Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Celoslovensky HONDACLUB zraz 14.5-15.5. 2011

Ako sa vam pacil 1.Celoslovensky HondaClub zraz?

Super...  
69%
  [ 60 ]  69%

Dobre...  
22%
  [ 19 ]  22%

Dalo sa...  
8%
  [ 7 ]  8%

Celkom hlasov : 86
Hondak
Zaslal: 15.05.2011, 9:01 Odpovedať s citátom
Založený: 24 máj 2007 Príspevky: 402 Bydlisko: MA 2004 Honda Accord
Tiez si myslim, ze super akcia, super ludia, pohoda, len tak dalej. Wink
Sa mi podarilo spoznat samozrejme tiez par super ludi, tak som rad.Inak som sa modlil,aby cestou spat prsalo, lebo keby som prisiel taky spinavy domov, tak by mysleli asi, ze som jazdil polnu rally, co by bolo asi s mojim kombajnom dost divne. Very Happy Nastasie prsalo a prisiel som domov, ako zo skatulky. Very Happy

Naposledy upravil Hondak dňa 15.05.2011, 9:09, celkom upravené 1 krát.

Chumo
Zaslal: 15.05.2011, 9:07 Odpovedať s citátom
Založený: 03 jún 2009 Príspevky: 519 Bydlisko: Lucenec
Dakujem serveru pocasie.pozri.sk... Ze im predpoved opat nevysla, ako sa v ich pripade stava uz niekolko rokov pravidlom...Smile

Inak zraz super...

Zaslal: 15.05.2011, 9:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Zmenil som hlasovanie,mozete hodnotit .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Solon
Zaslal: 15.05.2011, 10:25 Odpovedať s citátom
Založený: 20 júl 2009 Príspevky: 135 Bydlisko: Prievidza - Central Park 1996 Honda Civic Coupe
Dakujem za akciu pani a damy Smile ... dufam ze nabuduce stihnem cely priebeh Smile mam pocit ze som chybal akurat v tom najlepsom podla fotiek Smile
Tesime sa na dalsi rocnik .. pripadne dalsi polrocnik Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
devil4driver
Zaslal: 15.05.2011, 10:42 Odpovedať s citátom
Založený: 21 september 2010 Príspevky: 25 Bydlisko: ZF
Bolo Super, prideme aj nabuduce Cool

Naposledy upravil devil4driver dňa 26.03.2012, 10:27, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
baxxter
Zaslal: 15.05.2011, 10:43 Odpovedať s citátom
Založený: 11 máj 2011 Príspevky: 3 Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
Zdravim...nepozna niekto chalana na zelenej Civic biele kolesa z handlovej...nema niekto kontakt pls?bolo vyborne
baxxter
Zaslal: 15.05.2011, 10:49 Odpovedať s citátom
Založený: 11 máj 2011 Príspevky: 3 Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
A samozrejme S2000-ky tiez nemali chybu, hlavne bratia s Noveho mesta a ich kamosi, ste fajn tipci Smile

caw prosim ta daj mi kontakt na teba aspon na fb Very Happy
eko
Zaslal: 15.05.2011, 10:55 Odpovedať s citátom
Založený: 07 august 2008 Príspevky: 394 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
devil4driver napísal:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ked som prisiel domov do Handlovej, mi to bolo take divne ze same ine auta, sami seat, skoda, kia, sami francuz a nemec, chybali mi same krasne Hondy zo zrazu Sad(((
Paradny zraz Smile bol som na prvom takomto a budem sa snazit chodit na kazdy:)

Tvrdosin maniaci bez kapot :DDD gumovali ako blazni N1 !!!!
Najkrajsie auto podla mna Modra Preludka co 2 skoncila Smile a Accordka s Lucenca s Lambo dverami Š|censored|!

A samozrejme S2000-ky tiez nemali chybu, hlavne bratia s Noveho mesta a ich kamosi, ste fajn tipci Smile

A Prievidzanci vy ste tiez maniaci Very Happy gril party robili za autami Very Happy
Dakujem este chalanovi s Blavy co somnou 5 sprintov hodil Smile)
a bolo mi luto chalana s BB co sa mu auto pokazilo , hadam to das co najskor dokopy.

