uživateľ MAT 49
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
uživateľ MAT 49
zdravim ta matko
nakolko si mi prave zmazal tento post z FB opatovne sa pytam kedy mi konecne po pol roku posles prachy za wrinkle co som ti poslal po dodovi
na xaty mi neodpisujes a tvoja reakcia sa mi fakt nepaci
a dufam ze to tu obratom hned nezmazes
cislo uctu mas uz 6 mesiacov a vobec ma nezaujimaju tvoje dalsie vyhovorky a s tvojou momentalnou reakciou na FB si ma fakt nasral
potrebujes pozicat 23 eur????
nakolko si mi prave zmazal tento post z FB opatovne sa pytam kedy mi konecne po pol roku posles prachy za wrinkle co som ti poslal po dodovi
na xaty mi neodpisujes a tvoja reakcia sa mi fakt nepaci
a dufam ze to tu obratom hned nezmazes
cislo uctu mas uz 6 mesiacov a vobec ma nezaujimaju tvoje dalsie vyhovorky a s tvojou momentalnou reakciou na FB si ma fakt nasral
potrebujes pozicat 23 eur????
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
trosku zla sekcia ci ? skus B and W list XD tam sa tiež taketo veci riesia...
... inak toto je presne ten hlupy pristum ktorym vy niektory jednate... zaslete nieco bez zaruky toho že sa vam zato zaplati a naopak... ake je to len tvoja chyba že hlupo veriš ludom ktorych nepoznas dobre... tak ale zasa je dost trapne ked sa niekto na niecom seriozne dohodne a potom ta dohoda ma važnost 2 ročneho dietata... nechcem sudit kedže do toho nevidim... tot som vyjadril len svoj nazor...
... inak toto je presne ten hlupy pristum ktorym vy niektory jednate... zaslete nieco bez zaruky toho že sa vam zato zaplati a naopak... ake je to len tvoja chyba že hlupo veriš ludom ktorych nepoznas dobre... tak ale zasa je dost trapne ked sa niekto na niecom seriozne dohodne a potom ta dohoda ma važnost 2 ročneho dietata... nechcem sudit kedže do toho nevidim... tot som vyjadril len svoj nazor...
Naposledy upravil/-a Psycho v 29.05.2011, 23:08, upravené celkom 1 krát.
Psycho,o tomto sme si pisali,nemoze byt kazdy len opatrny ako ty za 2 eura,potom by nikto nikdy nikomu nepomohol,nevykristalizovali by sa ludia a neboli by kamaratstva,pomoc,ochota,podla mna je tiez dost trapne ked chces aby som ti poslal 2 eurovu nalepku na dobierku..Psycho napísal:trosku zla sekcia ci ? skus B and W list XD tam sa tiež taketo veci riesia...
Tymto som chcel napisat len to,ze sme klub a musime si aj verit aj ked to niekedy zle dopadne.
Podstatne je aby ste aj tu napisali kto je s kym nespokojny aby ostatni vedeli na co si davat pozor .
psycho len aby bolo jasne martina poznam osobne a aj on mna preto nerozumiem o co mu ide
poslal som mu to po dodovi lebo bol v poprade a rovnako od neho som cakal rovnaku reakciu, ocakaval som od neho ze sa ukaze na zraze v cerine ale nakoniec nepriesiel
hneva ma to ze nereaguje a to ze z nastenky si zmazal moj odkaz ma nastvalo
ja som nikomu nikdy nic nedlhoval, nikdy som nemal problem za nieco i voprad zaplatit
priklad Danymu za pozvozok, zitecovi a kopu dalsim
rovnako i mne ludia s ktorymi som jednal mozu doverovat, zase napr ZITECC mi poslal veci za 330eur postou dokonca ani nie dobierkou a platil som mu to az ked to prislo
no hadam sa matko ozves ale hlavne by ma potesila sms z banky
poslal som mu to po dodovi lebo bol v poprade a rovnako od neho som cakal rovnaku reakciu, ocakaval som od neho ze sa ukaze na zraze v cerine ale nakoniec nepriesiel
hneva ma to ze nereaguje a to ze z nastenky si zmazal moj odkaz ma nastvalo
ja som nikomu nikdy nic nedlhoval, nikdy som nemal problem za nieco i voprad zaplatit
priklad Danymu za pozvozok, zitecovi a kopu dalsim
rovnako i mne ludia s ktorymi som jednal mozu doverovat, zase napr ZITECC mi poslal veci za 330eur postou dokonca ani nie dobierkou a platil som mu to az ked to prislo
no hadam sa matko ozves ale hlavne by ma potesila sms z banky
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)