uživateľ MAT 49
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
ludia napadlo vas ze sa pohlo stat cokolvek ? Budem menovat konkretne co mam na mysli: mohlo sa stat nieco s jeho rodinov, zdravotny stav(choroba, umrtie), danove podvody a musel opustit krajinu,
dufam že to urcite nebude ani jedna z tychto veci ale moze sa stat uplne vsetko a ako pises ty že ti nesedi to že by toto spravil tak skus porozmyslat preco clovek nezaplatil cca 25 € ked v tejto dobre je to smiesny peniaz...
treba bud pockat alebo riesit ale nie takto...
dufam že to urcite nebude ani jedna z tychto veci ale moze sa stat uplne vsetko a ako pises ty že ti nesedi to že by toto spravil tak skus porozmyslat preco clovek nezaplatil cca 25 € ked v tejto dobre je to smiesny peniaz...
treba bud pockat alebo riesit ale nie takto...
Ahojte,
no poznám Martina osobne, nie tak dobre ako Mirec jeho, ale ...
... u Mata nie je problém, aby s Vami nekomunikoval vyše pol roka a pak zrazu začne. Píšete mu SMSky, SS a nič. Proste je zaneprazdneny, vela roboty. Ma svoj ciel. Tak to mi povedal. Me vzdy zaplatil dohodnute odobral.
Takze ma to tolko neudivuje - ten čas, skor ma šokuje - že nezaplatil.
no poznám Martina osobne, nie tak dobre ako Mirec jeho, ale ...
... u Mata nie je problém, aby s Vami nekomunikoval vyše pol roka a pak zrazu začne. Píšete mu SMSky, SS a nič. Proste je zaneprazdneny, vela roboty. Ma svoj ciel. Tak to mi povedal. Me vzdy zaplatil dohodnute odobral.
Takze ma to tolko neudivuje - ten čas, skor ma šokuje - že nezaplatil.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
heh je to ironia ze jedine DODOVI som daval sprej osobne co mi hned zaplatil a na dalsi den mi pisal alebo volal martin ze chce cierny tak som mu ho teda po nom poslal
je to smiesne ze jedina vec co som pustil z ruky a na tej som pohorel

je to smiesne ze jedina vec co som pustil z ruky a na tej som pohorel
Naposledy upravil/-a 666potky v 07.06.2011, 22:28, upravené celkom 1 krát.
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
ako ja osobne by som sa kvôli 25€ neposral keby som zarábal i keď ide o princíp... niekto s tými peniazmi ráta že mu prídu a niekto je trpezlivý... ja nezarábam takže ja by som bol nedočkavý jak prasa 
tak určite sa to časom vyrieši ja osobne sa už nebudem k tomuto vyjadrovať keďže mňa je do toho úplne ho... vyjadril som sa k veci a teraz to nechávam na vás že čo a ako... veľa šťastia
tak určite sa to časom vyrieši ja osobne sa už nebudem k tomuto vyjadrovať keďže mňa je do toho úplne ho... vyjadril som sa k veci a teraz to nechávam na vás že čo a ako... veľa šťastia
Psycho,prave naopak,ak ma niekto problem a zavazky tak to vysvetli a druhy pochopi...je hlupost mlcat,neriesit,srat na to,na co je to dobre...
Mna to mrzi osobne.
Mne tu dost ludi dlzi peniaze za diely par mesiacov a aj tak najprv posielam diely a potom platite na ucet.A nie su to male sumy,niekedy par sto eur...
Mna to mrzi osobne.
Mne tu dost ludi dlzi peniaze za diely par mesiacov a aj tak najprv posielam diely a potom platite na ucet.A nie su to male sumy,niekedy par sto eur...
psycho tak nam kazdemu posli 23 eur a sa neposer, jaky si ty chytri fakt si ma pobavil
je jedno ci robim alebo nie, nasralo ma ze sa nevie ani odzdravit na xate ani nic, s peniazmi som nenaliehal tak vobec nema narok na takuto reakciu a taketo spravanie
a priestor na vyjadrenie????
chybali mu peniaze??
predsa kupil nove vti cervene ci cierne neviem, vacky, klapku, sanie , KMS sadu na hlavu tak potom je kde problem?????
je jedno ci robim alebo nie, nasralo ma ze sa nevie ani odzdravit na xate ani nic, s peniazmi som nenaliehal tak vobec nema narok na takuto reakciu a taketo spravanie
a priestor na vyjadrenie????
chybali mu peniaze??
predsa kupil nove vti cervene ci cierne neviem, vacky, klapku, sanie , KMS sadu na hlavu tak potom je kde problem?????
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS