodenny narast cien. Kym v septembri sa dali kupit 195/50 R15 "normalnejsej" znacky od 1500 Sk, dnes je to za 1750 a viac. A stale kazdodenne stupaju..
skus pozerat teraz ceny zimnych pneumatik ktore podla mojho nazoru pojdu dole...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO