HondaClub CUSTOM East
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
- Ivana-Pavli
- Dátum registrácie: 19.04.2010, 20:02
- Garáž (1)
Re: HondaClub CUSTOM East
Ivanka,
to bude paráda. Keby si zvldála dorazit aj do Košíc 14.10. tak budeme mat stretko na Shellke na Prešovskej, alebo Lukoil pri Jazere a tam možeš dať aj ostatným letáky a ty sa možu dostat dajel.
Už teraz sa teším.
to bude paráda. Keby si zvldála dorazit aj do Košíc 14.10. tak budeme mat stretko na Shellke na Prešovskej, alebo Lukoil pri Jazere a tam možeš dať aj ostatným letáky a ty sa možu dostat dajel.
Už teraz sa teším.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
- Ivana-Pavli
- Garáž (1)
OK
ak mi nič do toho nepríde vieš, že veľmi rada ťa uvidím a samozrejme aj ostatných 
Biela tabletka 
- Ivana-Pavli
- Garáž (1)
HondaClub CUSTOM East
Tešíme sa aj my
takže môžem ťa zapísať na zoznam pre rezerváciu miesta kde budeme trosku piť a tak
nahlás len počet ľudí ktorí budú s tebov 
Biela tabletka 
take ,ze editovat prispevok a porusovanie pravidiel fora ti nic nehovori ,ze? 
a k teme ,drzim palce
a k teme ,drzim palce
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
- Ivana-Pavli
- Garáž (1)
Ivi,Ivana-Pavli napísal:.. branislav dobre
k téme, dik
ale on to myslí dobre. Lebo mala sis zdeditovat prispevok a nie zbytocne davat další vieš?
Inak tešíme sa aj my. No my do restauračky určo nepojdeme.
- Ivana-Pavli
- Garáž (1)
HONDAClub CUSTOM East
Takže, všetkých Vás pozývame na nulté neof. stretnutie, ktoré sa uskutoční 22. októbra 2011 v Prešove pred Mestskou športovou halou.
Program: pokec, spanilka, príjemné posedienie, foto atď..
Tešíme sa na Vás
Team East
Program: pokec, spanilka, príjemné posedienie, foto atď..
Tešíme sa na Vás
Team East
Biela tabletka 
Ahoj Ivanka,
ĎAKUJEME ZA POZVANIE. Bolo mi cťou sa na Vás priisť pozriet.

Zopár fotiek z akcie pridávám:
http://pokec.azet.sk/Majk./fotoalbumy?i ... f385558b35
ĎAKUJEME ZA POZVANIE. Bolo mi cťou sa na Vás priisť pozriet.

