Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  B.B. stretko

omaron
Zaslal: 25.10.2007, 9:23 Odpovedať s citátom
Založený: 12 júl 2007 Príspevky: 227 Bydlisko: B.Bystrica
asi zalozim aj celu novu temu celo-slovensky zraz pri BB 2008
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Havran
Zaslal: 25.10.2007, 15:34 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
no to by potom chcelo mozno pozhanat aj dakych sponzorov zabezpecit meranie na sprinty a mozno daky program aparaturu a tak ak bude treba pomoct s organizacnymi vecami tak treba dat vediet...mozno daku hudbu by som vedel zabezpecit len neviem ako je to tam s elektrikou na zraze tam tusim mali centralu
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
omaron
Zaslal: 25.10.2007, 18:57 Odpovedať s citátom
nooo tak tam elektika nieje lebo to je na kopci vysoko prec od vsetkeho ale tak zatial s organizovanim nemam velke skusenosti teda co sa tyka sponzorov ale uvidime
Soram
Zaslal: 26.10.2007, 14:51 Odpovedať s citátom
Založený: 10 február 2007 Príspevky: 55 Bydlisko: BB 1998 Honda Civic
zraz v BB alebo okoli akychkolvek rozmerov je skvely napad, po BB, ZV, aj BR vidiet behat dost "nasich" zihadiel zakze ani maly zraz by asi nebol az taky maly, treba s tym zacat a dalsi sa pridaju Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
omaron
Zaslal: 29.10.2007, 10:09 Odpovedať s citátom
Soram napísal:
zraz v BB alebo okoli akychkolvek rozmerov je skvely napad, po BB, ZV, aj BR vidiet behat dost "nasich" zihadiel zakze ani maly zraz by asi nebol az taky maly, treba s tym zacat a dalsi sa pridaju Smile

no zacat sa zacalo ale malo ludi sa tu hlasi keby nas bol hojny pocet nieje problem. Asi urobim letaky v praci a pobeham celu BB a kazda Honda dostane za stierac infosku
danciswift
Zaslal: 29.10.2007, 21:58 Odpovedať s citátom
Založený: 11 august 2007 Príspevky: 463 Bydlisko: Tomášovce 1995 Honda Prelude
cerin-cacin je uplne najlepsie letisko ake moze pre hondicky byt.
A hlasim sa na to stretko co chces teraz v BB prisiel by som aj ja aj brat na coupecku takze dve hondy.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Orbith-R
Zaslal: 29.10.2007, 22:02 Odpovedať s citátom
Založený: 31 január 2007 Príspevky: 131 Bydlisko: BR-Pol. 2004 Honda Accord
No ak by sa nieco zbuchalo tento vikend tak by som hadam dosiel aj ja s kamaratom na dvoch hondickach Twisted Evil
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
danciswift
Zaslal: 29.10.2007, 22:05 Odpovedať s citátom
Založený: 11 august 2007 Príspevky: 463 Bydlisko: Tomášovce 1995 Honda Prelude
mne tento vykend nevyhovuje zvarame moju preludku
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
greendome
Zaslal: 30.10.2007, 6:18 Odpovedať s citátom
Založený: 26 jún 2007 Príspevky: 82 Bydlisko: Pezinok 1997 Honda CR-X
caute, no ten zraz je super napad a chvalim ho. Ak mi niekto zozenie agregat, tak hudbu viem zabezpecit zdarma. Aj chalani z ciech hovorili, ze by prisli uz konecne aj na slovensko Smile Schvalujem a podporujem takyto zrazik.
omaron
Zaslal: 30.10.2007, 7:36 Odpovedať s citátom
Výborne, takze vsetko vyzera byt fajn nech sa uz len ozve morlog mne na mobil a celoslovenske sa zacne riesit.
Takze ztatial 10(sobota) alebo 11(nedela).11.2007 kym tu nemame zimu Smile
BB Kafland (horene parkovisko) 15 :00 neskor prejazd mestom niekam na kafčo a prist by maly...:

2bera, omaron, nota11, Orbith-R +1, Havran, morlog, Soram, danciswift +1, DeniZ

Takze to sme mi co mame zaujem, 11 hondiciek verim ze v BB, BR, DK, RK, PE, ZV, DT je vas viac co aj citate forum alebo poznate ludi co maju hondu, len sa ozvite kto pride a ja vsetko tu upresnim, pripadne navrhy pripomienky sem snimi, cas a zima je ukrutná...

Naposledy upravil omaron dňa 31.10.2007, 6:36, celkom upravené 3 krát.
greendome
Zaslal: 30.10.2007, 8:37 Odpovedať s citátom
omaron ja asi nepridem na zrazik do BB ale na ten celoslovensky, vypada to tak ze budem v robote Sad
omaron
Zaslal: 30.10.2007, 8:44 Odpovedať s citátom
greendome napísal:
omaron ja asi nepridem na zrazik do BB ale na ten celoslovensky, vypada to tak ze budem v robote Sad

keby predsa tak napis
greendome
Zaslal: 30.10.2007, 8:56 Odpovedať s citátom
omaron napísal:
greendome napísal:

keby predsa tak napis

jasne urcite sa ozvem keby nieco
DeniZ
Zaslal: 30.10.2007, 19:56 Odpovedať s citátom
Založený: 10 september 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Tomášovce/Banská Bystrica 2004 Lexus IS 300
ten napad z bystricou je fakn, ak budem moct tak pridem aj ja len upresni ci to bude sobota alebo nedela
Havran
Zaslal: 30.10.2007, 21:55 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
no ja este upresnim ci budem moct dojst lebo budem vtedy v ziline a nie doma ale budem sa snazit......kolko W agregat by bolo treba na ten celoslovensky zraz?...teda kolko ma odber ta aparatura?ostatne si uz napocitam a skusim nieco poriesit zistim cez vikend kolko Watovy mam k dispozicii
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 5
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: