rumy napísal:jj chalani uz natom pracujem.. dneska by som to chcel stihnut sem dat..
A na dievcata zabudas a este im aj skomolis mena alebo to tak bolo napisane? ale na tom papieriku co ta slecna mala to bolo dobre sa mi zda
btw zhodena kuzelka bola za 3tresne sekundy?
Je skoda,ze som sa nemohol zucasnit od rana,podla tych foto muselo byt paradne.Ale aj na vecer sa oplatilo prist....
A co sme robili?
-Destillerat....
A potom?
-Destillerat....
A potom?
-Destillerat...
A potom?
-Destillerat...
A potom?
-Destillerat...
A potom?
rumy napísal:jj chalani uz natom pracujem.. dneska by som to chcel stihnut sem dat..
A na dievcata zabudas a este im aj skomolis mena alebo to tak bolo napisane? ale na tom papieriku co ta slecna mala to bolo dobre sa mi zda
btw zhodena kuzelka bola za 3tresne sekundy?
a pekne stihol si to
ak som niekomu zkomolil meno tak sa hlboko ospravedlnujem a napiste mi ss opravim to hned
teraz pozeram fotky, ludia z PP ako ste sa organizovali????
mne vobec nejde do hlavy ze som vas nevidel, ved som presiel hadam vsetkych minimalne 3 krat
rychlo sem nicky a cisla do SS
vidim ze mozem lutovat ze som nebol, ale zial homokineticky klb sa rozhodol rozsypat v tu najnevhodnejsiu chvilu , chlapci z BB odviedli vynikajucu pracu, mate moju pochvalu
pre mňa len dve drobné výhrady:
1) spanilá jazda mohla byť neskôr (stačilo by o hodinu)- podaktorí sme to mali slušný kus cesty + ráno nejaké povinnosti - nedalo sa to stíhať...čo ma mrzí
2) chýbali tam vecká...ten čo mal stánok mal zabezpečiť aspoň jedno prenosné....
k tym vyhradam. ano, nieco na tom pravdy bude. ak sa tento zraz bude organizovat aj v buducnosti, pokusime sa par veci vylepsit, doplnit, zmenit, aby to bolo celkovo zase o nieco lepsie.