|
Autor |
Správa |
|
joeydrabik |
Zaslal: 11.01.2012, 21:56 |
|
|
Založený: 29 marec 2011
|
Dnes som prisiel do Forstingeru v ZA a len tak informativne som sa spytal pana za pultom, ze kolko stoji namontovanie dialkoveho ovladania na uz existujuci central. Ze vsetko uz mam...potrebujem to namontovat. To, ze ani nevedel pochopit co od neho chcem..to nejdem rozpisovat.
Ale najzaujimavejsia bola cena montaze.
Po minutovom listovanie v akomsi cenniku mi povedal, ze to sa robi take 3-4 hodiny. A ja, ze no dobre...ale cena.
A on, ze no ale moze to trvat aj viac....a ja, ze ved dobre..ale kolko to stoji.
A on, ze tak 4hodiny krat 20€ ...ale moze to byt aj viac...to neviem...to az pri montazi.
Tak som sa ho spytal..ze to akoze vazne stoji 80€ montaz? A on, ze ano...ale moze to byt aj viac!
...mimochodom sa jedna o civic, 97r.v. |
Naposledy upravil joeydrabik dňa 12.01.2012, 9:01, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 11.01.2012, 22:20 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
a?
Okrem toho,ze mas zly nazov temy tak nechapem naco si to sem daval,preco si to nedal do B/W alebo kravin ked je to take vtipne,na co si vobec zakladal novu temu o tom. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
PaloMFC |
Zaslal: 12.01.2012, 6:44 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
no šak si to namontuj sam ked si myslis ze je to take jednoduche |
|
|
Návrat hore |
|
joeydrabik |
Zaslal: 12.01.2012, 8:59 |
|
|
|
suhlasim...a ospravedlnujem sa!
ak je to mozne...prosim presunut do B/W.
a na margo poznamky PalkaMFC len tolko, ze zlozite to veru nie je...teda aspon by nemalo byt pre cloveka, alebo spolocnost, ktora sa tym zivy!
Oslovil som niekolko montaznych stredisk a vsade to bolo do dvoch hodin a cena cca 50€.
Preto to moje rozcarovanie nad ich cenovou ponukou...ktora je aj dovodom vycarovania usmevu na mojej tvari. |
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 12.01.2012, 10:15 |
|
|
Založený: 03 apríl 2009
1998 Honda Civic |
akoo cena je fakt zaujimava, kedze my to robime do 30€
ale tam skor islo o to, ze ten predajca nemal ani len tusenie co od neho chces, alebo teda ako "zlozito" sa to montuje |
|
|
Návrat hore |
|
joeydrabik |
Zaslal: 12.01.2012, 10:36 |
|
|
|
takze nakoniec som nasiel sikovneho a lacneho autoelektrikara.
...vyslo ma to na 20€. robota trvala cca 2hodiny. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|