Šoto: no snad sa to vyriesi cim skor. sam som zvedavy.
inak pozeram ze ta velka plachta na budove v pozadi vlavo na 1.fotke je celkom aktualna
alebo mozno to plati uz pre MS 2012
tak ta modra prelude to je nadhera, koho to je? jakto ze nieje v showroome?
ked raz predam moju hondicku tak chcem prelude H22 mozno sa tam niekedy za vami stavim, su tam novacikovia vytani? nejste nejaka uzavreta komunita a budem musiet prejst skuskami jedna tachsia ako druha ?
MarekBB: myslim ze to budu tie sviecky najskor, dneska som to skusal este na zohriatom motore a najprv isiel na 2 valce potom na 3 az potom nabehol aj stvrty
nolimitboy: jedina skuska je preskocit filipa na stolicke ne v pohode si výtaný
btw. ta modra preluda z otvorenymi dverami je koho ???
stretol som ho asi predvcerom jak sa ide na baumax... pozdravil ma a ja som ho odzdravil tak ale stale nwm kto to je
Psycho napísal:jooj dobre že som tam nebol to by bola ina hanba
btw. ta modra preluda z otvorenymi dverami je koho ???
stretol som ho asi predvcerom jak sa ide na baumax... pozdravil ma a ja som ho odzdravil tak ale stale nwm kto to je
komar nadhernu preludku mas...vymenim za moje a doplatim
mohol by si hodit nejake foto do showroomu nech sa pokocham...co tam mas za motor ?
aha vidim v garazi...proste nadhera a ten motor je ceresnicka na torte
Marek to asi preto ,ze mas nadherny zadok aspon vies ktori fotograf je ako orientovany
Novacikovia su vitany ,ale jediny test co si tak matne pamatam ,tak bolo do auta natrepat co najviac ludi Inac skok cez filipa tiez neni zly napad Aj ked radsej by som to videl na skok cez stolicku bez Filipa (keby nahodou sa nieco pritrafilo). A druhy test je mat nizsie auto odomona