Honda stretko 4.3.2012 Jankov vršok 14:30
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Chalani aspon viete preco som sa na cely TN kraj vykakal, lebo tu je to uplne mrtve a pritom je tu dost hond.
HONDA CIVIC EK3 stiebr.metla/ 1.5Vtec - Daily driven
HONDA CIVIC EJ9 zel.metla/ D14Z2 - Daily driven ( EX )
HONDA CIVIC EK4 biela/ B16A2 - Weekend car ( EX )
HONDA CIVIC EK3 biela/1.5Vtec - Daily driven ( EX )
HONDA CIVIC EJ9 biela/ K20a2 Funny car
ja by som to tiez dal do pd s trencina a okolia je vas dost malo a toho 9.10 2011 sa u nas v bojniciach konaju preteky do vrchu tatry donau cap a pozreli by sme si neake jazdy a mohli by sme ist do dlzina si zasprintit a potom ako vzdycky do kempu na kofcu a bolo by to pekne ukoncenie honda zrazou v prievidzi co vy na to ja by som bol za
Chalani mne je to uz jedno ako to spravite, ja za seba hovorim ze sa zucastnim urcite.
Ten Brgov návrh znie fajn len dúfam že budeme mať kde parkovať. Je to tu mŕtve veru
len zriedkakedy mi niekto odmáva a o stretnutiach ani nehovorím... Aby ste vedeli láka ma hlavne amerove auto vidieť na živo, a tajne dúfam že ma nechá aj posadiť sa
takže ja som za, síce to bude finančne náročnejšie a niektorých z vás už by som fakt rád spoznal osobne, poprípade pobral nejaké tie rady do žiota
tak to ešte doladťe, ja sa prispôsobím a dúfam že počasie tiež 
EDIT: Berie niekto nežné pohlavie?
EDIT: Berie niekto nežné pohlavie?

- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
No takto, rovno napíšte si VY chalani z TN a okolie by ste mali záujem prísť do PD na zraz a ja niečo vymyslím, v tomto prípade by nás snáď bolo aj viac, možno by došli aj ľudia z MT, ZA a okolia. Oficiálne ukončenie zrazovej sezóny 2011 v PD je naplánované, len sme sa (akože organizátori) nezhodli na pevnom dátume, určite však v októbri, počasie by nám malo priať.
Takže je na vás či spravíme menší pokec na Jankovom vršku alebo "zraz" v PD, avšak rovno hovorím, že ten zraz sa do 9.10. nestihne uskutočniť...
V prípade zrazu v PD rátam s účasťou minimálne 10-15 PD honďákov + aspoň 10 mimoPD
Takže je na vás či spravíme menší pokec na Jankovom vršku alebo "zraz" v PD, avšak rovno hovorím, že ten zraz sa do 9.10. nestihne uskutočniť...
V prípade zrazu v PD rátam s účasťou minimálne 10-15 PD honďákov + aspoň 10 mimoPD
Ja osobne neberem nezne pohlavie, Shacool samozrejme ze si posedis a hlavne rady do toho žiota ako vravis. 
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)
bilancia z PD- 8 či 9 ľudí (už je na mňa veľa hodín na rátanie) a z TN- 3 zrejme. pokiaľ sa to udrží a sadne to šetkým tak bude fajn
takžé 9.10.2011 o 14:00 sa stretneme buď na Jerichove alebo hore na Jankovom ale asi bude lepšie až hore nech sa nemotáme
a každý kto chce naživo vidieť amerovu mašinku, prípadne si šáhnuť na ňu tak nech sa pridá
teším sa dámy a páni 
takžé 9.10.2011 o 14:00 sa stretneme buď na Jerichove alebo hore na Jankovom ale asi bude lepšie až hore nech sa nemotáme
EX: Civic 6g 1,4iS
- Performance
- Moderátor
- Garáž (1)