Co keby sme zoraganizovali nieco aj v BB alebo okolí.
Termýn sa mozeme dodnut aj miesto ale predbezne horne parkovisko Kauflandu je ideal
Verim ze sa najdu ludia z okolia a vsak hondiciek je dost vsade
nahodou v okoli BB neni nejake vatsie miesto(nieco ako mensie letisko)??bo by sme potom mohli spravit Honda stretko ale na cely den...stanovacka a pod....
2Bera napísal:nahodou v okoli BB neni nejake vatsie miesto(nieco ako mensie letisko)??bo by sme potom mohli spravit Honda stretko ale na cely den...stanovacka a pod....
Janse bol tam aj zraz v letisko Čerín-Čačín je to hned pri BB a dost velky a volny plac to by bolo skevle
2Bera napísal:nahodou v okoli BB neni nejake vatsie miesto(nieco ako mensie letisko)??bo by sme potom mohli spravit Honda stretko ale na cely den...stanovacka a pod....
Janse bol tam aj zraz v letisko Čerín-Čačín je to hned pri BB a dost velky a volny plac to by bolo skevle
a tam treba kesovat alebo ako je to stym letiskom???
no to neviem kamoska mi vravel aze jej znamy tam chcu urobit male stretko a spronty tak asi to je free mozem tam odbehnut zajtra kuk a zistit aj pofotit
no to neviem kamoska mi vravel aze jej znamy tam chcu urobit male stretko a spronty tak asi to je free mozem tam odbehnut zajtra kuk a zistit aj pofotit
ak to je blizo tak skus zbehnut a buduci rok by sme daco na jar poriesili uz konence celoslovensky zraz )))
ak to je blizo tak skus zbehnut a buduci rok by sme daco na jar poriesili uz konence celoslovensky zraz )))
noo to je pekne to by bolo fajn tak ja tam zajtra pojdem kuk a zistim ale mne teraz ide aj o nejake stretko len take v BB len nik sa neoziva vsak uvidim este
No tak ujo omaron tam bol
1; je to skvelá plocha, letisko ako hrom. A vedľa trávička rovná pre autíčka Takže hondičiek sa tam zmesíi dosť.
2; je tam tak na "pivnicu" cesta až som si myslel že moje prahy nechám na polceste, tenká sama-jama, do kopca, a čo je hlavné bez vyznačenia
Pýtal som sa občanov a tí majú v tom ešte väčší "hokej" ako cudzinci - ale ujo omaron to našiel a keď sa niečo bude diať tak vezmem papeky plagátiky a vyznačím to
Super napad spravit nieco v BB ten cerin-cacin by bol ideal na celoslovensky zraz to je pravda....a keby sa nieco robilo tak sa zucasinm mozno aj na tom kauflande mam to cestou domou zo Ziliny a na tom celoslovenskom isto
Vyzera to ako idealne miesto na SK zraz, takze pomaly sa tomu mozme zacat venovat . Omaron, ak mozes, hod mi do SS telefon, zrejme budeme potrebovat spojenie. Diky