no snezilo
nie vana to nebola
Ano znackoval idealnu stopu
ale nic doleziteho ,len kazdy z toho robi vedu. Mohly by sa radsej ludia zaujmat o posadku a nie kazdy robi ramena ,ze hehe ,ch*j zhorelo mu auto ... ale tak realita slovenska
A brzdy to neboli
len hadica ,elektrika je v pohode (neratam len tri kabliky na budiky ,ale tie sa natiahnu co nevidiet ,len musim mat nato vacsiu chut)
Co mam si vazim ,je to moje zdravie , materialne veci mam nahaku
vyzeral si uplne cely a v pohode, tak otazky isli na material...a hlavne ked to papuc rozpraval, tak to znelo cele ako kopa zabavy....jasne, ze jedine na com zalezi je, ze si cely a zdravy, neverim, ze niekto by chcel aby clovek bol uprednostneny pred strojom, aj ked ti to tak mohlo posobit...
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Skor ty si nevazis svoje zdravie ked dokazes napisat,povedat ako to chces rozbit a niekedy mi posobis ako keby si nemal v poriadku "zdravie" tvojimi vyjadreniami,ze ta to nebavi,ze to chces rozbit a podobne.
Bral si to ako srandu ako pise Last tak preto nas zaujima stav tvojho auta a nie tvoje zdravie kedze to dopadlo oka s rebou .
Tak sa drz nech ti to dalej jazdi teda...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
ved sa nic nestalo ,tak co som mal plakat ? to by som plakal kebyze sa tam niekomu nieco stane ,a nato narazam.
Majo a ty uz pochop rozbit to neznamena ,ze sa tam zabijem. Povodny plan nevysiel . Ponaucenie ,mat v aute hasicak
..fuu brano to si horel ty ..??? ..(som nemal moznost to vediet, kedze som tam nebol) ...
to preco sa najprv zaujimam o techniku je asi preto, ze na to ze by sa niekto zranil, bol zraneny, nechcem racej ani mysliet...
a to som na minulych akciach videl ist seat do zvodidiel, ....
a tiez ja ked som dostal v sikane smyk, tiez mi obuchalo hlavu o B stlpik.. uz viem preco je prilba povinna
ako nic vazneho ,ono to vyzeralo hrozivo to je fakt ,ale vsetko ok ...
No nasicak neaky 2kg 40cm stoji 20e cize to je urcite investicia dobuducna.
No a pri niektorych autach je povinnost nosit prilbu ono sa to nezda ,ale napriklav v mojom ju treba mat pri ostrejsej jazde stale , ovsem ak je strecha dole ,tak netreba