RacingWheels day 6 Slovakiaring 17.3.2012 Limitované !
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
samozrejme, vsak pri normalnej aj sportovejsej jazde sa ani mne olej neprehrieval ale na ringu ked mu davam bomby tak to napor vzduchu proste chladit nestiha, pri pridavnom chladici oleja by tento problem nebol
viem ze tam nejaky chladic oleja mam ale ci je to vymennik tepla to neviem, ale teplota vody (pri tych 110°C oleja) sa vobec nepohla, cize chladic vody stiha pekne..
viem ze tam nejaky chladic oleja mam ale ci je to vymennik tepla to neviem, ale teplota vody (pri tych 110°C oleja) sa vobec nepohla, cize chladic vody stiha pekne..
Re: hm
LastV8 napísal:...skoda auta prevelika, ale aspon sofer je ok...ale trosku som sa ho pytal, ze bol zadnym kolesom mimo asfalt, tak tieto rozdielne adheznie podmienky ho rozkyvali...
Pre lepsiu predstavu ako sa to stalo tu je video k nehode bieleho TypeR ...pretocit na 6:40 tam to zacina...
Civic FN2 TypeR DOHC i-VTEC K20Z4
Ja si myslím, že 110 je úplne v pohode. Tu je niečo o teplote oleja: http://www.aral.sk/spravy/faq/28-Aka_te ... normalne_/
Chalani čo jazdia aj okruhy s upravenými autami mi hovorili, že aj 130 je v pohode, blbé je, keď olej začne mať nad 150 stupňov...Ako som kúpil tak predávam, sám teplomer oleja radšej nemám, aby som sa neznervózňoval
Chalani čo jazdia aj okruhy s upravenými autami mi hovorili, že aj 130 je v pohode, blbé je, keď olej začne mať nad 150 stupňov...Ako som kúpil tak predávam, sám teplomer oleja radšej nemám, aby som sa neznervózňoval
.jpg)