30.10.2011 LucasOil RW day 5 Slovakiaring + HondaClub zraz
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Ak ma len tieto upravy, tak je to neskutocne dobry cas. Verim, ze ine sanie moze pridat cca 5ps mozno nieco vyfuk prida, podvozok moze spravit lepsiu stabilitu, ale zeby to pomohlo az o cca 15-20 sekund sa mi nezda.Performance napísal:Ten civic je 6G sedan vti, pokiaľ viem tak je to séria čo sa týka motora, len sanie a komplet výfuk + porobený podvozok a semislick AD048.
Civic FN2 TypeR DOHC i-VTEC K20Z4
romanza , by si sa cudoval co vie spravit dobry podvozok s prejazdami rychlich zakrut , samozrejme v kombinacii gum. a na ringu je vela rychlych zakrut. samozrejme musis mat nato aj gule
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
hm
ten cas ma dlhodobo, viackrat bol na ringu, takze nahoda to nie je...proste to vie....okrem toho B16 co ma 160 koni v zaklade a sikovne odlahcena a sliky, s dobrym vodicom, preco nie...ale urcite ze respekt k tomu casu...
...branislav: hej, musi mat gule, ale tie nestacia, nemoze mat zimne zjazdene gumy, lebo mu v druhej zakrute po rovinke v 150-160 zadne gumy stratia prilnavost a sup von v hodinach ako sa raz mne stalo
...branislav: hej, musi mat gule, ale tie nestacia, nemoze mat zimne zjazdene gumy, lebo mu v druhej zakrute po rovinke v 150-160 zadne gumy stratia prilnavost a sup von v hodinach ako sa raz mne stalo
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
-
JRD McLAREN
- Dátum registrácie: 23.03.2011, 11:53
no ja ak berem v uvahu svoje (ne)schopnosti..
minuly november cas cca 3.03 na suchu ..
teraz v marci cca 3.04 na mokrom.. tak tazko povedat o kolko som sa zlepsil..
o kolko prispelo k tomu zvysenie vykonu, zlepsenie jazdnych vlastnosti (ak sa to tak da nazvat)
dalsie zaujimave casy su ale pri cisto seriovom seate ibiza.. ci v minulosti oct1 tdi..
(aby ste teda nekukali len po hondach pani .. )
minuly november cas cca 3.03 na suchu ..
teraz v marci cca 3.04 na mokrom.. tak tazko povedat o kolko som sa zlepsil..
o kolko prispelo k tomu zvysenie vykonu, zlepsenie jazdnych vlastnosti (ak sa to tak da nazvat)
dalsie zaujimave casy su ale pri cisto seriovom seate ibiza.. ci v minulosti oct1 tdi..
(aby ste teda nekukali len po hondach pani .. )
hm
no seriovy seat....hm...je to ibiza FR, dvojliter diesel, nejaka sanca na chip a jazdi to chalan, co jazdi dlhorocne kopce i ring, takze vie ako na to...
Subaru Impreza
-
JRD McLAREN
- Dátum registrácie: 23.03.2011, 11:53
ja som to hovoril uz davno ze Vti dokaze na nagumovanej trati na semislikoch s dobrym podvozkom zajazdit cas aj pod 2:40.. ja som tam bol sice v zime ked este tyzden pred tym bol sneh a nepoznal som okruh ani stopu a nebolo nic nagumovane a uz to bolo casovo porovnatelne s 300konovymi autami. Vti je daleko rychlejsie auto ako sa zda podla papierovych hodnot..
Ale tak co, treba robit trojlitrom zle
2012 tam bude svietit na velkej variante 2:39 aj keby tam dusu vypustime