Šahy - Veľký Krtíš - Lučenec stretká?

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

sosko
Dátum registrácie: 13.03.2011, 21:06

Šahy - Veľký Krtíš - Lučenec stretká?

Príspevok od používateľa sosko »

Zdar všetci. Čo by ste povedali na novembrové stretko v našom okolí? Šoféri pri horúcom čajíku, a spolusediaci pri horúcom vínku sa stretnúť, posedieť a pokecať v jednom z týchto miest :?: :idea:
Chumo
Dátum registrácie: 03.06.2009, 17:33

Príspevok od používateľa Chumo »

Ja by som dosiel...
Ale vacsina mojich kamosov H, uz su L (lexus)
Honda Accord 2.0i ES VTEC 1999
sosko

nevadí, však zišli by sme sa, pokecali, popili (kto čo môže :-D ) a potom by sme si dali kolečko cez mesto ale podmienka by bola jedna: otáčky od 3 000 (samozrejme iba s povolenou rýchlosťou a ohľaduplnosťou na uliciach). Jednalo by sa iba o to, aby sa zišla partia, pokecali o príhodách na ceste, kto čo zažil, prípadne o problémoch s autami, a taaak... Kávu, čaj, keksíky by som zabezpečil ;-)
sosko

Kto sa dokotúľa v sobotu večer okolo 20:00 na "lučeneckú" Slovnaft-ku vo VK?
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

v tomto okolí veľa aktívnych honďákov neni...s bratom sme presedlali na lexusi ako píše chumo, ale stretnúť sa by nebol problém, ak by boli akceptované značky mimo hondy ale zato dlhoročné skúsenosti s úpravou hond...ale aby sa oplatilo niekam chodiť, muselo by na to byť viac ľudí, ako 3-ja... :wink:
sosko

všimol som si, že z okolia neprejavovali ľudia záujem o stretko (česť výnimkám). Akceptované by určite boli aj iné autíčka, a cenné rady sa predsa vždy zídu :-) Však ak neni problém dobehnúť na Krtíš, dokotúľam sa aj ja.
sosko

Ako vidim, nastal mensi utlm. Tak to skusime inak :-) V nedelu 13.5.2012 podvecer cca o 17:30 sa vraciam domov z Poltara do Krtisa cez Lucenec. Kto by mal zaujem o stretko, mozeme dat na parkovisku pred Tescom. Ak vam (ne)vyhovuje termin, pripadne cas, dajte vediet. Tesim sa na ucast :wink:
Napísať odpoveď