Zopár fotiek z akcie pridávám:
http://pokec.azet.sk/Majk./fotoalbumy?i ... f385558b35
Naposledy upravil/-a M@jk v 25.10.2011, 22:14, upravené celkom 1 krát.
- Ivana-Pavli
- Garáž (1)
HONDAClub CUSTOM East
Ahojte Honďáci
Takže, máme už pár dní po nultom stretnutí Hondaclub CUSTOM East. V prvom rade by som sa chcela každému z Vás veľmi poďakovať, že ste prišli, vydržali tú zimu a že ste aspoň trošku uspokojili svoje srdiečka. Verím, že budúcnosť nám donesie veľa príležitostí opäť sa stretnúť možno aj vo väčšom počte.
Stručný prehľad stretnutia: zúčastnilo sa 28 Áut, mestá ako Prešov, Košice, Trebišov, Vranov nad Topľou, Sabinov, Gelnica, Banská Bystrica, Bardejov, Spišská Nová Ves.
Veľmi pekne ma prekvapila návšteva Mareka z Banskej Bystrice – touto cestou sa ospravedlňujem že som sa s ním nestihla rozlúčiť ale „celoslovák“ to istí
Chalani z KE boli perfekt, že díky Braňo , Marcel, Jaro a spol. Ako vždy ma potešil neskorí príchod Preciosa – Romana zvaného „kauza“ načo máš to GPS?
Trebišov zabil svojim príchodom to bolo extra kalap dolu chlapci. MY ostatní či už z Prešova alebo blízkeho okolia sme postupne dobiehali na parkovisko. A nesmiem zabudnúť na maníka z BJ – TatoHP VT – alias duo bratia, VY ste boli v ten deň mojimi piliermi xxx. Prelud nesklamal ako vždy pripravený na všetko touto cestou zdravím SB oláááá. Gelnica ma uchvátila tím , že na zraz došla rodina, to bolo najkrajšie.
Navštívil nás aj priateľ z Prahy – M@jky a s ním aj jeho rodinka. V neposlednom rade ďakujem aj priateľkám honďákov. Čajočky prezent bol skvelý
Spanilá jazda vyšla na jednotku myslím, že nebol žiaden problém s autom nejakého honďáka či? aspoň o tom neviem xxx. Dúfam, že sa páčilo aspoň trošku. Je to len začiatok niečoho malého no postupom času sa z takého mini stretka môže stať aj Oficiálne stretnutie na Východnom Slovensku. Náš team má už niečo v hlavách len si to musíme dať dokopy
P.S. Foky, video – o tom budem priebežne informovať.
Kronika – dodatočne sa dá podpísať pár ľuďmi, ktorí sa nezúčastnili spanilky
Ďakujem všetkým za podporu a za to, že akceptovali zmenu ktorá nastala
Team East
Takže, máme už pár dní po nultom stretnutí Hondaclub CUSTOM East. V prvom rade by som sa chcela každému z Vás veľmi poďakovať, že ste prišli, vydržali tú zimu a že ste aspoň trošku uspokojili svoje srdiečka. Verím, že budúcnosť nám donesie veľa príležitostí opäť sa stretnúť možno aj vo väčšom počte.
Stručný prehľad stretnutia: zúčastnilo sa 28 Áut, mestá ako Prešov, Košice, Trebišov, Vranov nad Topľou, Sabinov, Gelnica, Banská Bystrica, Bardejov, Spišská Nová Ves.
Veľmi pekne ma prekvapila návšteva Mareka z Banskej Bystrice – touto cestou sa ospravedlňujem že som sa s ním nestihla rozlúčiť ale „celoslovák“ to istí
Spanilá jazda vyšla na jednotku myslím, že nebol žiaden problém s autom nejakého honďáka či? aspoň o tom neviem xxx. Dúfam, že sa páčilo aspoň trošku. Je to len začiatok niečoho malého no postupom času sa z takého mini stretka môže stať aj Oficiálne stretnutie na Východnom Slovensku. Náš team má už niečo v hlavách len si to musíme dať dokopy
P.S. Foky, video – o tom budem priebežne informovať.
Kronika – dodatočne sa dá podpísať pár ľuďmi, ktorí sa nezúčastnili spanilky
Ďakujem všetkým za podporu a za to, že akceptovali zmenu ktorá nastala
Team East
Biela tabletka 
Ivanka,
ďakujem za pozvanie, sľúbil som, že dôjdeme a aj Ty si tak trochu organizovala jemnulinko podľa nášho plánu - ale nie veľa, veľmi ďakujem. Inak fakt kalap a sánka dole, šéfka ... máš veľký entuziazmus a chuť ... tie najväčšie!!!
Velmi Ťa obdivujem, že si sa do niečoho takého pustila lebo sám organizujem a viem o čom to je. Mám Ťa za to rád!!!

ďakujem za pozvanie, sľúbil som, že dôjdeme a aj Ty si tak trochu organizovala jemnulinko podľa nášho plánu - ale nie veľa, veľmi ďakujem. Inak fakt kalap a sánka dole, šéfka ... máš veľký entuziazmus a chuť ... tie najväčšie!!!
Velmi Ťa obdivujem, že si sa do niečoho takého pustila lebo sám organizujem a viem o čom to je. Mám Ťa za to rád!!!