Autor |
Správa |
|
Havoc |
Zaslal: 20.06.2012, 22:02 |
|
|
Založený: 02 február 2012
1999 Honda Accord |
vsetko by si chcel zadarmo chod na pumpu a kup si.... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 20.06.2012, 22:06 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Havoc...Co este vsetko zadarmo
Ty si iny saso ,skoda reagovat....
Psycho,kludne pockam kym nazbieras viac .
Ak by mal este niekto kto tankuje niekde blizko Ba tak piste,dik. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 20.06.2012, 23:33 |
|
|
1999 Honda Accord |
MR ty si saso... na pscyha tu nadavas aky je to sasek a teraz ti len nohy trcia z jeho rite |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 21.06.2012, 0:04 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
S Psychom sme si to vysvetlili,on bol taky isty saso ako ty,ale dospel trosku ,pomohlo mu aj toto forum.Ja sa nemusim nikomu nikam pchat...,ale mam rad ludi ,ktori sa zmenia,ktori vedia druhym pomoct,najma ked som par rokov obetoval pre toto forum,denne tu pomaham ludom,len odpisat na 60-70 ss a vyriesit ich je par hodin denne prace,usetril som miliony sk ludom tu a mesacne usetrim...a chcem len malo...,blocik co by vyhodili odlozit....,ale chapem,ze chces mat vzdy posledne slovo aj ked to bude klasicky blbost ,napises len aby si nieco napisal...
Aj kvoli takymto ludom(okrem tych co mi dlzia peniaze ) ako ty rozmyslam do kedy budem robit toho"idiota",lebo viac ako nespravodlivost a klamstvo neznasam ludsku hlupost.
Esteze je to moja tema a mozes si tu kecat kolko chces a nevadi niekomu ,ze to tu ... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 8:38 |
|
|
1999 Honda Accord |
ano ty si usetril ludom miliony... ty si hotovy burzovy makler
u teba je kazdy saso kto nema taky isty nazor ako ty
PS: cely cas sa s teba smejem |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 21.06.2012, 15:16 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Minuly mesiac som usetril ludom asi 1000 eur a to je minimum mesacne,ked si to pospocitavas za cca 4-5 rokov ,ale skoda tebe pisat.
Saso si pre mna len ty |
|
Návrat hore |
|
k3ksik |
Zaslal: 21.06.2012, 15:36 |
|
|
Moderátor
Založený: 11 apríl 2010
2004 Honda Civic |
M&R: Ja by som pravdepodobne uz ani nereagoval na taketo spravy. Je zbytocne si nicit kvoli tomu prsty a klavesnicu.
Havoc: Nechapem, aky mas dovod napisat ,,vsetko by si chcel zadarmo chod na pumpu a kup si...." Evidentne M&R-a nepoznas. Len mne niekolko krat helfol a je pravda, ze mi aj usetril peniaze. A preco by som mu to neoplatil? Zamysli sa nad tym. Nemusis sa hned do niekoho pustat. Nic v zlom.
Majte sa radi a nerobte si naschval zle. |
_________________ Honda - The Power of Dreams |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 18:21 |
|
|
1999 Honda Accord |
keksik ked mne nejak pomoze tak mu dam blocky zadarmo a neviem preco sa ho zastavas ked ani nevies kedy sa ten spor zacal... dakto ma iny nazor ako on tak je saso (hoci sa na tom zabavam a smejem sa vam do tvare ale MR ma svoje stale vsugerovane) |
|
|
Návrat hore |
|
nolimitboy |
Zaslal: 21.06.2012, 18:41 |
|
|
Založený: 29 jún 2011
1997 Honda Prelude |
Tak si rieste svoje spory cez SS a nezasierajte tu temy blbostami s nulovou vypovednou hodnotou... Aj ked s tebou suhlasim, ze MR ma trosku problem s respektovanim inych nazorov ako ma on sam ( mozno sa mylim, nepoznam ho, ale taky dojem mam z neho zatial )... Robis tu so seba debila nehnevaj sa na mna |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 21.06.2012, 19:18 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Tato tema je moja a mne nevadi,ze ju zasierame ,aspon som vysvetlil preco mam "odvahu"tu poprosit o pomoc(blocky),odpisujem mu argumenty aj ked by som nemusel a bolo by to lepsie,s tym respektovanim,nikdy nebudem respektovat hlupost,lebo nemusim. |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 19:28 |
|
|
1999 Honda Accord |
u teba je kazdy hlupy, klaniame sa pred tebou... |
|
|
Návrat hore |
|
nolimitboy |
Zaslal: 21.06.2012, 19:40 |
|
|
Založený: 29 jún 2011
1997 Honda Prelude |
OK, ale myslim, ze to nie je len tato tema... podla niekoho zase povies hlupost ty, ale respektuje tvoj nazor a nezosmiesnu ta hned a nesnazi sa s teba spravit debila
Inak k teme, potrebujes to zbierat dlhodobo ? poviem par kamosom nech mi odkladaju blocky, spytam sa znamej z pumpy tiez... Vsetko v BA... Ak nepojdem za 2 tyzdne na dlho do USA ( co sa rysuje ), mohol by som ti to tak raz za mesiac doniest |
|
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 21.06.2012, 19:49 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Havoc napísal: ked mne nejak pomoze tak mu dam blocky zadarmo
Z coho vyplyva, ze niekto musi byt ten prvy, ktory tomu druhemu pomoze. Nikto ta nenuti mu tie blocky davat, preto nerozumiem tvojim hlupym poznamkam. Majo tu toho ponukol dost a robi pre club dost vidtelnej aj neviditelnej roboty a nic ti nebrani vyuzit klubove zlavy, ist na klubovu akciu ci ring. Aj ked po tomto vystupe pochybujem, ze ti este bude ochotny nieco zhanat ci vybavovat. |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
Havoc |
Zaslal: 21.06.2012, 19:53 |
|
|
1999 Honda Accord |
Papek porusujes pravidla prestuduj si ich diky.
A nic som si neobjednaval cez neho, nemam to ani v plane a vyrastal som tak aby som nepotreboval cudziu pomoc. Vynimka je toto forum kde cerpam odpovede na otazky ktore neviem |
|
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 21.06.2012, 19:58 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Vidim, ze s hlupakmi sa neda rozumne jednat, ale ok, trep si tu svoje, rob zo seba debila, ked ti to robi dobre.
Co sa tyka blockov odomna, mesacne najazdim asi 500 km a vacsinu z toho platim kartou, takze asi vela nepomozem, ale mozno sa najde 1-2 z aktualneho mesiaca, ktore ti mozem dat, ked si pojdem po diely na auto |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
|