gratulujem semirovi, skoda tych troch desatiniek sice, ale na bezovci budes mat aspon vatsiu motivaciu vratit mu to aj s urokami taktiez gratulujem aj ostatnym hondakom k peknym vysledkom
díky, sak aj som vratil v druhom preteku len tento môj podvozok kym nevimenim tak 2:10 je strop a to je furt 2sek za tebou boha ) ale je tam motivacia tak uz konecne riesim podvozok )
isli sa dva? lebo vysledky su len jedny.. tak som rad ze si mu to oplatil kolko bolo cca stupnov? bo minuly rok ked som bol jazdit tak bolo okolo 1-2 stupne celzia..
semir, ked sa nam podari urobit bezovec, tak by sme mohli obaja ist v dvojlitroch, bo stano s 306ku gti ma nejake posmesky na hondy a mohli by sme s nasimi vti-ckami poriesit aj tie dvojlitre v ich triede, nech im padne troska kohutik.. dame ich s prehladom, o to sa nebojim, co ty na to?
nechcem klamat, neviem presne odkial boli chalani niekto by tu vedel urcite, mal v tom anglane kompressor natlaceny. niesom si isty ci z HC alebo odkial fakt neviem už to bolo davno