|
Autor |
Správa |
|
matulo |
Zaslal: 18.10.2007, 9:35 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
Kedze sa viaceri zhanaju po referencii na servis, rozhodol som sa zalozit tuto temu.
Par krat som s mojou kiwinou bol v servise u bratov Holubovcov na Mierovej. Pristup k zakaznikovi velmi dobry, vsetko co bolo treba vysvetlili, poradili, ... Ked bol nejaky problem/otazka, okamzite ma volali. Robota odvedena az nad ocakavania kvalitne. Tomu vsetkemu zodpoveda aj cena: zhruba 400 Sk/hod, +DPH.
Treba vsak povedat ze sa nejedna o nejakych "garazmajstrov". Maju dobre vybavenu dielnu, servisne manualy aj na Hondy a slusne diagnosticke zariadenia.
V tom servise boli uz viaceri z nas, takze mozno aj oni mozu prispiet...
Keby nahodou niekto chcel kontakt, momentalne sa napr. da najst TU. |
Naposledy upravil matulo dňa 24.12.2007, 23:15, celkom upravené 1 krát. _________________
Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!
Inzercia, Predbehneme Bratislavu? |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 18.10.2007, 11:12 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...tak som teda rad,ze som ti dal na nich cislo |
|
|
Návrat hore |
|
5oH |
Zaslal: 21.03.2009, 9:56 |
|
|
Založený: 30 november 2008
1997 Honda Civic |
Takze vcera som tam bol vymenit rozvody + vodna pumpa, nastavit ventily a odvzdusnit spojku. Suciastky som mal vlastne. Platil som rovnych 100 Ecok.
Musim potvrdit ze maju super pristup. Chalan, co bol za kasou mi vsetko povedal, ze co ako robili a co sa mu nezda a tak.
S pracou som zatim max spokojny, na motore je citit ze ide lepsie a aj zvuk je akosi lepsi. Taka velka zmena to nie je bo motor isiel super ale je to citit. A aj spojka je lepsia a plynulejsia.
Zatim mozem odporucat d;o)
----------
A v tych krabiciach co som mal v kufri som potom doma nasiel tie stare siciastky. Stary remen vyzeral naozaj dobre, je vidiet ze honda robi kvalitne. Vodna mumpa sa tocila dobre, ale tesnenie vyzeralo uz tost staro. A kladka miestami chytala hrdzu. |
_________________ D14A8 MB2 ENG97 |
|
Návrat hore |
|
lordken |
Zaslal: 06.09.2010, 14:51 |
|
|
Založený: 03 september 2010
1996 Honda Civic |
Ahojte,
viete mi niekto povedat, ci ten autoservis este funguje ??
Asi od stvrtka sa pokusam volat na to cislo a este to nikto nezdvihol...
PS: ak mate niekto kontakt na dobry servis BA+blizke okolie tak kludne mi poslite kontakt do SS, budem vdacny |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|