Zdravím všetkých nadšencov východu
Veľmi sa teším, že sa niečo organizuje aj tu u nás. Je to pre nás trošku ďalej, ale určite prídeme.
My pojdeme z Popradu. 3 až 5 aut. Nechce sa ešte niekto pridať?
Najprv zdravím všetkých, kedže som na tomto fore nový. A musim uznať že daný dátum je fakt pred vyplatami ale zasa všetko je možne ak sa chce dúfam , že to aj napriek povedzme "trocha" vysokým výdavkom posledne tri mesiace zvládnem a najdem si čas aby som sa stavil aj ja no to sa ešte uvidi či budem mať voľno v praci
UPOZORNENIE !!!
Ahojte všetci, OZNAMUJEME VÁM, že zraz Hondaclub Custom East vol.1 sa v dňoch 16 -17 júna 2012 RUŠÍ!!! Z dôvodu neočakávaných okolností ktoré sa vyskytli.
Zraz sa bude presúvať cca o mesiac !!!! Veľmi nás to mrzí.
škoda, ale zasa tento mesiac som mal voľno len 16teho, tak dúfam, že na další mesiac budem mať voľné oba dni teším sa, kedže to bude môj prvý zraz s mojou hondou
Keďže sa nevydarila akcia v Trebišove a mnoho bolo pripravených a tešilo sa na stretnutie H+ ľudí rozhodli sme sa zorganizovať menšie stretnutie v nedeľu 17.6.12 v Košiciach. Účasť prisľúbili už aj z Tv aj PO, takže Vás všetkých z východu, či PO,SNV, BJ,MI a TV a ost.pozývame na strenutie aj pri kofole a opekanie. Stretnutie začne
o 14,00 pri Shellby bare na mieri v Košiciach odkiaľ sa spoločne presunieme na letisko do Myšle.