Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  HONDA meeting – End of season 2011, Adamov 24.09

M&R
Zaslal: 06.09.2011, 22:10 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Snad hej,snad sa niekto najde kto zorganizuje nieco velke v strede Slovenska pre vsetkych ...

Zaslal: 06.09.2011, 22:15 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
keby sa to tu dalo tak dam na ten prispevok "like" Very Happy
uvidime, snad jo Smile
tak sorry za off topic. nech sa zraz podari Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Fullpull
Zaslal: 07.09.2011, 19:29 Odpovedať s citátom
Založený: 08 január 2007 Príspevky: 347 Bydlisko: Gbely 2003 Honda Civic
Marek BB napísal:
napisem to aj sem. skoda ze ste to netlacili kusok viac smerom do stredu slovenska. mohlo prist viac hondakov aj zo stredu, kde nas je pomerne dost. vychod ani nehovorim, ale ti to maju uz fakt daleko. Rolling Eyes
pisem to len zato, ze zraz ma pekny nazov. ukoncenie sezony 2011, tym padom sa to mohlo pretransformovat na nieco vacsie aj ked to nemusi byt organizacne narocne.
no ak maju byt akcie vacsieho charakteru, nemozu sa konat na kraji slovenska.
nemyslim to v zlom. mozno to bude len ako inspiracia do buducna.

NJ viem že je to na kraji SK, ale pochop že pre nás by to bolo neuskutočniteľné organizovať zraz niekde v strede Slovenska, kde vôbec nič a nikoho nepoznáme, to by mali robiť Hondáci zo stredného Slovenska. My sa sústreďujeme viac na západné Slovensko a Moravu (ČR) ale vždy sme radi ak príde aj niekto zo stredu SK. Preto chceme na druhý rok robiť aj dvojdňové zraze, aby sa oplatilo prísť aj z väčšej diaľky. Wink
napr. ako bola táto: http://www.youtube.com/watch?v=LRV6z8wnuac
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Marek BB
Zaslal: 07.09.2011, 19:42 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
ja ta chapem Wink
len mi to tak prislo ked som si precital nazov zrazu, sa mi to zapacilo a pomyslel som si skoda, ze je to tak od ruky, lebo viem ze aj mnohi dalsi by radi urcite prisli.
v kazdom pripade mate moju podporu a drzim vam palce! koniec koncov, kedze byvam teraz pracovne v BA tak ak motyka vystreli mozno pridem aj ja pozriet.
Fullpull
Zaslal: 07.09.2011, 20:25 Odpovedať s citátom
No tak to by bolo super, radi spoznáme a pokecáme z niekym z stredu Slovenska Wink
Hondak
Zaslal: 08.09.2011, 18:35 Odpovedať s citátom
Založený: 24 máj 2007 Príspevky: 402 Bydlisko: MA 2004 Honda Accord
Pokusim sa prist. Smile

Dragonierus
Zaslal: 09.09.2011, 19:49 Odpovedať s citátom
Založený: 28 júl 2011 Príspevky: 5 Bydlisko: Trenčín 1997 Honda Civic
Jaj skoda toho datumu no.hned by som siel ale mame ukoncenie sezony moto gp Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Fullpull
Zaslal: 15.09.2011, 19:34 Odpovedať s citátom
Pomaly sa nam to blizi Very Happy
Posledna akcia na Pezinskej Babe http://www.youtube.com/watch?v=vXLZYdvCwIc&feature=feedlik
bola super, tak dufam ze to zopakneme Cool
Marek BB
Zaslal: 15.09.2011, 20:39 Odpovedať s citátom
citam v prvom prispevku ze: ak nam bude priat pocasie....
co v pripade nepriazne pocasia? je sa tam kde schovat, resp je daky program aj keby prsalo?
Fullpull
Zaslal: 15.09.2011, 20:59 Odpovedať s citátom
No schovat by sme sa mali kde, je tam pergola, ale ak by bola aj zima tak nic moc by to nebolo Crying or Very sad mohli by sme akurat tak grilovat a pokecat. Ale dufam ze pocasie vijde a bude sa dat aj beachvolej, no na kupanie to uz asi nebude Wink
Ale ak by malo byt uplne zle pocasie akoze burky, zima a pod. tak urcite akciu odlozime co sa dufam nestane.

Naposledy upravil Fullpull dňa 15.09.2011, 21:03, celkom upravené 1 krát.
M&R
Zaslal: 15.09.2011, 21:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
ak bude pekne tak prideme.

Zaslal: 16.09.2011, 18:07 Odpovedať s citátom
Fullpull napísal:
No schovat by sme sa mali kde, je tam pergola, ale ak by bola aj zima tak nic moc by to nebolo Crying or Very sad mohli by sme akurat tak grilovat a pokecat. Ale dufam ze pocasie vijde a bude sa dat aj beachvolej, no na kupanie to uz asi nebude Wink
Ale ak by malo byt uplne zle pocasie akoze burky, zima a pod. tak urcite akciu odlozime co sa dufam nestane.

tak to pocasie nejak vybavte Very Happy
ja berem auto uz teraz v nedelu do BA, aby som mohol prist na nom na zraz, snad to vyde teda...
Fullpull
Zaslal: 16.09.2011, 18:24 Odpovedať s citátom
OK pokusime sa to teda vybavit Wink
haRRibo
Zaslal: 18.09.2011, 15:00 Odpovedať s citátom
Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 1008 Bydlisko: Trnava 1998 Honda Prelude
aj ja sa pridam ak bude pekne

nejaku presnu adresu pre GPS???

Twisted Evil Honda power
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
Fullpull
Zaslal: 18.09.2011, 18:36 Odpovedať s citátom
GPS 48.726151,17.035181 Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 8
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: