Nevadi das si na kapotu honda vlajkudiablica napísal:no skusim sa pristavit tam ale uvidim este vazne na obrazku vyzera pohode ale cela kapota je odlepane od laku
KLUBOVE PARKOVISKO-HONDA zraz Carat Tuning Party X. 2013
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ja si myslim ,ze aj by ti ju niekto pozicial ,ze komar?

Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Ja by som aj chcel ist na klubove parkovisko, ale kazdorocne chodime partia presne ako hovori diablica a medzi nimi su aj ine znacky tak mi to pripada blbo odtrhnut sa od nich. Ale na kus reci sa stavimkomar napísal: Klubove parkovisko je pre vsetky hondytak nie aby ste sa hanbili prist!!! Na carate bude aj vyhlasenie najpocetnejsieho kluboveho parkoviska, tak nech za nemcami moc nezaostavame
kazde H sa pocita a ta tvoja je pekna

Vazeni priatelia, kedze som sa dnesnym dnom stal vlastnikom hondy, sice nic moc nadupana, a zatial bez uprav, rad sa zucastnim zopar aktivit..
kazdopadne som to kupoval ako auto na zabavu, autoslalom...nic ine..ale napriek tomu sa posnazim, aby aspon trosku vyzeralo..postupom casu..
kedze chcem sutazit aj na carate, budem pretekat na dvoch autach, jedno bude smart roadster...snad nebude vadit, ak pridem s oboma autami na priestor vyhradeny pre hondu...
cize rad si necham poradit v suvislosti s podvozkom, ci pripadnymi upravami vhodnymi na tento druh sportu..vratane miernej upravy vykonu...necakam samozrejme nejake zazraky..
takze pridem asi aj v piatok, ale v sobotu isto..
kazdopadne som to kupoval ako auto na zabavu, autoslalom...nic ine..ale napriek tomu sa posnazim, aby aspon trosku vyzeralo..postupom casu..
kedze chcem sutazit aj na carate, budem pretekat na dvoch autach, jedno bude smart roadster...snad nebude vadit, ak pridem s oboma autami na priestor vyhradeny pre hondu...
cize rad si necham poradit v suvislosti s podvozkom, ci pripadnymi upravami vhodnymi na tento druh sportu..vratane miernej upravy vykonu...necakam samozrejme nejake zazraky..
takze pridem asi aj v piatok, ale v sobotu isto..