Paradna akcia , fajn zazitok velmi sa mi pacilo a dik setkym ludom co dopomohli k takej skvelej akcii a organizatori super Smile chvala vam:)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to som bol asi ja Smile nastastie to bola len cievka ktoru sme vymenili a mohol som lietat dalej Smile pripajam sa ze bolo super verim ze nabuduce (cim skor) to vsetko bude este vo vacsom style Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
devil4driver
Zaslal: 15.05.2011, 10:59 Odpovedať s citátom
tak je super Laughing

Naposledy upravil devil4driver dňa 26.03.2012, 10:28, celkom upravené 2 krát.
devil4driver
Zaslal: 15.05.2011, 11:03 Odpovedať s citátom
baxxter napísal:
Zdravim...nepozna niekto chalana na zelenej Civic biele kolesa z handlovej...nema niekto kontakt pls?bolo vyborne

to som ja ahoj Smile poslal som ti SS:) bolo fakt super:)
komar
Zaslal: 15.05.2011, 11:06 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Tak urciteee, ze bolo super Smile
Pacil sa mi bezproblemovy priebeh akcie, pohodova atmosfera bola vidiet asi na kazdom. Trosku viac sa nam prasilo, ale aj bez toi toi bolo super Very Happy V dedine boli mily ludia a krajina a okolie ako z rozpravky! Skoda vecerneho dazda v sobotu, ale uz to bolo aj tak na hrane, ze sme sa poberali spat. Cestou s5 sme sa doslova doplavili domov, pretoze nas zastihol celkom silny a vydatny dazd. Dakujem za hlasy, potesil som sa z 2. miesta Very Happy

PS1: Ete DesteleeeRe
PS2: R.I.P. vodicov stierac na ceste domov odletel z 3 na 4 Smile
PS3: foto a video coskoro (skromnejsie)

Zaslal: 15.05.2011, 11:22 Odpovedať s citátom
Založený: 26 november 2009 Príspevky: 498 Bydlisko: Martin
super zraz dik chalani z PD aj marek a ostatok velka vdaka ..super ludia jedlo pocasie ..vela peknych aut ..jedine co ma sklamalo bolo najkrajsie auto zrazu Smile ...

Zaslal: 15.05.2011, 11:56 Odpovedať s citátom
Založený: 10 september 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Tomášovce/Banská Bystrica 2004 Lexus IS 300
chalani aké bolo vlastne poradie najkrajších áut zrazu 1.,2.,3.? (druhé už viem - komárova preluda)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Marek BB
Zaslal: 15.05.2011, 12:17 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
1. miesto: Cierna del sol z TT
2. miesto: komarova preluda
3. miesto del sol z BB

Foto budu pripojene coskoro.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Branislav
Zaslal: 15.05.2011, 12:33 Odpovedať s citátom
Založený: 23 február 2007 Príspevky: 2661 Bydlisko: mam 2000 Honda CR-V
Vdaka vsetkym kto prisli a hlavna vdaka Organizatorom a vsetkym naokolo.

Ja som si vsimal ine veci Very Happy napriklad hranie volejbalu troch sympatickych slecien co stali na vstupe ,mal som chut sa pridat ,ale mal som v ruke kofolu a niekam som isiel a uz neviem kde Very Happy
Miestami som som bol aj smutny ,ze som nezostal na vecerne stanovanie Sad ach ,nevadi ,aspon som si dal spotrebovy race smerom domov

A prosim Vas , nabuduce neake vysacky s prezyvkami by to chcelo ,lebo aj ked sa niekto slusne predstavi ,ze Ja sa volam XYZ tak to neznamena ,ze hned viem prezyvku na Hondaclube Very Happy

Skoda zlabej ucasty kuzelkov ,mohla byt dlhsia a narocnejsia trat (aj ked toto bol brutal Very Happy )
Skoda tej zapraseno-zablatenej zadnej casti letiska
A skoda prasnej cesty popri letisku ,kde sme sa vsetci toho prachu poriadne nadychali ,zostalo to vo vlasoch a v nosoch atd Very Happy

Celkovo super akcia ,Musim sa priznat ,ze som sa bal blaznov ,ktori by tam robili bordel. Ja sa za svoje nedostatky ospravedlnujem a slubujem ,ze sa nabuduce polepsim (toto mala byt vyzva ,ze nieco na buduce ma byt Very Happy )

P.S. Ta infinityho ITR isla ako sialena ,urcite najrychlejsie auto zrazu ,skoda ,ze nebol zato pokal

Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 18 z 25
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: