B.B. stretko
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
no to by potom chcelo mozno pozhanat aj dakych sponzorov zabezpecit meranie na sprinty a mozno daky program aparaturu a tak ak bude treba pomoct s organizacnymi vecami tak treba dat vediet...mozno daku hudbu by som vedel zabezpecit len neviem ako je to tam s elektrikou na zraze tam tusim mali centralu
no zacat sa zacalo ale malo ludi sa tu hlasi keby nas bol hojny pocet nieje problem. Asi urobim letaky v praci a pobeham celu BB a kazda Honda dostane za stierac infoskuSoram napísal:zraz v BB alebo okoli akychkolvek rozmerov je skvely napad, po BB, ZV, aj BR vidiet behat dost "nasich" zihadiel zakze ani maly zraz by asi nebol az taky maly, treba s tym zacat a dalsi sa pridaju
-
danciswift
- Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
- Garáž (4)
-
danciswift
- Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
- Garáž (4)
Zraz
caute, no ten zraz je super napad a chvalim ho. Ak mi niekto zozenie agregat, tak hudbu viem zabezpecit zdarma. Aj chalani z ciech hovorili, ze by prisli uz konecne aj na slovensko
Schvalujem a podporujem takyto zrazik.
Výborne, takze vsetko vyzera byt fajn nech sa uz len ozve morlog mne na mobil a celoslovenske sa zacne riesit.
Takze ztatial 10(sobota) alebo 11(nedela).11.2007 kym tu nemame zimu
BB Kafland (horene parkovisko) 15 :00 neskor prejazd mestom niekam na kafčo a prist by maly...:
2bera, omaron, nota11, Orbith-R +1, Havran, morlog, Soram, danciswift +1, DeniZ
Takze to sme mi co mame zaujem, 11 hondiciek verim ze v BB, BR, DK, RK, PE, ZV, DT je vas viac co aj citate forum alebo poznate ludi co maju hondu, len sa ozvite kto pride a ja vsetko tu upresnim, pripadne navrhy pripomienky sem snimi, cas a zima je ukrutná...
Takze ztatial 10(sobota) alebo 11(nedela).11.2007 kym tu nemame zimu
BB Kafland (horene parkovisko) 15 :00 neskor prejazd mestom niekam na kafčo a prist by maly...:
2bera, omaron, nota11, Orbith-R +1, Havran, morlog, Soram, danciswift +1, DeniZ
Takze to sme mi co mame zaujem, 11 hondiciek verim ze v BB, BR, DK, RK, PE, ZV, DT je vas viac co aj citate forum alebo poznate ludi co maju hondu, len sa ozvite kto pride a ja vsetko tu upresnim, pripadne navrhy pripomienky sem snimi, cas a zima je ukrutná...
Naposledy upravil/-a omaron v 31.10.2007, 6:36, upravené celkom 3 krát.