Honda chata 3 (28 - 30 september)
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
2bera mas uplnu pravdu
na chate bolo super a som rad ze aspon 2bera prisiel z takej dialky.vidno ze ma charakter. a co sa tyka k Zuzkynemu tancu v trenkach (
) no nemala chybu aj s mojou kockou Jankou....to bola sou. a noro nezabudni pozdravit zenu a Karolka.(
) VIDEO JE NATOCENE A AK BUDE VELKY ZAUJEM TAK PO SUHLASE TANECNICE POSLEM PROMOVIDEO
uz sa tesime na dalsi zraz 
Dakujem vsetkym co prisli na taky maly koniec sveta ale vcelku v peknom prostredi, myslim si ze chatocka bola pekne vybavena, priestranna, dokonca ani nitro s bennym si nestazovali
Ak by bol zaujem ale to je este daleko tak sa mozem pokusit zopakovat pocas januara a mozme ist hajde na kopec lyzovat, sankovat alebo inac lamat kosti
Ak by bol zaujem ale to je este daleko tak sa mozem pokusit zopakovat pocas januara a mozme ist hajde na kopec lyzovat, sankovat alebo inac lamat kosti
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
skoda ze som bol len kratucko cca 1h a ze som neostal.praca a rod nepustila.super partia sa stretla a skoda ze neprisli z okolia...a mali to blisko...Velmi sa ospravedlnujem za nepritomnost..ale tech.a rod.problemi mi nedovolili........................pito kedy ten sprintik...............
D15 Z6 Sedan.